A MOE Rendezvényakadémia bemutatja az életre szóló hivatásod:

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ TANFOLYAM

Rendezvény-
szervező
tanfolyam

Sajátítsd el a 20 éves rendezvényügynökségi tapasztalaton alapuló egyedi, modern tananyagunkat kényelmesen, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva, aminek segítségével online, hibrid vagy élő rendezvényeket tudsz szervezni! A tanfolyamunkat elvégezve sokkal rövidebb idő alatt válhatsz versenyszféra vagy vállalati rendezvényeket szervező csapat magabiztos aktív tagjává, szervezheted a nyugat-európai színvonalú privát vagy céges rendezvényedet.

Érdekel a rendezvényszervező tanfolyam!

Szakmai innovációra szomjazóknak,
akik teljeskörű gyakorlatias tudásra vágynak.

Szakmai innovációra szomjazóknak,
akik teljeskörű gyakorlatias tudásra vágynak.

Ha diák vagy pályakezdő vagy, és szeretnél új területen kiteljesedni, vagy a szakmád legjobbja lenni, él benned a természetes kíváncsiság, lépést tartanál a szakmai innovációkkal, komplex, teljeskörű rendezvényszervezői tudásra vágysz.

Ha rendezvényszakmában dolgozó junior kolléga vagy, aki szeretné egy helyen rendszerezni és naprakészen tartani a tudását. A kurzus által felesleges, időrabló munkafolyamatokat ugorhatsz át, kudarcoktól kímélheted meg magad és ügynökségedet, ráadásul növelheted a szervezési folyamatok hatékonyságát is.

Ha vállalati oldalon dolgozol és cégednek rendezvényre lenne szüksége, amit házon belül szeretnél lebonyolítani: a kurzus átadja neked azokat a rendezvényszervezési alapismereteket, melyek birtokában nem lesz szükséged külső segítségre, hanem akár önerőből képes leszel a céges rendezvények megszervezésére és lebonyolítására.

Érdekel a kurzus!

Versenyszférára optimalizált tananyag,
ahol saját idő időbeosztásod szerint tanulhatsz
a legkorszerűbb módszertanokról és technológiákról.

 • 1. Modul: rendezvényszervezés elmélet I.
  Ebben a modulban a rendezvényszervezés teljes folyamatát tanulmányozzuk át részleteiben, vaskos elméleti anyag lesz.

 • 2. Modul: Rendezvényszervezés elmélet II.
  Ebben a modulban a RendezvényBiblia könyv teljes hanganyagát hallgathatod meg. Készülj fel a maratonra!

 • 3. Modul: Rendezvényeszközök
  Idehaza még nem látott részletességgel mutatjuk be az egyes rendezvényeszközöket. Bútorokat, huzatokat, sátrakat és még számtalan más kiegészítő eszközt ismerhetsz meg.

 • 4. Modul: Rendezvénytechnika
  Az egyik legmegosztóbb témakör. Sokak számára ez az egyik legérdekesebb modul, míg másoknak a legnehezebb. Rengeteg hasznos és érdekes információt adunk át a rendezvénytechnikai eszközökről.

 • 5. Modul: Dekoráció
  Bemutatjuk az alapvető és legfontosabb dekorációs elemeket. Virágokat, színeket, anyagokat. Emellett igazi rendezvényeken megvalósított dekorációs megoldásokat is bemutatunk.

 • 6. Modul: Meghívás
  Ebben a modulban egy korszerű rendezvénymeghívási rendszer szerkezetét ismerheted meg, de szó lesz a hagyományos, papír alapú meghívókról is.

 • 7. Modul: Tippek, tanácsok
  Ebben a részben olyan tudásanyagot ismerhetsz meg, amiket a közel 20 éves tapasztalat során tanultunk meg a saját bőrünkön, ezek mind segíteni fogják a munkádat. Több témakört érintünk benne, így igazán hasznos kalauzod lesz.

 • 8. Modul: Ajándékozás
  A rendezvényen történő ajándékozásról méltatlanul kevés szó esik, ezért a MOE Rendezvényakadémián erről is szerezhetsz ismereteket. Összeszedtük a legfontosabb tudni- és tennivalókat.

 • 9. Modul: Rendezvényi étkeztetés
  Az első két modulban megismert elméleti tudásanyag után, most gyakorlatiasabb rendezvényétkeztetési rész következik. Fodor Noémivel, a Fody Party Service vezetőjével beszélgettünk a legfontosabb gyakorlati ismeretekről, így első kézből sajátíthatod el a fontos tudnivalókat.

 • 10. Modul: Ajánlatkészítés
  Ebben a modulban egy képzeletbeli rendezvényre készült anyagot fogunk elkészíteni a nulláról. Megismerheted milyen bejövő árajánlatokat kértünk be, illetve hogyan készül el egy prezentációval, forgatókönyvvel kiegészített ajánlat.

 • 11. Modul: Programszervezés
  A programszervezés modulban elsajátíthatod a legfontosabb, profi műsorszervezéshez elengedhetetlen kompetenciákat. Emellett részletesen megismerhetsz 30+1 hazai rendezvényprogramot, amiket bátran alkalmazhatsz az általad szervezett rendezvényeken. A modul zárásaként bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda, amikor a kezedbe kerül egy valódi rider.

Jelentkezem!

A képzésünket elvégezve rövidebb idő alatt válhatsz versenyszféra rendezvényeket szervező csapat magabiztos tagjává!

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv részére bejelentett képzésen veszel részt, és amennyiben sikeresen elvégzed a rendezvényszervező tanfolyamunkat, tanúsítványt adunk a számodra.

 • Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz korlátok nélkül, nem kell utaznod, kényelmesen a kanapéról is tanulhatsz, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged

 • A fókusz a gyakorlatiasságon, az erős rendezvényszervezői készségek elsajátításán van, aminek segítségével modern, nyugat-európai színvonalú privát vagy vállalati rendezvényeket tudsz szervezni.

 • Modern, naprakész tananyagunk segítségével a legkorszerűbb rendezvénytechnológiákat ismerheted meg, aminek segítségével online, hibrid vagy élő rendezvényeket tudsz szervezni.

 • 100%-os garancia a tanúsítvány megszerzésére. Az egyéni tanulás és a fejlett oktatási platformunk révén számos alkalommal ismételhetők azon moduljaink, amik nehézséget okoznak, így mindenki sikeresen végezheti el a kurzusunkat.

rendezvényszervező tanfolyam tanúsítvány

Jelentkezem!

VÉLEMÉNYEK

Jelentkezem!