A MOE Rendezvényakadémia bemutatja az életre szóló hivatásod:

Akkreditált Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus

Sajátítsd el a rendezvényszervezés alapjait és mesterfogásait kényelmesen, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva! Bár online képzésünk keretében a krétaszagú tantermeket messzire elkerülöd, mégis sikeres és évtizedes tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezők segítségével válhatsz profi rendezvényszervezővé, aki után kapkodnak a megrendelők!

Akkreditált Rendezvény-
menedzsment Online Mesterkurzus

Sajátítsd el a rendezvényszervezés alapjait és mesterfogásait kényelmesen, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva! Bár online képzésünk keretében a krétaszagú tantermeket messzire elkerülöd, mégis sikeres és évtizedes tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezők segítségével válhatsz profi rendezvényszervezővé, aki után kapkodnak a megrendelők!

Amit az Akkreditált Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusról tudnod kell

 • A kurzus legnagyobb vonzereje, hogy több évtizedes, kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező oktatók videós tananyagain keresztül sajátíthatod el azokat a szakmai fortélyokat, amiktől a te rendezvényeid is kreatív és ötletes élmények lesznek megrendelőknek – vendégeknek egyaránt.

 • Ráadásul ahhoz, hogy a szakmai elit közé tanuld magad, most nem kell beülnöd egy poros tanterembe és a zsúfolt időbeosztásodban sem kell helyet csinálnod az óráknak. Ez az online kurzus egyik legnagyobb előnye: a minőségi tananyag adott, de te döntöd el, hogy mikor, hol és milyen gyorsan haladsz az egyes modulokkal. 

A képzés elvégzését teljesen személyre szabhatod:

A képzés elvégzését teljesen személyre szabhatod:

Kurzusunk nem időponthoz kötött. Nincsen fix kezdő időpont és befejezési határidő. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra. A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye?

De van 4 további megdönthetetlen érvünk is
a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus mellett:

De van 4 további megdönthetetlen
érvünk is a Rendezvény-
menedzsment Online Mesterkurzus mellett:

Államilag engedélyezett, akkreditált képzés, modern köntösben, gyakorlatias tananyaggal.

Sikeres kurzus teljesítése esetén, államilag elismert tanúsítvánnyal gazdagodsz. 100% garancia a tanúsítvány megszerzésére!

Már a tananyaggal is értéket adunk, hiszen több órányi videófelvételed, oktatási segédletek és bónuszok járnak a csomagodhoz.

Emellett pedig 30 napos pénzvisszafizetési garanciára is igényt tarthatsz.

Neked szól a kurzus, ha…

Ha rendezvényszervezésre szakosodó diák vagy pályakezdő rendezvényszervező vagy, mert a tananyag nemcsak elindulni segít a szakmában, hanem olyan évtizedes tapasztalattal felérő információkhoz juthatsz hozzá, amik gyorsan sikeressé tesznek és megkülönböztetnek a versenytársaktól.

Ha rendezvényszakmában dolgozó rendezvényszervező kolléga vagy, mert egy helyen rendszerezheted és naprakészen tarthatod a tudásodat, ami nagy terhet vesz le a válladról mindennapi munkád során. A kurzus által felesleges, időrabló munkafolyamatokat ugorhatsz át, kudarcoktól kímélheted meg magad és ügynökségedet, ráadásul növelheted a szervezési folyamatok hatékonyságát is.

Ha cégednek rendezvényre lenne szüksége, és szeretnéd házon belül lebonyolítani azt: a kurzus átadja neked azokat a rendezvényszervezési alapismereteket, melyek birtokában nem feltétlenül lesz szükséged külső segítségre, hanem akár önerőből képes leszel a céges családi napok, workshopok, konferenciák és más rendezvények lebonyolítására.

De abban az esetben is neked szól a kurzus, ha:

 • új területen szeretnél kiteljesedni,

 • a szakmád legjobbja szeretnél lenni,

 • él benned a természetes kíváncsiság,

 • lépést tartanál a szakmai innovációkkal,

 • komplex, teljeskörű rendezvényszervezői tudásra vágysz.

 • És persze akkor is, ha nem félsz a tanulástól és fejlődéstől!

De tovább is van még, mutatjuk a számokat

0 perc
videós tartalom
0 karakter
szöveges tartalom
0 és fél óra
hanganyag
0 kérdés és válasz
tesztjeinkben

Mindez egy helyen, 11 modulnyi tananyagba csomagolva.

Ezeket fogod megtanulni a kurzuson:

 • 1. Modul: rendezvényszervezés elmélet I.
  Ebben a modulban a rendezvényszervezés teljes folyamatát tanulmányozzuk át részleteiben, vaskos elméleti anyag lesz.

