2019 óta 500+ diák minket választott. Leszel te a következő?

A MOE Rendezvényakadémia bemutatja az életre szóló hivatásod:

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ TANFOLYAM
ONLINE KÉPZÉS

Sajátítsd el a 22 éves rendezvényügynökségi tapasztalaton alapuló modern digitális tananyagunkat a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva, aminek segítségével élménydús rendezvényeket tudsz szervezni! A rendezvényszervező tanfolyamunkat elvégezve sokkal rövidebb idő alatt válhatsz vállalati rendezvényeket szervező csapat magabiztos aktív tagjává, szervezheted a nyugati színvonalú privát vagy céges eseményedet.

A MOE Rendezvényakadémia bemutatja az életre szóló hivatásod:

Rendezvényszervező
tanfolyam
Online képzés

Sajátítsd el a 22 éves rendezvényügynökségi tapasztalaton alapuló modern digitális tananyagunkat a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva, aminek segítségével élménydús rendezvényeket tudsz szervezni! A rendezvényszervező tanfolyamunkat elvégezve sokkal rövidebb idő alatt válhatsz vállalati rendezvényeket szervező csapat magabiztos aktív tagjává, szervezheted a nyugati színvonalú privát vagy céges eseményedet.

Amit a rendezvényszervező tanfolyamunkról tudnod kell:

 • Bejelentett rendezvényszervező képzés, tanúsítványt kapsz**

 • Szakmai gyakorlati munkalehetőség élő rendezvényeken*

 • Elektronikus oktatási felület: a tanfolyam a jelentkezést követően azonnal megkezdhető

 • 25 db modul: strukturált, jól felépített formában

 • 120 órás online képzés*

  *A képzés óraszáma a tananyaggal és a szükséges tanulási idővel együtt számolva. A képzést tanulóink átlagos 3-4 hónap alatt végzik el.

 • Okoseszközökre optimalizált webfelület: használd akár mobiltelefonon vagy tableten

 • Online és hibrid rendezvények tudásanyag (VIDEÓ)

 • Kiadványokat kapsz (PDF): Rendezvényhelyszín MaximaLISTA, Rendezvényatlasz

 • Bónusz kurzusok (VIDEÓ): 3+1 részes online mesterkurzus, dizájn alapok és prezi készítés

 • Fantasztikus esettanulmányok (PDF): eddig még sehol nem publikált, magyarországi vonatkozású tanulmányokat olvashatsz

 • Tudáskönyvtár hozzáférés (PDF): 7 db saját szakmai sikerkönyvből álló tudáskönyvtárat is kapsz

 • Rendezvénysegédletek (PDF, XLS, DOC): életmentő rendezvénysegédletekkel is ellátunk

online rendezvényszervező tanfolyam képzés

Mi a rendezvényszervező tanfolyam tematikája?

 • 1. Modul: rendezvényszervezés elmélet I.
  Ebben a modulban a rendezvényszervezés teljes folyamatát tanulmányozzuk át részleteiben, vaskos elméleti anyag lesz.

 • 2. Modul: Rendezvényszervezés elmélet II.
  Ebben a modulban a RendezvényBiblia könyv teljes hanganyagát hallgathatod meg. Készülj fel a maratonra!

 • 3. Modul: Rendezvényeszközök
  Idehaza még nem látott részletességgel mutatjuk be az egyes rendezvényeszközöket. Bútorokat, huzatokat, sátrakat és még számtalan más kiegészítő eszközt ismerhetsz meg.

 • 4. Modul: Rendezvénytechnika
  Az egyik legmegosztóbb témakör. Sokak számára ez az egyik legérdekesebb modul, míg másoknak a legnehezebb. Rengeteg hasznos és érdekes információt adunk át a rendezvénytechnikai eszközökről.

 • 5. Modul: Dekoráció
  Bemutatjuk az alapvető és legfontosabb dekorációs elemeket. Virágokat, színeket, anyagokat. Emellett igazi rendezvényeken megvalósított dekorációs megoldásokat is bemutatunk.

