A MOE Rendezvényakadémia bemutatja rendezvényszervező tanfolyamán keresztül az életre szóló hivatásod:

RENDEZVÉNYMENEDZSMENT ONLINE MESTERKURZUS

Sajátítsd el a rendezvényszervezés alapjait és mesterfogásait kényelmesen, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva! Bár online rendezvényszervező tanfolyamunk keretében a krétaszagú tantermeket messzire elkerülöd, mégis sikeres és évtizedes tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezők segítségével válhatsz profi rendezvényszervezővé, aki után kapkodnak a megrendelők!

Rendezvény-
menedzsment Online Mesterkurzus

Sajátítsd el a rendezvényszervezés alapjait és mesterfogásait kényelmesen, a saját időbeosztásodhoz és lehetőségeidhez igazodva! Bár online rendezvényszervező tanfolyamunk keretében a krétaszagú tantermeket messzire elkerülöd, mégis sikeres és évtizedes tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezők segítségével válhatsz profi rendezvényszervezővé, aki után kapkodnak a megrendelők!

Neked szól a rendezvényszervező tanfolyam, ha…

Neked szól a rendezvényszervező tanfolyam, ha…

Ha rendezvényszervezésre szakosodó diák vagy pályakezdő rendezvényszervező vagy, mert a tananyag nemcsak elindulni segít a szakmában, hanem olyan évtizedes tapasztalattal felérő információkhoz juthatsz hozzá, amik gyorsan sikeressé tesznek és megkülönböztetnek a versenytársaktól.

Ha rendezvényszakmában dolgozó rendezvényszervező kolléga vagy, mert egy helyen rendszerezheted és naprakészen tarthatod a tudásodat, ami nagy terhet vesz le a válladról mindennapi munkád során. A kurzus által felesleges, időrabló munkafolyamatokat ugorhatsz át, kudarcoktól kímélheted meg magad és ügynökségedet, ráadásul növelheted a szervezési folyamatok hatékonyságát is.

Ha cégednek rendezvényre lenne szüksége, és szeretnéd házon belül lebonyolítani azt: a kurzus átadja neked azokat a rendezvényszervezési alapismereteket, melyek birtokában nem feltétlenül lesz szükséged külső segítségre, hanem akár önerőből képes leszel a céges családi napok, workshopok, konferenciák és más rendezvények lebonyolítására.

De abban az esetben is neked szól a kurzus, ha:

 • új területen szeretnél kiteljesedni,

 • a szakmád legjobbja szeretnél lenni,

 • él benned a természetes kíváncsiság,

 • lépést tartanál a szakmai innovációkkal,

 • komplex, teljeskörű rendezvényszervezői tudásra vágysz.

 • És persze akkor is, ha nem félsz a tanulástól és fejlődéstől!

De tovább is van még, mutatjuk a számokat

0 perc
videós tartalom
0 karakter
szöveges tartalom
0 és fél óra
hanganyag
0 kérdés és válasz
tesztjeinkben

Mindez egy helyen, 11 modulnyi tananyagba csomagolva.

Ezeket fogod megtanulni a rendezvényszervező tanfolyamon:

 • 1. Modul: rendezvényszervezés elmélet I.
  Ebben a modulban a rendezvényszervezés teljes folyamatát tanulmányozzuk át részleteiben, vaskos elméleti anyag lesz.

 • 2. Modul: Rendezvényszervezés elmélet II.
  Ebben a modulban a RendezvényBiblia könyv teljes hanganyagát hallgathatod meg. Készülj fel a maratonra!

 • 3. Modul: Rendezvényeszközök
  Idehaza még nem látott részletességgel mutatjuk be az egyes rendezvényeszközöket. Bútorokat, huzatokat, sátrakat és még számtalan más kiegészítő eszközt ismerhetsz meg.

 • 4. Modul: Rendezvénytechnika
  Az egyik legmegosztóbb témakör. Sokak számára ez az egyik legérdekesebb modul, míg másoknak a legnehezebb. Rengeteg hasznos és érdekes információt adunk át a rendezvénytechnikai eszközökről.

 • 5. Modul: Dekoráció
  Bemutatjuk az alapvető és legfontosabb dekorációs elemeket. Virágokat, színeket, anyagokat. Emellett igazi rendezvényeken megvalósított dekorációs megoldásokat is bemutatunk.

 • 6. Modul: Meghívás
  Ebben a modulban egy korszerű rendezvénymeghívási rendszer szerkezetét ismerheted meg, de szó lesz a hagyományos, papír alapú meghívókról is.

 • 7. Modul: Tippek, tanácsok
  Ebben a részben olyan tudásanyagot ismerhetsz meg, amiket a közel 20 éves tapasztalat során tanultunk meg a saját bőrünkön, ezek mind segíteni fogják a munkádat. Több témakört érintünk benne, így igazán hasznos kalauzod lesz.