 • 2. Modul: Rendezvényszervezés elmélet II.
  Ebben a modulban a RendezvényBiblia könyv teljes hanganyagát hallgathatod meg. Készülj fel a maratonra!

 • 3. Modul: Rendezvényeszközök
  Idehaza még nem látott részletességgel mutatjuk be az egyes rendezvényeszközöket. Bútorokat, huzatokat, sátrakat és még számtalan más kiegészítő eszközt ismerhetsz meg.

 • 4. Modul: Rendezvénytechnika
  Az egyik legmegosztóbb témakör. Sokak számára ez az egyik legérdekesebb modul, míg másoknak a legnehezebb. Rengeteg hasznos és érdekes információt adunk át a rendezvénytechnikai eszközökről.

 • 5. Modul: Dekoráció
  Bemutatjuk az alapvető és legfontosabb dekorációs elemeket. Virágokat, színeket, anyagokat. Emellett igazi rendezvényeken megvalósított dekorációs megoldásokat is bemutatunk.

 • 6. Modul: Meghívás
  Ebben a modulban egy korszerű rendezvénymeghívási rendszer szerkezetét ismerheted meg, de szó lesz a hagyományos, papír alapú meghívókról is.

 • 7. Modul: Tippek, tanácsok
  Ebben a részben olyan tudásanyagot ismerhetsz meg, amiket a közel 20 éves tapasztalat során tanultunk meg a saját bőrünkön, ezek mind segíteni fogják a munkádat. Több témakört érintünk benne, így igazán hasznos kalauzod lesz.

 • 8. Modul: Ajándékozás
  A rendezvényen történő ajándékozásról méltatlanul kevés szó esik, ezért a MOE Rendezvényakadémián erről is szerezhetsz ismereteket. Összeszedtük a legfontosabb tudni- és tennivalókat.

 • 9. Modul: Rendezvényi étkeztetés
  Az első két modulban megismert elméleti tudásanyag után, most gyakorlatiasabb rendezvényétkeztetési rész következik. Fodor Noémivel, a Fody Party Service vezetőjével beszélgettünk a legfontosabb gyakorlati ismeretekről, így első kézből sajátíthatod el a fontos tudnivalókat.

 • 10. Modul: Ajánlatkészítés
  Ebben a modulban egy képzeletbeli rendezvényre készült anyagot fogunk elkészíteni a nulláról. Megismerheted milyen bejövő árajánlatokat kértünk be, illetve hogyan készül el egy prezentációval, forgatókönyvvel kiegészített ajánlat.

 • 11. Modul: Programszervezés
  A programszervezés modulban elsajátíthatod a legfontosabb, profi műsorszervezéshez elengedhetetlen kompetenciákat. Emellett részletesen megismerhetsz 30+1 hazai rendezvényprogramot, amiket bátran alkalmazhatsz az általad szervezett rendezvényeken. A modul zárásaként bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda, amikor a kezedbe kerül egy valódi rider.

Talán soknak tűnik a tananyag, de meglesz a jutalmad

 • Államilag engedélyezett képzésben veszel részt (régi nevén: akkreditált képzés), és amennyiben sikeresen elvégzed a kurzusunkat, tanúsítványt adunk a számodra.

 • Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz korlátok nélkül, nem kell utaznod, kényelmesen a kanapéról is tanulhatsz, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged

 • A trendek, igények a rendezvényszervezés területén is folyamatosan változnak. Ha nem zárkózol fel időben, egyre nagyobb lesz a lemaradásod.

 • Garanciát vállalunk a kurzuson tanultakra. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a tandíjat. Hogy miért? Mert biztosak vagyunk benne, hogy az itt megszerzett tudás valódi, használható, gyakorlatba átépíthető, számodra pénzkeresetet jelentő lesz!

 • Minél előbb kezded meg tanulmányaidat, annál hamarabb keserítheted el a versenytársakat.

 • 100%-os garancia a tanúsítvány megszerzésére. Az egyéni tanulás és a fejlett oktatási platformunk révén számos alkalommal ismételhetők azon moduljaink, amik nehézséget okoznak, így mindenki sikeresen végezheti el akkreditált kurzusunkat.

Képzés megnevezése: Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus
Felnőttképzést végző cég: RendezvényBiblia Kft. – MOE Rendezvényakadémia
Felnőttképzési engedély számunk: E-001963/2019.
A képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001963/2019/D001

Hiszünk abban, hogy a kurzuson elsajátított tudásodnak köszönhetően,
itt tartasz majd 10 év múlva:

 • Sikeres rendezvényszervező vagy.

 • A szakmában kiemelkedőnek számítasz.

 • Munkáid alapján számos új megrendelést kapsz.

 • A bevételeid egyre növekednek.