 • 6. Modul: Meghívás
  Ebben a modulban egy korszerű rendezvénymeghívási rendszer szerkezetét ismerheted meg, de szó lesz a hagyományos, papír alapú meghívókról is.

 • 7. Modul: Tippek, tanácsok
  Ebben a részben olyan tudásanyagot ismerhetsz meg, amiket a közel 20 éves tapasztalat során tanultunk meg a saját bőrünkön, ezek mind segíteni fogják a munkádat. Több témakört érintünk benne, így igazán hasznos kalauzod lesz.

 • 8. Modul: Ajándékozás
  A rendezvényen történő ajándékozásról méltatlanul kevés szó esik, ezért a MOE Rendezvényakadémián erről is szerezhetsz ismereteket. Összeszedtük a legfontosabb tudni- és tennivalókat.

 • 9. Modul: Rendezvényi étkeztetés
  Az első két modulban megismert elméleti tudásanyag után, most gyakorlatiasabb rendezvényétkeztetési rész következik. Fody Party Service vezetőjével beszélgettünk a legfontosabb gyakorlati ismeretekről, így első kézből sajátíthatod el a fontos tudnivalókat.

 • 10. Modul: Ajánlatkészítés
  Ebben a modulban egy képzeletbeli rendezvényre készült anyagot fogunk elkészíteni a nulláról. Megismerheted milyen bejövő árajánlatokat kértünk be, illetve hogyan készül el egy prezentációval, forgatókönyvvel kiegészített ajánlat.

 • 11. Modul: Programszervezés
  A programszervezés modulban elsajátíthatod a legfontosabb, profi műsorszervezéshez elengedhetetlen kompetenciákat. Emellett részletesen megismerhetsz 30+1 hazai rendezvényprogramot, amiket bátran alkalmazhatsz az általad szervezett rendezvényeken.

Résztvevők sikerei és visszajelzései

Résztvevők sikerei és visszajelzései

Miért érdemes részt venned az online képzésen?

 • Bejelentett képzésen veszel részt, tanúsítványt kapsz**

 • 0-24 órában, bárhonnan elérhető e-learning felületet kapsz.

 • A leckékben videókat, hanganyagokat, segédleteket és kvízeket találsz, olyan mintha egy osztályteremben ülnél, csak a saját ütemedben tanulhatsz, amikor éppen ráérsz.

 • Tanulásodhoz jegyzetet és különböző extra segédleteket adunk, melyeket a zárt online oktatási felületről tudsz majd letölteni.

 • Fókusz a gyakorlatiasságon van, aminek segítségével nyugat-európai színvonalú rendezvényeket tudsz szervezni. Rengeteg gyakorlati példát kapsz.

 • A legkorszerűbb rendezvénytechnológiákat ismerheted meg, aminek segítségével online, hibrid vagy élő rendezvényeket tudsz szervezni.

 • Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.

 • Érettségi bizonyítvány nélkül is jelentkezhetsz. A rendezvényszervező tanfolyamra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele. Korhatár megkötésünk sincs.

 • Külföldről is elvégezheted a képzést. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel a tanfolyamon!

Képzés megnevezése: Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus
Felnőttképzést végző cég: RendezvényBiblia Kft. – MOE Rendezvényakadémia
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számunk: B/2020/005404
Képzés óraszáma: 50 óra

Ezt kapod a rendezvényszervező képzésen:

A 25 modul tananyagán kívül a csomagodban van még:

Rendezvénysegédletek

Életmentő rendezvénysegédletekkel is ellátunk, hogy ne fegyvertelenül indulj a rendezvényszervezés benzingőztől terhes, álmatlan éjszakáktól sújtott, kihívásokkal teli harcmezejére.

Esettanulmányok

Ez a rész igazi csemegét tartogat számodra, hiszen valós, eddig még sehol nem publikált, magyarországi vonatkozású tanulmányokat olvashatsz benne.