 • 8. Modul: Ajándékozás
  A rendezvényen történő ajándékozásról méltatlanul kevés szó esik, ezért a MOE Rendezvényakadémián erről is szerezhetsz ismereteket. Összeszedtük a legfontosabb tudni- és tennivalókat.

 • 9. Modul: Rendezvényi étkeztetés
  Az első két modulban megismert elméleti tudásanyag után, most gyakorlatiasabb rendezvényétkeztetési rész következik. Fodor Noémivel, a Fody Party Service vezetőjével beszélgettünk a legfontosabb gyakorlati ismeretekről, így első kézből sajátíthatod el a fontos tudnivalókat.

 • 10. Modul: Ajánlatkészítés
  Ebben a modulban egy képzeletbeli rendezvényre készült anyagot fogunk elkészíteni a nulláról. Megismerheted milyen bejövő árajánlatokat kértünk be, illetve hogyan készül el egy prezentációval, forgatókönyvvel kiegészített ajánlat.

 • 11. Modul: Programszervezés
  A programszervezés modulban elsajátíthatod a legfontosabb, profi műsorszervezéshez elengedhetetlen kompetenciákat. Emellett részletesen megismerhetsz 30+1 hazai rendezvényprogramot, amiket bátran alkalmazhatsz az általad szervezett rendezvényeken. A modul zárásaként bemutatjuk, hogy mikre figyelj oda, amikor a kezedbe kerül egy valódi rider.

Talán soknak tűnik a tananyag, de meglesz a jutalmad

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen veszel részt, és amennyiben sikeresen elvégzed a rendezvényszervező tanfolyamunkat, tanúsítványt adunk a számodra.

 • Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz korlátok nélkül, nem kell utaznod, kényelmesen a kanapéról is tanulhatsz, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged

 • A trendek, igények a rendezvényszervezés területén is folyamatosan változnak. Ha nem zárkózol fel időben, egyre nagyobb lesz a lemaradásod.

 • Garanciát vállalunk a kurzuson tanultakra. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a tandíjat. Hogy miért? Mert biztosak vagyunk benne, hogy az itt megszerzett tudás valódi, használható, gyakorlatba átépíthető, számodra pénzkeresetet jelentő lesz!

 • Minél előbb kezded meg tanulmányaidat, annál hamarabb keserítheted el a versenytársakat.

 • 100%-os garancia a tanúsítvány megszerzésére. Az egyéni tanulás és a fejlett oktatási platformunk révén számos alkalommal ismételhetők azon moduljaink, amik nehézséget okoznak, így mindenki sikeresen végezheti el a kurzusunkat.

rendezvényszervező tanfolyam tanúsítvány

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

“A Rendezvényakadémia egy fantasztikusan sokrétű és tanulságos online kurzus, ami még olyan iparági szereplőknek is mutat újdonságot, akik évek óta szerveznek rendezvényeket. Jól felépített, izgalmas modulokon vezet végig, hogy egy sikeres rendezvény minden elemét alaposan meg lehessen ismerni, azok kritikus pontjaival és buktatóival, olyan apró nüanszokra is kitérve, amellyel elválik egy átlagos szervezés egy kiváló rendezvénytől.

A Rendezvényakadémia ilyen felkészülést ad, egy magabiztos alapozást, amivel bátran belekezdhetünk első önálló eseményünk megtervezésébe és lebonyolításába.”

rendezvényszervező tanfolyamBagdi Attila – Marketing & Üzletfejlesztési Specialista, FANUC Hungary Kft.

“Nagyon örülök, hogy elindult a kurzus. Igazán színvonalas, minőségi oktatást nyújtó tananyag, tapasztalt szakemberektől hallhatunk minőségi módon összeszedett gondolatokat.

Nagyon jó a tematika, gyakorlatias példákkal vezet végig a legfontosabb tudnivalókon, érthető magyarázatokkal segíti a megértést és gyorsan lehet sikerélménye még az abszolút kezdőknek is.”

rendezvényszervező tanfolyamMezei Patrícia

“Egy alapos mindenre kiterjedő képzés, példákkal a gyakorlatból. Nem száraz elmélet. Az értéket tekintve ezt az összeget egy-két rendezvény alatt simán jóvá írod a számládon…
És Nekem a legnagyobb előny, hogy otthonról, saját tempóban végeztem el a képzést. Ha bekellett volna járnom valahova képzésre akkor is jóval többe került volna. Köszönöm.”

rendezvényszervező tanfolyamNorbert

“Nagyon informatív, jól értelmezhető online kurzus. Mind a szakmabelieknek, mind a laikusoknak hatalmas segítség lehet, mivel a rendezvényszervezés összes mélységét kifejti. Az elején, Bori videóinál teljesen úgy éreztem magam, mintha újra az egyetemen lennék az előadásain.”

rendezvényszervező tanfolyamAczél Amanda

“Jelen helyzetben az egyetem és munka mellett nem tudtam volna részt venni egy “offline” kurzuson, így ez az online oktatás a legmegfelelőbb rendszer számomra, hiszen a szabadidőmben tudok ezzel foglalkozni, illetve a saját tempómban tudok vele haladni. 