 • Gond nélkül kontrollálod a rendezvényszervezési folyamatokat.

 • Újszerű, kreatív, nemzetközi viszonylatban is nívós eseményeket szervezel.

 • Megbízóid több millió forint költségvetésű események szervezésével bíznak meg.

 • Az ügyfeleid elégedettek.

 • Kiegyensúlyosozottak a napjaid.

 • A családodra, magadra is szakíthatsz elegendő időt.

KUKKANTS BELE A TANANYAGUNKBA

RENDEZVÉNYTECHNIKA MODUL

RENDEZVÉNYESZKÖZÖK MODUL

PROGRAMSZERVEZÉS MODUL

ELMÉLETI MODUL

CATERING MODUL

AJÁNLATKÉSZÍTÉS MODUL

Kik fognak végigkísérni a sikerhez vezető lépcsőfokokon? 

Tudjuk, hogy tanulni csak kiváló, tapasztalt szakemberektől lehet, akik napról napra és rendezvényről rendezvényre ott vannak az első sorokban. Éppen ezért a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzust is két olyan kiváló szakember tartja, akiknek a neve fogalomnak számít a rendezvényszervezői szakmában.

Itt az ideje, hogy Te is megismerd őket!

VARGA PÉTER, a MOE Rendezvényakadémia alapítója, a RendezvényBiblia, a Rendezvényatlasz és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA könyvek írója, a Horizont Group társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett céljának tekinti azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

GONDOS BORBÁLA, az Edutus Egyetem Turizmus tanszékének megbízott vezetője. 2007 óta tanít az Edutus Egyetemen (jogelődje Harsányi János Főiskola) turisztikai tárgyakat. Úgy mint Turizmus társadalmi és gazdasági alapjai, Utazás és rendezvényszervezés, Kulturális és kongresszusi rendezvények szervezése, Vállalati rendezvények szervezése, Turisztikai protokoll, Turisztikai kutatások, Szociológia, Animáció, Speciális igények a turizmusban és a Sociology of Tourism Erasmus hallgatóknak. 2019-ben a World Robot Olympiad (WRO) döntőjének lebonyolításában vett részt.

MI NEMCSAK OKTATJUK, HANEM CSINÁLJUK IS!

Oktatóink által szervezett prémium rendezvényekből ízelítő:

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

0 darab
sikeres rendezvény
0 év
szakmai tapasztalat
0 elégedett
céges ügyfél van a hátunk mögött

NÉZZ KÖRBE AZ ONLINE TANTERMÜNKBEN

Tarts velünk egy rövid fogadóóra keretein belül, és nézd meg magad, hogyan fest egy online tanfolyam zárt tagsági rendszere,
és hogyan épülnek fel a saját tananyagaink.

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

“A Rendezvényakadémia egy fantasztikusan sokrétű és tanulságos online kurzus, ami még olyan iparági szereplőknek is mutat újdonságot, akik évek óta szerveznek rendezvényeket. Jól felépített, izgalmas modulokon vezet végig, hogy egy sikeres rendezvény minden elemét alaposan meg lehessen ismerni, azok kritikus pontjaival és buktatóival, olyan apró nüanszokra is kitérve, amellyel elválik egy átlagos szervezés egy kiváló rendezvénytől.

A Rendezvényakadémia ilyen felkészülést ad, egy magabiztos alapozást, amivel bátran belekezdhetünk első önálló eseményünk megtervezésébe és lebonyolításába.”

Bagdi Attila – Marketing & Üzletfejlesztési Specialista, FANUC Hungary Kft.

“Nagyon örülök, hogy elindult a kurzus. Igazán színvonalas, minőségi oktatást nyújtó tananyag, tapasztalt szakemberektől hallhatunk minőségi módon összeszedett gondolatokat.

Nagyon jó a tematika, gyakorlatias példákkal vezet végig a legfontosabb tudnivalókon, érthető magyarázatokkal segíti a megértést és gyorsan lehet sikerélménye még az abszolút kezdőknek is.”

Mezei Patrícia

“Egy alapos mindenre kiterjedő képzés, példákkal a gyakorlatból. Nem száraz elmélet. Az értéket tekintve ezt az összeget egy-két rendezvény alatt simán jóvá írod a számládon…
És Nekem a legnagyobb előny, hogy otthonról, saját tempóban végeztem el a képzést. Ha bekellett volna járnom valahova képzésre akkor is jóval többe került volna. Köszönöm.”