Tudáskönyvtár

Egy szuper, 7 db saját szakmai sikerkönyvből álló tudáskönyvtárat is kapsz, hogy még jobb, még sokrétűbb, még több skillel rendelkező rendezvényszervező lehess.

A bónuszaid:

rendezvényszervező tanfolyam kiadványok
rendezvényszervező tanfolyam kiadványok

RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTA

Hozd ki a Maximumot rendezvényhelyszínedből! A Rendezvény MaximaLISTA, amely 17 évnyi rendezvényszakmai tapasztalat esszenciáját gyűjti össze neked egy gyakorlati kiadványban a rendezvény berendezésekről!

ÉRTÉKE: 3 490 Ft

kiadványok
kiadványok

RENDEZVÉNYATLASZ 

A Rendezvényatlasz három fő állomás mentén haladva vezet be a kreatív, élménydús, egyedi, nívós eseményszervezés világába.
A kiadvány áttanulmányozása valóban kalandos utazásnak ígérkezik, hiszen átugorva a száraz részeket, csak a legfontosabb pontokat érinti, hogy gyorsan a tudnivalók végére érhess.

ÉRTÉKE: 5 990 Ft

rendezvényszervező képzés okj
rendezvényszervező képzés okj

3+1 RÉSZES ONLINE MESTERKURZUS 

A mesterkurzusban a következő kérdésekre kapod meg a választ: Milyen típusú rendezvényeket szervezz? Milyen programokat válogass a rendezvényedbe a sikerhez? Hogyan turbózd fel a rendezvényedet, milyen szuperszónikus ötlettel lehetne lendíteni az esemény nívóján?

ÉRTÉKE: 26 400 Ft

rendezvényszervező tanfolyam online képzés okj
rendezvényszervező tanfolyam online képzés okj

ONLINE ÉS HIBRID RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE 

Megismerheted azt az elméleti megközelítést, ami segít megérteni, hogy mik a jelentős különbségek az élő és online rendezvények között. Beszélünk azokról a szoftverekről, technikai elméleti tudásról, amik segítenek egy szuper eseményt létrehozni.

ÉRTÉKE: 9 900 Ft

rendezvényszervező tanfolyam online képzés okj
rendezvényszervező tanfolyam online képzés okj

DIZÁJN ALAPOK ÉS PREZI KÉSZÍTÉS

Ebben a kurzusban elsajátíthatod a vizuális eszközök kiválasztásának szabályait. Alapelveket, mint a kontraszt, a betűtípusok, a képek vagy az ábrahasználat. Megtanítjuk a Canva szoftver használatának alapjait. Hogyan készíthetsz korszerű prezentációt egyszerűen.

ÉRTÉKE: 9 900 Ft

A bónuszok összértéke 55 680 Ft, melyeket most ingyen megkaphatsz, ha jelentkezel a képzésünkre!

Kik fognak tanítani a rendezvényszervező tanfolyamon?

Tudjuk, hogy tanulni csak kiváló, tapasztalt szakemberektől lehet, akik napról napra és rendezvényről rendezvényre ott vannak az első sorokban. Éppen ezért a rendezvényszervező tanfolyamunkat is két kiváló szakember tartja.

rendezvényszervező tanfolyam varga péter
rendezvényszervező tanfolyam varga péter

VARGA PÉTER, a MOE Rendezvényakadémia vezetője, több hazai rendezvényszervező könyv írója, a Horizont Group társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett céljának tekinti azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

rendezvényszervező tanfolyam gondos borbála
rendezvényszervező tanfolyam gondos borbála

dr. GONDOS BORBÁLA, az Edutus Egyetem Turizmus tanszékének megbízott vezetője. 2007 óta tanít az Edutus Egyetemen (jogelődje Harsányi János Főiskola) turisztikai tárgyakat. Úgy mint Turizmus társadalmi és gazdasági alapjai, Utazás és rendezvényszervezés, Kulturális és kongresszusi rendezvények szervezése.

Miért minket válassz?