A kurzus egy közvetlen, fiatalos rendszer, mindemellett tele hasznos és alapvető információkkal, melyeket két szakember segítségével sajátíthatunk el, olyanoktól akik a mai napig is ebben a szakmában tevékenykednek, sikeresen! Az online kurzus profiságát az Ők profizmusa adja meg.”

rendezvényszervező tanfolyamRóth Kriszti

“Sok éves rendezvényszervezői és vezetői tapasztalat után döntöttem a kurzus elvégzése mellett. 

A jelenlegi “rendezvénymentes” időszakot szerettem volna felhasználni tudásom ellenőrzésére, elmélyítésére.

A képzés alapos, átgondolt, jól felépített. Profizmus és maximalizmus jellemzi, ami elengedhetetlen ebben a szakmában.

Köszönet érte! “

rendezvényszervező tanfolyamKoródi Marianna

“Személy szerint azért választottam ezt a képzést a nyár folyamán, mert mindig is érdekelt a rendezvényszervezés és a lehető legpraktikusabb módon szerettem volna tanulni ezt az otthonomban. Érdekes tananyagok, remek előadók, használható tudás. Csak ajánlani tudom!

rendezvényszervező tanfolyamMayer Barbara

Sokkal többet kaptam, mint gondoltam. Rengeteg dolog új megvilágításba került számomra. Biztos vagyok benne, hogy az itt tanultakat hasznosítani tudom és fogom is. Kiváló indulás a jövőhöz, és még kiválób kiegészítés az egyetemi tanulmányaimhoz.

Ami külön öröm volt számomra, hogy végig elkísért az oktatók lelkesedését és elhivatottságát a szakma iránt, mely ismét megerősített abban, hogy ez egy életre szóló szenvedély.

Köszönöm! :)”

rendezvényszervező tanfolyamPócsik Nóra

“Nagyon örültem, mikor megláttam ezt a kurzust. Már az első leckénél tudtam, hogy jól döntöttem. Valóban gyakorlatias tudást ad, a mindennapokból, konkrét rendezvényekről példát hozva az ott dolgozók által. Mindenkinek bátran ajánlom a kurzust, aki jobb rendezvények szervezésében, lebonyolításában szeretne részt venni.”  

rendezvényszervező tanfolyamBősz Gábor

“Amikor először hallottam a kurzusról én is sokat gondolkodtam, hogy személyes találkozás nélkül lehet-e eredményesen megtanulni egy ilyen részletes és összetett szakma fogásait. A kurzus végeztével azt látom, hogy nagyon színvonalas módon szakmailag abszolút felkészülten és mindezt modern, elegáns köntösbe bújtatva adták át nekünk. Szerintem nagyon jó ötlet volt létrehozni és mindenkinek ajánlom, hogy vágjon bele.”

rendezvényszervező tanfolyamIhász Tina

Szuper, hogy saját időbeosztásod szerint végezheted el a kurzust. Átláthatók és értelmesek a modulok, részletes a tananyag. Ajánlom mindenkinek, aki csak most szeretne elkezdeni fejlődni a rendezvényszervezés terén, illetve azoknak is, akik már ebben a szakmában dolgoznak, hiszen a tudás frissítése sosem árt. :)”

Rendezvényszervező tanfolyam véleményEmber Nikoletta

“A kurzussal teljesen meg vagyok elégedve! A videók nagyon jók, átfogóan van szó mindenről! 

A kurzus így jó ahogy van, hiányozni nem hiányolok belőle semmit. Köszönöm”

Topp Mária

“Gyorsan elvégezhető kurzus, érthetően mondják el a fontos infókat, ábrákkal, prezentációkkal segítik a tanulást. Kifejezetten tetszett, hogy a legtöbb videó kb. 10 perces volt, így minden nap be tudtam sűríteni egy-egy videót. Többször kaptam segítséget, gyorsan válaszoltak, a facebook csoportban pedig rengeteg hasznos infót kaphattam pluszban. Köszönöm! Mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a kurzust!”

Tóth Borbála Sarolta

“Jó átlátható az oldal , könnyű színvonalas tananyagok.”

Gaálné H. Ildikó

Maximálisan elégedett vagyok a képzéssel! Hatékony , tanulékony a tananyag! Megfelelő tudást sajátítottam el a képzés során ! Örülök, hogy online képzés formájában saját időbeosztásom szerint végezhettem a tanfolyamot! Csak ajánlani tudom! “

Szondi Botond

Egyáltalán nem bántam meg, hogy befizettem. Bőven megérte a pénzt, sőt… rengeteg tananyag, rengeteg gyakorlati rész, és ha elakadnék, vagy kérdésem lenne, akkor azonnali segítség a MOE vezetőségének részéről. És az sem hátrány, hogy nincsen kötelező határidő, hogy mikorra kell teljesítenem a kurzust.”

Jankovics Bettina

Hiszünk abban, hogy a kurzuson elsajátított tudásodnak köszönhetően,
itt tartasz majd 10 év múlva:

rendezvényszervező tanfolyam

 • Sikeres rendezvényszervező vagy.

 • A szakmában kiemelkedőnek számítasz.

 • Munkáid alapján számos új megrendelést kapsz.

 • A bevételeid egyre növekednek.

 • Gond nélkül kontrollálod a rendezvényszervezési folyamatokat.

 • Újszerű, kreatív, nemzetközi viszonylatban is nívós eseményeket szervezel.

 • Megbízóid több millió forint költségvetésű események szervezésével bíznak meg.

 • Az ügyfeleid elégedettek.

 • Kiegyensúlyosozottak a napjaid.

 • A családodra, magadra is szakíthatsz elegendő időt.

KUKKANTS BELE A TANANYAGUNKBA

RENDEZVÉNYTECHNIKA MODUL

RENDEZVÉNYESZKÖZÖK MODUL

PROGRAMSZERVEZÉS MODUL

ELMÉLETI MODUL

CATERING MODUL

AJÁNLATKÉSZÍTÉS MODUL

Kik fognak végigkísérni a sikerhez vezető lépcsőfokokon? 

Tudjuk, hogy tanulni csak kiváló, tapasztalt szakemberektől lehet, akik napról napra és rendezvényről rendezvényre ott vannak az első sorokban. Éppen ezért a Rendezvényszervező tanfolyamunkat is két olyan kiváló szakember tartja, akiknek a neve fogalomnak számít a rendezvényszervezői szakmában.

Itt az ideje, hogy Te is megismerd őket!

varga péter rendezvényszervező tanfolyam

VARGA PÉTER, a MOE Rendezvényakadémia alapítója, a RendezvényBiblia, a Rendezvényatlasz és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA könyvek írója, a Horizont Group társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett céljának tekinti azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

gondos bori rendezvényszervező tanfolyam

GONDOS BORBÁLA, az Edutus Egyetem Turizmus tanszékének megbízott vezetője. 2007 óta tanít az Edutus Egyetemen (jogelődje Harsányi János Főiskola) turisztikai tárgyakat. Úgy mint Turizmus társadalmi és gazdasági alapjai, Utazás és rendezvényszervezés, Kulturális és kongresszusi rendezvények szervezése, Vállalati rendezvények szervezése, Turisztikai protokoll, Turisztikai kutatások. 2019-ben a World Robot Olympiad (WRO) döntőjének lebonyolításában vett részt.

MI NEMCSAK OKTATJUK, HANEM CSINÁLJUK IS!

Oktatóink által szervezett prémium rendezvényekből ízelítő:

NÉZZ KÖRBE AZ ONLINE TANTERMÜNKBEN

Tarts velünk egy rövid fogadóóra keretein belül, és nézd meg magad, hogyan fest egy online rendezvényszervező tanfolyam zárt tagsági rendszere,
és hogyan épülnek fel a saját tananyagaink.

Képzés megnevezése: Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus
Felnőttképzést végző cég: RendezvényBiblia Kft. – MOE Rendezvényakadémia
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számunk: B/2020/005404

Ezt kapod a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzuson

A 11 modul tananyagán kívül a csomagodban van még:

Szeretnénk, ha tényleg minden adott lenne számodra a sikerhez, így szakmailag életmentő rendezvénysegédletekkel is ellátunk, hogy ne fegyvertelenül indulj a rendezvényszervezés benzingőztől terhes, álmatlan éjszakáktól sújtott, összedőlt sátrakkal kecsegtető, kihívásokkal teli harcmezejére. Úgyhogy a segédlet-csomagban találsz korrekten megírt rendezvényszervező brief példát, mely az egyik legfontosabb dokumentum az eseményszervezés folyamatainak elindításához. Emellett megrendelőlap-mintát, ügyfélkérdőívet, szerződéstervezeteket, csekklistát, költségvetésre példát, lebonyolítási forgatókönyvet, és még sok olyan hasznos, a munkádhoz elengedhetetlen dokumentum-sablont gyűjtöttünk össze számodra, mellyel sok telefonálgatás, ügyvédekkel történő egyeztetés, irodai munka és időveszteség terhét vesszük le a válladról.

Ez a rész igazi csemegét tartogat számodra, hiszen valós, eddig még sehol nem publikált, magyarországi vonatkozású tanulmányokat olvashatsz benne. Három, minden túlzás nélkül felbecsülhetetlen értékű tanulmányt kapsz tőlünk:  

 1. Hogyan lehet a legprofibb a műsorvezetés a rendezvényeden? Avagy tanulmány Magyarország legnevesebb műsorvezetőinek tapasztalataival.
  Ebben a tanulmányban hiánypótló képet adunk neked arról, hogyan vélekednek a hazai műsorvezetők a magyar rendezvényszervezésről, a velük való közös munka gördülékenységéről. Ez a tanulmány hozzásegít ahhoz, hogy biztosan a megfelelő műsorvezetőt kérhesd fel rendezvényedre.
 2. Esettanulmány a Fanuc Hungary székházavató rendezvény sorozatáról, mely a leányvállalat fontos mérföldköve volt. A 3500 négyzetméteres székház 400 méteres bemutatótermében Magyarország vezető gyárautomatizálási eszközeit mutatták be, ahol kulcsfontosságú elem volt a látogatói élmény, hiszen a vendégeknek lehetőségük volt – egyedülálló módon – megismerkedni a berendezésekkel.
  A tanulmányunkból kiderül e minden tekintetben grandiózus rendezvény megszervezésének menete, kulisszatitkai, nehézségei, és természetesen pozitív eredményei is, méghozzá olyan részletességgel, mely hathatós segítséget jelenthet minden rendezvényes szakember munkája során.
 3. Esettanulmány a Hunent Zrt épületavató rendezvényéről, Orbán Viktor miniszterelnök részvételével. Sajtónyilvános rendezvényt még körültekintőbben kell szervezni, mint bármely más céges eseményt. Tanulmányunkban betekintést engedünk a teljes szervezési folyamat minden olyan munkafázisába, amelyeken végighaladva, azt mankóként használva egyetlen rendezvényszervezőnek sem okozhat gondot hasonló kaliberű esemény lebonyolítása. A tanulmány minden részletében tanulsággal szolgálhat kezdő és haladó szakemberek számára egyaránt.

Egy szuper, 7 db saját szakmai sikerkönyvből álló tudáskönyvtárat is kapsz, hogy még jobb, még sokrétűbb, még több skillel rendelkező rendezvényszervező lehess. Ha meg kéne rendelned a Tusdáskönyvtárunk könyveit egyenként, akkor több mint 18 ezer forintot kellene fizetned, ezek a kiadványok viszont ajándékba járnak neked. Ráadásul eredetileg angolul jelentek meg, tőlünk viszont magyar kivonatokat kapsz. 

 1. EMLÉKEZETESET ALKOTNI
  A jó ötletek nem mindig aratnak sikert: gyakran még a legfantasztikusabb meglátásokat is bármiféle elismerés nélkül a fiók mélyére süllyesztik. Eközben pedig más, arra kevésbé érdemes gondolatok futótűzként terjednek el. Miért? Mert emlékezetesek és az emberek szívesen megosztják őket egymással…
 2. HOGYAN TEGYÜNK SZERT BARÁTOKRA, ÉS HASSUNK MÁSOKRA
  Tanuld meg, hogyan kezelj másokat mesterien. Ha úgy érzed, hogy jobb is lehetne a kapcsolatod kollegáiddal és ügyfeleiddel, nem kell tovább kutatnod! Ez a kiadvány az útmutató ahhoz,hogyan győzheted le ezeket a problémákat.
 3. HÍRRABLÁS
  Van egy kérdés, amit minden cég elkerülhetetlenül feltesz magának: hogyan tegyék közzé üzenetüket úgy, hogy az a média zűrzavarában is eljusson a közönséghez? Ebből a kiadványból megtanulhatod, hogyan lovagold meg a szalagcímeket, és juttasd üzeneted a nyilvánosság elé.
 4. HOGYAN BESZÉLGESS BÁRKIVEL
  A szerző, Leil Lowdnes annak szentelte életét, hogy segítsen az embereknek jobb kommunikátorokká válni. Megfigyelte az embereket, tanulmányozta a szakirodalmat, és feljegyzett minden egyes apró mozdulatot és szokást, amiben elbotolnak vagy amivel a legtöbbet hozzák ki egy beszélgetésből.
 5. AZ ÖSSZEJÖVETELEK MŰVÉSZETE
  Ha érezted valaha, hogy az ünnepi vacsora a desszertre már vesztett a lendületéből, vagy, hogy a vállalat stratégiai meetingje lehetne összeszedettebb, itt elolvashatod, hogyan készítsd ezeket elő. Ez a kiadvány hasznos útmutató az élettelen, unalmas összejövetelek tökéletesítésére.
 6. AZ ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÁSA
  A gyakorlat azt mutatja, hogy rengeteg fantasztikus ötlet, terv foszlik szerte a megvalósítás szakaszában. Ez a kiadvány megmutatja, hogyan kerülheted el ezt a buktatót, hogy a megfelelő hozzáállás és szervezés segítségével megvalósíthasd a legjobb ötleteket is.
 7. TE IS LEHETSZ KREATÍV
  Nem kell kreatív pozícióban dolgoznod ahhoz, hogy te is kreatív legyél! Az alkotóképességed felfedezése hihetetlen sikerélményeket nyújthat. A kiadványban összefoglalt tanácsok segítenek leküzdeni a stresszt, és felszabadítani a mindenkiben szunnyadó alkotói potenciált. Megtanulhatod, mit kell tenned, hogy sose szenvedj hiányt kreativitásból.

De a plusz anyagoknak itt még mindig nincs vége, hiszen az alábbi bónuszokat is megkapod:

rendezvényszervező tanfolyam könyv

RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTA (PDF)

Hozd ki a Maximumot rendezvényhelyszínedből! A Rendezvény MaximaLISTA, amely 17 évnyi rendezvényszakmai tapasztalat esszenciáját gyűjti össze neked egy gyakorlati kiadványban a rendezvény berendezésekről! Több mint 20 hazai, nagy volumenű rendezvény optimális berendezési módjait, stratégiáit tartalmazza!

ÉRTÉKE: 3 490 Ft

RENDEZVÉNYATLASZ (PDF)

A Rendezvényatlasz három fő állomás mentén haladva vezet be a kreatív, élménydús, egyedi, nívós eseményszervezés világába.
A kiadvány áttanulmányozása valóban kalandos utazásnak ígérkezik, hiszen átugorva a száraz részeket, csak a legfontosabb pontokat érinti, hogy gyorsan a tudnivalók végére érhess.

ÉRTÉKE: 5 990 Ft

rendezvényszervező tanfolyam kurzus képzés

3+1 RÉSZES ONLINE MESTERKURZUS (Videó)

A mesterkurzusban a következő kérdésekre kapod meg a választ: Milyen típusú rendezvényeket szervezz? Milyen programokat válogass a rendezvényedbe a sikerhez? Hogyan turbózd fel a rendezvényedet, milyen érdekes technológiákkal, fejlesztésekkel, extra látványelemekkel, szuperszónikus ötlettel lehetne lendíteni az esemény nívóján? Hogyan tedd kreatívvá a rendezvényedet, hogyan tedd vonzóvá, ötletessé?

ÉRTÉKE: 26 400 Ft

rendezvényszervező tanfolyam

ONLINE ÉS HIBRID RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE (Videó)

Megismerheted azt az elméleti megközelítést, ami segít megérteni, hogy mik a jelentős különbségek az élő és online rendezvények között. Beszélünk azokról a szoftverekről, technikai elméleti tudásról, amik segítenek egy szuper eseményt létrehozni. Megismerheted a legfontosabb technikai eszközöket, amik szükségesek egy online rendezvény megtartásához. Információkat kapsz, hogy melyek azok a marketing eszközök, amik szükségesek a rendezvényed automatizációjához. Bemutatunk szuper rendezvényprogramokat, amivel online csapatépítő eseményt tarthatsz. Megismerheted az általunk javasolt legjobb online rendezvényprogramokat. Inspirációs és motivációs előadókat is bemutatunk Neked.

ÉRTÉKE: 9 900 Ft

Rendeld meg a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzust!

A MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező tanfolyamának,
összesen 
120 000 Ft értékű tudásanyaga MOST akár 29 000 Ft-ért is már elérhető!

rendezvényszervező tanfolyam
 • Ha figyelmesen elolvastad a kurzustematikát, feltehetőleg belátod, hogy az 1-es, 4-es, 10-es és 11-es modul már önmagában kitesz egy komplett tréninganyagot. Ez a négy modul már önmagában megéri az általunk nyújtott kurzus árát.

 • Ilyen komplex tudásanyagot, ilyen áron garantáltan nem látsz többet, szóval nem érdemes tétováznod. Ha tehát nem akarsz lemaradni, és az extra bónuszokkal együtt szeretnél egy olyan kurzust bezsebelni, amellyel megelőzheted a piacod, kattints és készülj fel rá, hogy Te leszel a legjobb rendezvényszervező.

 • Arról már nem is beszélve, hogy olyan komplex oktatóanyag nincs még egy a piacon, amiben az online és hibrid rendezvényszervezésről kapnál tudásanyagot.

rendezvényszervező tanfolyam

PRO csomag

Limitált létszám: max. 40 fő

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzés
 • Sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 • Bankkártyával és átutalással fizethetsz

 • 920 perc videós tartalom

 • Online és hibrid rendezvények tudásanyag

 • Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (PDF)

 • Rendezvényatlasz (PDF)

 • 3+1 részes online mesterkurzus

 • Fantasztikus esettanulmányok

 • Tudáskönyvtár hozzáférés

 • Rendezvénysegédletek

 • Számlát adunk, elszámolható

 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés zárt oktatási rendszerünkhöz :
  Minden későbbi frissítés ingyenes
 • MOE Facebook zárt csoport tagság:
  Ebben az exkluzív csoportban rendezvényszakmai ötletek, tippek, tapasztalatok cserélnek majd gazdát. Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra. Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben.
 • Online webinár kiscsoportos konzultáció (heti 1x, 5 hétig):
  Ennek keretein belül 5 alkalommal, alkalmanként 60 percben személyesen velünk együtt dolgozzuk ki rendezvényed részleteit.
 • Utánkövetés e-mailben:
  A kiscsoportos konzultációk között 1-1 e-mailben, személyesen állunk a rendelkezésedre, hogy utánkövessük a haladásodat.

A PRO csomag ára:
bruttó 49 000 Ft

Regisztráció zárva. Jelenleg nem lehet erre a kurzusra jelentkezni.

Regisztráció kezdete:
2021. január

Jelentkezz a várólistára itt:

EXTRA csomag

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzés
 • Sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 • Bankkártyával és átutalással fizethetsz

 • 920 perc videós tartalom

 • Online és hibrid rendezvények tudásanyag

 • Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (PDF)

 • Rendezvényatlasz (PDF)

 • 3+1 részes online mesterkurzus

 • Fantasztikus esettanulmányok

 • Tudáskönyvtár hozzáférés

 • Rendezvénysegédletek

 • Számlát adunk, elszámolható

 • 180 napig tartó hozzáférés a zárt oktatási rendszerhez

Az EXTRA csomag ára:
bruttó 39 000 Ft

ALAP csomag

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzés
 • Sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 • Bankkártyával és átutalással fizethetsz

 • 920 perc videós tartalom

 • Online és hibrid rendezvények tudásanyag

 • Rendezvényhelyszín MaximaLISTA (PDF)

 • Rendezvényatlasz (PDF)

 • 3+1 részes online mesterkurzus

 • Fantasztikus esettanulmányok

 • Tudáskönyvtár hozzáférés

 • Rendezvénysegédletek

 • Számlát adunk, elszámolható

 • 90 napig tartó hozzáférés a zárt oktatási rendszerhez

Az ALAP csomag ára:
bruttó 29 000 Ft

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

A kurzus részvételi díját csak egy összegben tudod kiegyenlíteni.
Igen. Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk a választott csomagodnak megfelelő időtartamig rendelkezésedre áll.  Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen fogsz részt venni. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a kvízeken, hivatalos, állami, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált tanúsítványt kapsz. Milyen végzettség kell egy rendezvényszervezőnek és hol kapja meg? Kattints ide a szakmai cikkünk elolvasásához!
A PRO csomag kivételével egyik kurzusunk sem időponthoz kötött. Befejezési határidőd a választott csomagodnak megfelelően 90 nap (ALAP CSOMAG) 180 nap (EXTRA csomag) vagy tetszőleges (PRO csomag) időtartamú lehet. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk a csomagodnak megfelelő időtartamig a rendelkezésedre áll. A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye? Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, amikor neked kényelmes! Ha éppen nem tudsz a PRO csomagunkra jelentkezni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj annak indulásáról!
Nem. A kurzus elvégzése után nem kapsz kredit pontokat. De ha sikeresen elvégzed a kurzust, kapsz hivatalos állami tanúsítványt!
Kurzusaink online érhetők el. Oktatási portálunk reszponzív, azaz bármilyen okos eszközről tudsz tanulni, csak internet elérésre lesz szükséged. Legyen ez okostelefon, tablet vagy számítógép.
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a kurzus, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a kurzus, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát! Fontos tudni, hogy amennyiben már elvégezted a képzést, vagyis elértél az utolsó modul végére és/vagy megkaptad az tanúsítványod, nincs lehetőséged érvényesíteni a garanciát.
Képzéseinken mindenki önállóan tanul. Alapvetően nem adunk ki elkészítendő feladatokat, de a kurzus folyamán teszteket kell megoldanod. Minimum 70%-osan kell végezned a tesztünkkel a kurzus végeztével. Csak ekkor kapsz tőlünk államilag engedélyezett tanúsítványt.
Érettségi nélkül is jelentkezhetsz. A kurzusra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele. Korhatár megkötésünk sincs. Akár hány éves is légy, várunk szeretettel a képzésünkön. Viszont amennyiben kiskorú vagy (18 év alatti), abban az esetben szükség lesz a törvényes képviselőd (Anyukád, Apukád stb.) jóváhagyására. A kurzus kifizetését követően hallgatói, felnőttképzési szerződést kell kötnünk. Ennek részleteiről a jelentkezésed után fogunk tájékoztatni.
Nem. A képzéseinken minden magyar nyelven érhető el. Egy-két angol nyelvű kifejezéssel találkozhatsz, de azokat mind megmagyarázzuk.
Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken! 🙂 Amennyiben külföldön élő, nem magyar állampolgár vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu Sajnos rád más feltételek vonatkoznak.
Amennyiben szeretnél kurzust ajándékozni családtagod, ismerősöd számára, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu
Nem. A választott csomagodnak megfelelő időtartamig online felületen keresztül hozzáférhetsz.
A tanfolyam elvégzése a választott csomagodnak megfelelően időkorláthoz kötött: ALAP csomag esetén 90 nap, EXTRA csomag esetén 180 nap, PRO csomag esetén korlátlan idő áll a rendelkezésedre, hogy befejezd a kurzust. Klasszikus értelemben vett vizsga nincsen (ezért vizsgadíj sincsen), de haladásod közben folyamatosan adunk neked kvízeket, amiket minimum 70%-os eredménnyel kell megoldanod. A kurzus elvégzéséről állami tanúsítványt csak akkor adunk, ha az összesített eredményed eléri a 70%-ot. Vizsgadíj nincsen. A kurzus ára minden költséget tartalmaz!
A zárt oktatási rendszerünkhöz való hozzáférésed a választott csomagodtól függ: PRO csomag esetén korlátlan ideig kapsz hozzáférést. EXTRA csomag esetén 180 napig van hozzáférésed az oktatási rendszerünkhöz. ALAP csomag esetén pedig 90 nap áll a rendelkezésedre, hogy elvégezd a kurzusunkat. A zárt tagsági rendszerhez való hozzáférés egyúttal meghatározza azt is, hogy mennyi időd van elvégezni a kurzust. Az ALAP és EXTRA csomag esetén 90 és 180 nap áll a rendelkezésedre, hogy befejezd és sikeresen teljesítsd a kurzust. Utána nem áll módunkban tanúsítványt kiállítani a számodra.
Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
Bankkártyával vagy átutalással.

Továbbra sem tudsz dönteni, melyik a legmegfelelőbb csomag a számodra?

Bármelyik csomagot is választod, felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen  fogsz részt venni. Ha sikeresen teljesíted a kurzust, akkor tanúsítványt fogunk kiállítani a számodra.

Akkor mégis miben különböznek a csomagok?

Zárt tagsági rendszer hozzáférési idejében:
Az egyes csomagokban eltérő időtartamú hozzáférést kapnak tanulóink a zárt oktatási rendszerhez. ALAP csomag esetén 90 nap, EXTRA csomag esetén 180 nap és a PRO csomag esetén korlátlan ideig férhetsz hozzá a zárt tagsági rendszerünkhöz. Ez azt is jelenti, hogy ennyi időd van elvégezni a kurzusunkat.

Támogatás:
Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk. De a legnagyobb támogatást a PRO csomagunkban kapod, ahol FB zárt csoport örökös tagja leszel, részt vehetsz egy 5 héten át tartó online kiscsoportos konzultáción, aminek keretén belül folyamatos e-mail támogatást is kapsz. Ezek a konzultációk hétköznap kerülnek megszervezésre, a csoportbeosztást a program indulása utána készítjük el.

Kinek javasoljuk az ALAP csomagot?
Azok számára, akik szeretnek egyedül tanulni és nincs szükségük szakértő támogatásra, mert elegendő számukra a frontális oktatás és elég a 90 nap, hogy befejezzék a rendezvényszervező tanfolyamunkat. Vajon ennyi idő alatt elvégezhető a kurzus? Természetesen igen! Ha naponta minimum 1 órát rászánsz a tanulásra, akkor 90 nap bőven elegendő, hogy elvégezd a kurzusunkat.

Kinek javasoljuk az EXTRA csomagot?
Azok számára, akik az ALAP csomag által biztosított 90 napot nem látják elegendőnek a kurzus befejezésére. Az EXTRA csomagban 180 nap áll a rendelkezésedre, hogy elvégezd a kurzust.

Kinek javasoljuk a PRO csomagot?
Ha igazán komolyan gondolod ezt a szakmát, akkor ezt a csomagot javasoljuk Neked. Itt minden olyan támogatást megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy igazán sikeres rendezvényszervező lehess! (A PRO csomagunk limitált létszámmal és csak meghatározott időpontokban indul.)

Ha felmerült benned bármilyen kérdés
a rendezvényszervező tanfolyam kapcsán…

 Felmerülhet olyan kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan hívj minket a +36 30 2570 472 telefonszámon vagy  írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu e-mail címre és maximum 1 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

rendezvenyszervezo-tanfolyam-technika
rendezvenyszervezo-tanfolyam-horizont
rendezvenyszervezo-tanfolyam-eszkozok
rendezvenyszervezo-tanfolyam-ajandek
rendezvenyszervezo-tanfolyam-dekor
rendezvenyszervezo-tanfolyam-catering