Norbert

“Nagyon informatív, jól értelmezhető online kurzus. Mind a szakmabelieknek, mind a laikusoknak hatalmas segítség lehet, mivel a rendezvényszervezés összes mélységét kifejti. Az elején, Bori videóinál teljesen úgy éreztem magam, mintha újra az egyetemen lennék az előadásain.”

rendezvényszervező tanfolyam, kurzus ajánlásAczél Amanda

“Jelen helyzetben az egyetem és munka mellett nem tudtam volna részt venni egy “offline” kurzuson, így ez az online oktatás a legmegfelelőbb rendszer számomra, hiszen a szabadidőmben tudok ezzel foglalkozni, illetve a saját tempómban tudok vele haladni. 

A kurzus egy közvetlen, fiatalos rendszer, mindemellett tele hasznos és alapvető információkkal, melyeket két szakember segítségével sajátíthatunk el, olyanoktól akik a mai napig is ebben a szakmában tevékenykednek, sikeresen! Az online kurzus profiságát az Ők profizmusa adja meg.”

Róth Kriszti

“Sok éves rendezvényszervezői és vezetői tapasztalat után döntöttem a kurzus elvégzése mellett. 

A jelenlegi “rendezvénymentes” időszakot szerettem volna felhasználni tudásom ellenőrzésére, elmélyítésére.

A képzés alapos, átgondolt, jól felépített. Profizmus és maximalizmus jellemzi, ami elengedhetetlen ebben a szakmában.

Köszönet érte! “

Koródi Marianna

“Személy szerint azért választottam ezt a képzést a nyár folyamán, mert mindig is érdekelt a rendezvényszervezés és a lehető legpraktikusabb módon szerettem volna tanulni ezt az otthonomban. Érdekes tananyagok, remek előadók, használható tudás. Csak ajánlani tudom!

Mayer Barbara

“A kurzussal teljesen meg vagyok elégedve! A videók nagyon jók, átfogóan van szó mindenről! 

A kurzus így jó ahogy van, hiányozni nem hiányolok belőle semmit. Köszönöm”

Topp Mária

VÉLEMÉNYEK A TUDÁSANYAGAINKRÓL

“Korábban már megvásároltam a RendezvényBibliát, az is nagyon tetszett. Pont ezért gondoltam, hogy kiegészítem a Rendezvényatlasszal. Abszolút nem nyúltam mellé. Szívből ajánlom mindenkinek.

Mravik Zsuzsanna

“Nekem mindig is az volt az egyik vàgyàlmom, hogy rendezvényszervező legyek és ezzel a könyvvel sikerülhet.Köszönöm!” 

Molnár Emese

“Cégen belül évek óta szerveztünk rendezvényeket, azt gondoltuk, hogy ismerjük már a csínját-bínját. De a könyvet olvasva rá kellett jönnünk, hogy az alapoknál járunk. De erre kiváló a kiadvány, innen segít minket építkezni, fejlődni, érhtetően, gyakorlatiasan.

Zadubenszki Norbert

“Rendezvényszervezést tanító tanárként vettem meg. Tankönyvként kiválóan hasznosítható. Sok olyan praktikumot találhatnak benne a diákok és a kollégák, ami sokaknak csak évek munkája után lenne meg.

Kajtár Krisztina

“Abszolút hasznos és profin összeállított “tankönyv”.
Lehetne a rendezvény szakma kötelező olvasmánya… :)”

Varga Bence zenész, zenetanár (Glasso produkció)

“Köszönöm a lehetőséget, hiszen ebben az időszakban nincs lehetőség arra, hogy bárhová menjek, ezért külön öröm volt, hogy itthon is hasznosan, magamat képezve tölthettem az időt! Mindenkinek ajánlom, hiszen mindig van még mit tanulni, új nézőpontokat megismerni!

Ihász Tina /Wedding With Tina/

“Ha egy igazán összeszedett , szakmai könyvet szeretnél olvasni , de már unod a száraz , magolós könyveket, akkor válaszd ezt. Hidd el , ez nem lesz unalmas, sőt, le sem tudod majd tenni!

Kiss Virág

“Rendkívül tárgyilagos számomra, abszolút a “való világ”-nak megfelelően íródott. Gyakorlatiasság, precizitás, megbízhatóság, rugalmasság, gyorsaság, a kreativitás, a gyors felismerési képesség mind-mind “átjön” ahogyan olvasom.

Gesztesi Andrea Edit

Ezt kapod az Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzuson

A 11 modul tananyagán kívül a csomagodban van még:

Szeretnénk, ha tényleg minden adott lenne számodra a sikerhez, így szakmailag életmentő rendezvénysegédletekkel is ellátunk, hogy ne fegyvertelenül indulj a rendezvényszervezés benzingőztől terhes, álmatlan éjszakáktól sújtott, összedőlt sátrakkal kecsegtető, kihívásokkal teli harcmezejére. Úgyhogy a segédlet-csomagban találsz korrekten megírt rendezvényszervező brief példát, mely az egyik legfontosabb dokumentum az eseményszervezés folyamatainak elindításához. Emellett megrendelőlap-mintát, ügyfélkérdőívet, szerződéstervezeteket, csekklistát, költségvetésre példát, lebonyolítási forgatókönyvet, és még sok olyan hasznos, a munkádhoz elengedhetetlen dokumentum-sablont gyűjtöttünk össze számodra, mellyel sok telefonálgatás, ügyvédekkel történő egyeztetés, irodai munka és időveszteség terhét vesszük le a válladról.