 • Több, mint 22 éves szakmai tapasztalat van az oktatóink birtokában.

 • Több, mint 400 elégedett diák vett részt a rendezvényszervező képzésünkön

 • Oktatóink nem csak tanítják, hanem aktívan dolgoznak is a szakmában!

 • Neves szakmabeli rendezvényes beszállító cégek támogatták és adták nevüket az oktatási anyagok elkészüléséhez.

 • Több, mint 4 100 sikeres rendezvényen működtünk közre.

A MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező tanfolyamának tudásanyaga
64 000 Ft -ért érhető el!

A MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező tanfolyamának tudásanyaga
64 000 Ft-ért érhető el!

 • A képzési díj teljesíthető egy összegben, vagy kéthavi KAMATMENTES részletben. A részletfizetés feltételeit itt találod. Kattints erre a linkre! (itt is tudsz jelentkezni)

 • Ösztöndíj lehetőség a MOE Rendezvényakadémián! Jelentkezz most az ösztöndíjprogramunkra, ha a rendezvényszektorban szeretnél elhelyezkedni, de anyagi helyzeted nem engedi meg a tandíjat! Diplomások vagy a felsőoktatásban tanulók számára, minimum alapfokú nyelvvizsgával rendelkező 30 év alatti magyar fiatalok számára érhető el az ösztöndíj. Részletes információk a képzésről és az induló csoportokról itt találhatók.

 • FONTOS: ahhoz, hogy ma Magyarországon rendezvényszervezőként számlaképes legyél, nem szükséges semmilyen államilag elismert szakképesítés. Az erről szóló részletes tájékoztatót itt olvashatod.

Regisztráció

Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el az oldal alján található „Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok” részt.

RENDEZVÉNYMENEDZSMENT ONLINE MESTERKURZUS

RENDEZVÉNY-
MENEDZSMENT ONLINE MESTERKURZUS

A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal megkezdhető!

A TANFOLYAM DÍJA:
bruttó 64 000 Ft*

*A képzési díj teljesíthető egy összegben, vagy kéthavi KAMATMENTES részletben. Részletfizetés feltételeiről itt olvashatsz.

HELYSZÍN

Elektronikus oktatási felület, email

ÜTEMEZÉS, IDŐTARTAM

120 ÓRÁS ONLINE KÉPZÉS*

E-learning felület, nincs időtartam megkötés (egyéni tanulással, saját beosztás szerint)

*A képzés óraszáma a tananyaggal és a szükséges tanulási idővel együtt számolva. A képzést tanulóink átlagos 3-4 hónap alatt végzik el.

VIZSGA

A tanfolyam elektronikus lecke és modul vizsgákkal ellátott.
Ezek és vizsgafeladat sikeres teljesítését követően állítjuk ki a tanfolyam elvégzéséről szóló tanúsítványt**. Vizsgadíj nincsen.

GARANCIA

30 napos élménygaranciát vállalunk a kurzuson tanultakra. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a tandíjat.

MIT TARTALMAZ?

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv részére bejelentett rendezvényszervező képzés

 • Sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz

 • Szakmai gyakorlati munkalehetőség*

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 • Online és hibrid rendezvények tudásanyag (VIDEÓ)

 • Dizájn alapok és prezi készítés Canva szoftverben minikurzus (VIDEÓ)

 • Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (PDF)

 • Rendezvényatlasz (PDF)

 • 3+1 részes online mesterkurzus (VIDEÓ)

 • Fantasztikus esettanulmányok (PDF)

 • Tudáskönyvtár hozzáférés (PDF)

 • Rendezvénysegédletek (PDF, XLS, DOC)

 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés zárt oktatási rendszerünkhöz (elektronikus oktatási felület):
  Minden későbbi frissítés ingyenes

 • MOE Facebook zárt csoport tagság:
  Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra.
  Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben.
  Friss álláshirdetéseket osztunk meg veled.

A gombra kattintva átirányítunk a jelentkezési oldalra.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok