A rendezvényszervező egy napja

Gergő már jó pár éve tapossa rendezvényszervezői útját, így szívesen állt kötélnek, hogy meséljen arról, milyen egy rendezvény karmesterének napja.

Gergő rendezvényszervező állás élet

Először is, stresszes

Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Sok mindent észben kell tartani, és folyamatosan arra kell törekedni, hogy lehetőleg semmivel se csússz. Ha csúszol, garantáltan borul a menetrend, és kapkodás lesz a vége.

A munkámat nem úgy kell elképzelni, hogy az irodában ülök minden egyes nap: igen mozgalmas munkakör ez, sokszor jobban elfáradok egy nap után, mintha 20 km-t lefutottam volna…

Tipp: járj jógázni, esetleg meditálj, így fenn tudod tartani a lelki békédet.

Feltölt energiával

Széles kapcsolati hálóm van, és nap mint nap megtapasztalom, milyen jó érzés az, amikor mások segíteni akarnak. Az is nagy öröm, amikor látom, hogy a meghívottak jól érzik magukat az adott program alatt. Élményt adsz, és adni mindig öröm.

Minden nap izgalmas, és tartalmas.

Rugalmas

A rendezvényszervezői munka a szó legnemesebb értelmében rugalmas. Az esti és hétvégi rendezvények lebonyolítása sok áldozattal jár mind nekem, mind pedig a családomnak.

Azonban, még így sem lehetetlen elérni, hogy a magánéletben is megtaláljam a boldogságom, csak ügyesen kell lavírozni.

Türelemjáték

A rengeteg tennivalóba beletartoznak az adminisztratív feladatok is, és még a bürokráciával is meggyűlik olykor a bajom, de akkor is imádom csinálni. Rengeteg háttéranyagon dolgozom, míg végre megszületik a kész mű, és bőven van részem utómunkálatokban is, de az a jelmondatom, hogy a türelem illatos rózsát terem.

Telefonálós

A telefonom és a töltőm nélkül sehová sem megyek. Soha nem lehet tudni, mikor fut be egy nagyon fontos hívás. Egész nap beszélni egy idő után már fárasztó, ezért amikor csak lehet, szabadidőmben csendes programokat szervezek.

Tipp: nagyon hasznos lehet, ha tartasz magadnál napelemes mobiltöltőt.

Nagyszabású szórakoztató, vagy kulturális rendezvényt szeretnél szervezni, esetleg szűkkörű vacsorát, esküvőt, bulit? A Horizont Rendezvényszervező Iroda mindenben tud segíteni!

ÚJ KIADVÁNY: RENDEZVÉNYATLASZ

Utazás a legfontosabb rendezvényes témák körül

5 990 Ft helyett MOST 3 990 Ft + szállítási költségért a Tied lehet!

A Rendezvényatlasz három fő állomás mentén haladva vezet be a kreatív, élménydús, egyedi, nívós eseményszervezés világába: – rendezvényszervezéssel kapcsolatos általános témák (I) – a rendezvénypromóció kérdései (II) – hasznos, gyakorlatorientált rendezvénytippek (III) Ha bejárod ezt a három állomást, az utazásod végére képes leszel megreformálni a hazai rendezvényszervezést, és ÚJÍTÓ ötleteiddel, gondolataiddal sikeres, élménygazdag rendezvényeket szervezni!