Ez a rész igazi csemegét tartogat számodra, hiszen valós, eddig még sehol nem publikált, magyarországi vonatkozású tanulmányokat olvashatsz benne. Három, minden túlzás nélkül felbecsülhetetlen értékű tanulmányt kapsz tőlünk:  

 1. Hogyan lehet a legprofibb a műsorvezetés a rendezvényeden? Avagy tanulmány Magyarország legnevesebb műsorvezetőinek tapasztalataival.
  Ebben a tanulmányban hiánypótló képet adunk neked arról, hogyan vélekednek a hazai műsorvezetők a magyar rendezvényszervezésről, a velük való közös munka gördülékenységéről. Ez a tanulmány hozzásegít ahhoz, hogy biztosan a megfelelő műsorvezetőt kérhesd fel rendezvényedre.
 2. Esettanulmány a Fanuc Hungary székházavató rendezvény sorozatáról, mely a leányvállalat fontos mérföldköve volt. A 3500 négyzetméteres székház 400 méteres bemutatótermében Magyarország vezető gyárautomatizálási eszközeit mutatták be, ahol kulcsfontosságú elem volt a látogatói élmény, hiszen a vendégeknek lehetőségük volt – egyedülálló módon – megismerkedni a berendezésekkel.
  A tanulmányunkból kiderül e minden tekintetben grandiózus rendezvény megszervezésének menete, kulisszatitkai, nehézségei, és természetesen pozitív eredményei is, méghozzá olyan részletességgel, mely hathatós segítséget jelenthet minden rendezvényes szakember munkája során.
 3. Esettanulmány a Hunent Zrt épületavató rendezvényéről, Orbán Viktor miniszterelnök részvételével. Sajtónyilvános rendezvényt még körültekintőbben kell szervezni, mint bármely más céges eseményt. Tanulmányunkban betekintést engedünk a teljes szervezési folyamat minden olyan munkafázisába, amelyeken végighaladva, azt mankóként használva egyetlen rendezvényszervezőnek sem okozhat gondot hasonló kaliberű esemény lebonyolítása. A tanulmány minden részletében tanulsággal szolgálhat kezdő és haladó szakemberek számára egyaránt.

Egy szuper, 7 db saját szakmai sikerkönyvből álló tudáskönyvtárat is kapsz, hogy még jobb, még sokrétűbb, még több skillel rendelkező rendezvényszervező lehess. Ha meg kéne rendelned a Tusdáskönyvtárunk könyveit egyenként, akkor több mint 18 ezer forintot kellene fizetned, ezek a kiadványok viszont ajándékba járnak neked. Ráadásul eredetileg angolul jelentek meg, tőlünk viszont magyar kivonatokat kapsz. 

 1. EMLÉKEZETESET ALKOTNI
  A jó ötletek nem mindig aratnak sikert: gyakran még a legfantasztikusabb meglátásokat is bármiféle elismerés nélkül a fiók mélyére süllyesztik. Eközben pedig más, arra kevésbé érdemes gondolatok futótűzként terjednek el. Miért? Mert emlékezetesek és az emberek szívesen megosztják őket egymással…
 2. HOGYAN TEGYÜNK SZERT BARÁTOKRA, ÉS HASSUNK MÁSOKRA
  Tanuld meg, hogyan kezelj másokat mesterien. Ha úgy érzed, hogy jobb is lehetne a kapcsolatod kollegáiddal és ügyfeleiddel, nem kell tovább kutatnod! Ez a kiadvány az útmutató ahhoz,hogyan győzheted le ezeket a problémákat.
 3. HÍRRABLÁS
  Van egy kérdés, amit minden cég elkerülhetetlenül feltesz magának: hogyan tegyék közzé üzenetüket úgy, hogy az a média zűrzavarában is eljusson a közönséghez? Ebből a kiadványból megtanulhatod, hogyan lovagold meg a szalagcímeket, és juttasd üzeneted a nyilvánosság elé.
 4. HOGYAN BESZÉLGESS BÁRKIVEL
  A szerző, Leil Lowdnes annak szentelte életét, hogy segítsen az embereknek jobb kommunikátorokká válni. Megfigyelte az embereket, tanulmányozta a szakirodalmat, és feljegyzett minden egyes apró mozdulatot és szokást, amiben elbotolnak vagy amivel a legtöbbet hozzák ki egy beszélgetésből.
 5. AZ ÖSSZEJÖVETELEK MŰVÉSZETE
  Ha érezted valaha, hogy az ünnepi vacsora a desszertre már vesztett a lendületéből, vagy, hogy a vállalat stratégiai meetingje lehetne összeszedettebb, itt elolvashatod, hogyan készítsd ezeket elő. Ez a kiadvány hasznos útmutató az élettelen, unalmas összejövetelek tökéletesítésére.
 6. AZ ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÁSA
  A gyakorlat azt mutatja, hogy rengeteg fantasztikus ötlet, terv foszlik szerte a megvalósítás szakaszában. Ez a kiadvány megmutatja, hogyan kerülheted el ezt a buktatót, hogy a megfelelő hozzáállás és szervezés segítségével megvalósíthasd a legjobb ötleteket is.
 7. TE IS LEHETSZ KREATÍV
  Nem kell kreatív pozícióban dolgoznod ahhoz, hogy te is kreatív legyél! Az alkotóképességed felfedezése hihetetlen sikerélményeket nyújthat. A kiadványban összefoglalt tanácsok segítenek leküzdeni a stresszt, és felszabadítani a mindenkiben szunnyadó alkotói potenciált. Megtanulhatod, mit kell tenned, hogy sose szenvedj hiányt kreativitásból.

Korlátlan jogosultságot kapsz a MOE Zárt Facebook csoportjába, amennyiben előfizettél a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusra, hiszen ide kizárólag a MOE növendékei csatlakozhatnak hasznos információkért, extra szakmai tudásanyagokért és a közösség erejéért. Ebben az exkluzív csoportban rendezvényszakmai ötletek, tippek, tapasztalatok cserélnek majd gazdát. Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra, lesz havonta jelentkező LIVE kérdezz-felelek rovat, gyakorló kvízek, oktatóvideók. Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben, konkrét karrier tippekkel is ellátunk, vagy akár elhelyezkedésben is segítségedre lehetünk.

De a plusz anyagoknak itt még mindig nincs vége, hiszen az alábbi bónuszokat is megkapod:

RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTA (PDF)

Hozd ki a Maximumot rendezvényhelyszínedből! A Rendezvény MaximaLISTA, amely 17 évnyi rendezvényszakmai tapasztalat esszenciáját gyűjti össze neked egy gyakorlati kiadványban a rendezvény berendezésekről! Több mint 20 hazai, nagy volumenű rendezvény optimális berendezési módjait, stratégiáit tartalmazza!

ÉRTÉKE: 3 490 Ft

RENDEZVÉNYATLASZ (PDF)

A Rendezvényatlasz három fő állomás mentén haladva vezet be a kreatív, élménydús, egyedi, nívós eseményszervezés világába.
A kiadvány áttanulmányozása valóban kalandos utazásnak ígérkezik, hiszen átugorva a száraz részeket, csak a legfontosabb pontokat érinti, hogy gyorsan a tudnivalók végére érhess.

ÉRTÉKE: 5 990 Ft

3+1 RÉSZES ONLINE MESTERKURZUS (Videó)

A mesterkurzusban a következő kérdésekre kapod meg a választ: Milyen típusú rendezvényeket szervezz? Milyen programokat válogass a rendezvényedbe a sikerhez? Hogyan turbózd fel a rendezvényedet, milyen érdekes technológiákkal, fejlesztésekkel, extra látványelemekkel, szuperszónikus ötlettel lehetne lendíteni az esemény nívóján? Hogyan tedd kreatívvá a rendezvényedet, hogyan tedd vonzóvá, ötletessé?

ÉRTÉKE: 26 400 Ft

A KURZUS ÁRÁT BEFIZETVE, ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, HOGY BÁRMIKOR ÚJRANÉZHESD A VIDEÓKAT, GYAKOROLJ, ELMÉLKEDJ A TANULTAKON. 

Extra bónuszt is adunk, ha most kezded a kurzust! Mivel tanulni holtig kell, szokták mondani, és rendezvényszervezésből folyamatosan van is mit, ezért a kurzusban található tudásanyagokat bővíthetjük, fejleszthetjük. Ezen új tudásanyagok megtekintéséért további költséget nem számítunk fel, kvázi a későbbiekben készülő kiegészítő, frissített vagy javított tananyagokat ingyen megtekintheted.

TE VÁSÁROLSZ, MI ÜLTETÜNK EGY FÁT!

MINDEN VÁSÁRLÁS UTÁN 1 000 FT-TAL TÁMOGATJUK A FÁK ÜLTETÉSÉT.

Magyarországi nonprofit szervezet segítségével
minden vásárlás után adományozni fogunk 1 000 Ft-ot faültetésre.

Rendeld meg a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzust – most 35% kedvezménnyel!

A MOE Rendezvényakadémia Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusának,
összesen 
120 000 Ft értékű tudásanyaga MOST 35%-os kedvezménnyel, csupán:

78 000 Ft-ért lehet a tiéd!

Miért adjuk ezt a 35%-os kedvezményt?

A jelenlegi helyzetre való tekintettel sokan kerestek meg minket kedvezmények és részletfizetés után érdeklődve, hiszen a járvány kezdete óta munkahelyek szűntek meg, vagy jelentősen csökkentették a fizetéseket.

Éppen ezért mi is gyors döntést hoztunk. Ezzel a 35%-os kedvezménnyel szeretnénk támogatni mindenkit, aki újult erővel, friss és piackész tudással térne vissza a munkaerőpiacra. A promóció a december 31-ig megkezdett kurzusokra érvényes!

Emellett részletfizetéssel is szeretnénk segíteni a fejlődésedet, ezért a kurzus 78 000 Ft-os díja téríthető két egyenlő részletben is. (A második 39 000 Ft-os részletnek a megrendeléstől számított 30 napon belül kell beérkeznie a számlánkra. További információt a részletfizetésről itt találsz.)

További kedvezmények diákoknak, kisgyermekes édesanyáknak és munkanélkülieknek

Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatta, hogy van három olyan csoport, akiknek rendkívül sokat segíthet egy olyan tréning, amin új szakmát sajátíthatnak el online formában, időhöz és helyhez kötés nélkül.  Azonban pont a kisgyermekes anyukák, a munkanélküliek (regisztrált álláskeresők) és a diákok azok, akiknek sokkalta korlátozottabb anyagi lehetőségeik vannak, mint a többi pályatársnak.

A kisgyermekes anyukák akár évekre kiesnek a munkaerőpiacról, ráadásul a megnövekedett költségeket egy embernek kell előteremteni. Számukra gyakran még a visszatérés sem egyszerű és sok esetben már nem is szeretnék csinálni az előző munkájukat. 

Hasonló helyzetben vannak a munkanélküliek is, akiknek az állásuk elvesztésével mintha kihúzták volna a lábuk alól a talajt, a biztos megélhetést. Nekik tökéletes megoldás egy ilyen online tréning, hiszen így otthonról tudják fejleszteni/átképezni magukat.

A diákok, a fiatalok fejlődését pedig mindig is támogatni szerettük volna. Úgy gondoljuk, hogy egy társadalom akkor fejlődik, ha a fiatal generáció számára kiváló oktatást biztosítunk, viszont sok diák nem engedheti meg magának a privát, minőségi oktatóanyagokból való tanulást.

Ezért támogatjuk ezt a három csoportot kedvezménnyel, ami a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus esetében azt jelenti,
hogy 15 000 Ft-al kedvezőbb áron érhetik el a tréninget. (63 000 Ft)

A kedvezmény igénybevételéhez az édesanyáknak szükséges igazolniuk azt, hogy GYES/GYED-en vannak, diákok esetében arról szükséges igazolás, nappali tagozaton folytatják tanulmányaikat és regisztrált álláskeresőktől is kérnénk egy igazolást.

Bármilyen igazolást elfogadunk: jogviszony igazolást, GYES/GYED-re való jogosultságról szóló papírt, születési anyakönyvi kivonatot, diákigazolványt, iskolalátogatási igazolást, stb.

A kedvezményes fizetésről a tájékoztatót e-mailben kapod meg. Az igazolást az alábbi linken tudod feltölteni:

Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus ára és tartalma

78 000 Ft
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • bankkártyával és átutalással fizethetsz (részletfizetési lehetőséggel)
 • államilag engedélyezett képzés (akkreditált)
 • sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz
 • 920 perc videós tartalom
 • korlátlan ideig tartó hozzáférés
 • minden későbbi frissítés ingyenes
 • Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (PDF)
 • Rendezvényatlasz (PDF)
 • 3+1 részes online mesterkurzus
 • Facebook zárt csoport
 • fantasztikus esettanulmányok
 • rendezvénysegédletek
 • tudáskönyvtár hozzáférés
 • számlát adunk, elszámolható

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

A kurzus részvételi díja fizethető egy összegben, illetve két egyenlő részletben. Részletfizetés esetén megrendeléskor szükséges kifizetned a kurzus árának 50%-át, majd online hozzáférést kapsz a tagsági rendszerünk egy korlátozott részéhez. (Az első részlet kifizetésével 4 modulhoz, az összes bónuszhoz és a segédletekhez lesz hozzáférésed.) Így azonnal elkezdheted a tanulást. Miután a fennmaradó 50%-ot is kifizetted, feloldjuk a zárolt modulokat és hozzáférsz a teljes kurzushoz. A megrendeléstől számítva 30 nap áll rendelkezésedre a második részlet kiegyenlítésére. Kurzusainkat kifizetheted bankkártyával vagy átutalással/banki befizetéssel. (Az első és második részlet fizetési módja meg kell, hogy egyezzen. Amennyiben az első részletet átutalással fizetted, a második részletet is azzal szükséges kiegyenlítened.) További részletek a fizetésről.
Igen. Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra. Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk. A kurzus megvásárlásával hozzáférést kapsz a Facebook zárt csoporthoz, ahol egy támogató közösség vár, ahol hasznos információkat, extra szakmai tudásanyagokat fogsz tőlünk kapni.  Ebben az exkluzív csoportban rendezvényszakmai ötletek, tippek, tapasztalatok cserélnek majd gazdát. Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra, lesz havonta jelentkező LIVE kérdezz-felelek rovat. Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben, konkrét karrier tippekkel is ellátunk, vagy akár elhelyezkedésben is segítségedre lehetünk.
Nem. Ez nem OKJ képzés. Viszont államilag engedélyezett (régi nevén: akkreditált) képzésen fogsz részt venni. Engedélyszámmal rendelkező, gyakorlatias államilag elfogadott képzésről van szó. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a kvízeken, tanúsítványt kapsz. Milyen végzettség kell egy rendezvényszervezőnek és hol kapja meg? Kattints ide a szakmai cikkünk elolvasásához!
Kurzusunk nem időponthoz kötött. Nincsen fix kezdő időpont és befejezési határidő. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra. A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye? Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, amikor neked kényelmes!
Nem. A kurzus elvégzése után nem kapsz kredit pontokat. De ha sikeresen elvégzed a kurzust, kapsz hivatalos, államilag engedélyezett tanúsítványt!
Kurzusaink online érhetők el. Oktatási portálunk reszponzív, azaz bármilyen okos eszközről tudsz tanulni, csak internet elérésre lesz szükséged. Legyen ez okostelefon, tablet vagy számítógép.
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a kurzus, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a kurzus, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát! Fontos tudni, hogy amennyiben már elvégezted a képzést, vagyis elértél az utolsó modul végére és/vagy megkaptad az okleveled, nincs lehetőséged érvényesíteni a garanciát.
Képzéseinken mindenki önállóan tanul. Alapvetően nem adunk ki elkészítendő feladatokat, de a kurzus folyamán teszteket kell megoldanod. Minimum 70%-osan kell végezned a tesztünkkel a kurzus végeztével. Csak ekkor kapsz tőlünk államilag engedélyezett tanúsítványt.
Érettségi nélkül is jelentkezhetsz. A kurzusra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele. Korhatár megkötésünk sincs. Akár hány éves is légy, várunk szeretettel a képzésünkön. Viszont amennyiben kiskorú vagy (18 év alatti), abban az esetben szükség lesz a törvényes képviselőd (Anyukád, Apukád stb.) jóváhagyására. A kurzus kifizetését követően hallgatói, felnőttképzési szerződést kell kötnünk. Ennek részleteiről a jelentkezésed után fogunk tájékoztatni.
Nem. A képzéseinken minden magyar nyelven érhető el. Egy-két angol nyelvű kifejezéssel találkozhatsz, de azokat mind megmagyarázzuk.
Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken! 🙂 Amennyiben külföldön élő, nem magyar állampolgár vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu Sajnos rád más feltételek vonatkoznak.
Amennyiben szeretnél kurzust ajándékozni családtagod, ismerősöd számára, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu
Nem. Online felületen viszont bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz.
A tanfolyam elvégzése nincs időkorláthoz kötve. Ott és akkor tanulsz, ahol és amikor neked kényelmes. Olyan ütemben haladsz, ahogy te szeretnél. Ha 6 hónap alatt végzed el a kurzust, akkor 6 hónap. Azért reméljük ennél jóval gyorsabban sajátítod el a tudásanyagot. 🙂 Klasszikus értelemben vett vizsga nincsen (ezért vizsgadíj sincsen), de haladásod közben folyamatosan adunk neked kvízeket, amiket minimum 70%-os eredménnyel kell megoldanod. A kurzus elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt csak akkor adunk, ha az összesített eredményed eléri a 70%-ot. Vizsgadíj nincsen. A kurzus ára minden költséget tartalmaz!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés…

 Felmerülhet olyan kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a +36 1 224 0151 telefonszámon vagy  írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu e-mail címre és maximum 1 munkanapon belül örömmel segítünk neked.