Varga Péter
RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTA

Ugye szeretnéd tudni, hogyan hozhatod ki rendezvényedből a maximumot?

VARGA PÉTER

RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTA

Ugye szeretnéd tudni, hogyan hozhatod ki rendezvényedből a maximumot?

KÉPZELD, EZT A KIADVÁNYT NEKED ÍRTAM!

Nem ismerlek, de szerintem Te is egy maximalista vagy. A legjobb képet szeretnéd festeni magadról szakmailag. Ehhez rendezvényszervezőként a legjobb helyszíneket kell megtalálnod, a legjobb berendezési terveket kell összeállítanod. Ebben segít neked a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA, amely:

a hazai rendezvényhelyszínek nagy berendezési kézikönyve!

A könyv NEKED szól, amennyiben a legtöbbet szeretnéd kihozni rendezvényedből! 

Ha rendezvényszakmában dolgozó rendezvényszervező kolléga vagy,

a kiadvány neked szól, mert nagy terhet vesz le a válladról mindennapi munkád során. A kiadvány által felesleges, időrabló munkafolyamatokat ugorhatsz át, kudarcoktól kímélheted meg magad és ügynökségedet, törekedve a szervezés hatékonyságára.

Ha rendezvényszervezésre szakosodó diák vagy pályakezdő rendezvényszervező vagy,

a kiadvány neked szól, mert olyan, sok évnyi tapasztalattal felérő információkhoz juthatsz a kiadványban rejlő tartalmak által, amely nemcsak elindulni segít a szakmában, hanem gyorsan sikeressé és eredményessé is tenni. 

Hogyan profitálhatsz a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA elolvasásával?

A kiadványt olvasva azonnali válaszokra, használható, működő megoldásokra fogsz bukkanni, amikor a rendezvény helyszínét kell keresned, kiválasztanod, felmérned és berendezned.

Mit tartalmaz a kiadvány pontosan? Miért MaximaLISTA?

A kiadvány segítség, mankó, sorvezető, jobb kéz, TANÁCSADÓ számodra a rendezvényhelyszínek berendezéséhez. A kiadvány hazai, nagy volumenű rendezvény helyszínek optimális berendezési módjait, rendezvény berendezési stratégiáit tartalmazza.

Több mint 20, különféle esemény és helyszín konkrét berendezési tervét találod a kiadványban!

Összeszedve láthatod minden eseménynél:

 • a briefet (melyek voltak a rendezvényszervezés kiindulási pontjai)

 • megoldásokat, ötleteket a konkrét briefre vonatkozóan

 • méretpontos helyszínberendezési alaprajzot

 • magyarázatot a rajzhoz

 • a telepítéshez szükséges idő meghatározását

 • a felhasznált, telepített eszközök listáját

 • láthatod a berendezési mód előnyeit és hátrányait

A kiadványban szereplő rajzok egy része kitalált, működőképes, és akár bármikor bevethető koncepció alapján lett elkészítve. Más berendezési rajzok pedig igazi, megvalósult rendezvények szerint készültek el.

(Nagyíts rá a fenti képre!)

Mit kapsz még a Rendezvényhelyszín MaximaLISTÁTÓL?

 • A berendezési rajzokkal a birtokodban nem lesz kétséged afelől, hogy minden felszerelés, eszköz elfér-e a helyszínen

 • A Rendezvényhelyszín MaximaLISTA segítségével tudsz tervezni anélkül is, hogy naponta többször a helyszínre mennél lemérni a dolgokat

 • A berendezési rajzod birtokában biztosan nem értitek egymást félre a beszállítóiddal, alvállalkozóiddal

 • A tervek alapján azonnal, még a tárgyalóasztalnál fogsz tudni reagálni, hogy a felmerült változtatási kérések megvalósíthatóak-e, és ha nem, pontosan miért

 • A Rendezvényhelyszín MaximaLISTA segíti ügyfeledet abban, hogy el tudja képzelni a rendezvényét, hiszen ha elé tárod a látványtervet, nem lesz többé bizonytalanság benne

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Ez a kiadvány nem lesz kapható a könyvesboltokban! Csak itt, ezen az oldalon keresztül tudod beszerezni magadnak.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Ez a kiadvány nem lesz kapható a könyvesboltokban! Csak itt, ezen az oldalon keresztül tudod beszerezni magadnak.

SZERZŐRŐL

társtulajdonosa

Ki az a Varga Péter?

Rendezvényszervező szakértő, a RendezvényBiblia könyv szerzője, aki nemcsak tanítja, hanem sikeresen szervezi is a rendezvényeket.
Édesapja, Varga József, aki Magyarországon elsők között alapított rendezvényszervező céget, és aki többek között olyan előadók pályáját indította el, mint Maksa Zoltán, Kiss Ádám vagy Bagi Iván és Nacsa Olivér. Így gyerekkora óta körülveszik művészek, technikusok, pincérek és egyéb közreműködők. Fiatalon megtanulta, hogyan működnek sikeresen a rendezvények és elsajátította az ehhez nélkülözhetetlen képességeket. Komoly rálátása van a tipikusan elkövetett rendezvényszervezési hibákra. Tudja, mi működik és mi nem. Specialistája a megfelelő rendezvényprogramok kiválasztásának. Az 1991 óta működő Horizont Rendezvényszervező Iroda ügyvezetője és társtulajdonosa.

Kik a szerző és a Horizont Rendezvényszervező Iroda ügyfelei?

KKV-k és multinacionális vállalatok, akik már felismerték az élménydús rendezvények erejét:
Samsung Zrt., B3 Takarékszövetkezet, FLEX, Freudenberg Group, KITE Zrt., Legrand Zrt., FANUC, Calivita, Corinthia Hotel Budapest és még sokan mások.

Egy kis ízelítő elégedett ügyfelei rendezvényeiből

Ha most kéred a kiadványt, akkor 1 bónusszal is megajándékozunk.

Bónuszként egy minden részletre kiterjedő csekklistát állítottam össze Neked, amelyen pontról pontra végighaladva garantáltan semmi fontosat nem fogsz elfelejteni a rendezvényszervezés összetett folyamatában.
Vásárlás után AZONNAL megkapod!

MIT GONDOLNAK MÁSOK A RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTÁRÓL?

MIT GONDOLNAK MÁSOK A RENDEZVÉNYHELYSZÍN MAXIMALISTÁRÓL?

„A sikeres rendezvény alapja a jó berendezés. Egy jó rendezvényszervezőnek mindig kreatívnak kell lennie és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA segít ebben. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne még többet megtudni hogyan tudja a legtöbbet kihozni rendezvényhelyszínéből. Részletgazdag könyv kezdő és gyakorlott rendezvényszervezőknek egyaránt, látványos, könnyen érthető mindenki számára, hiánypótló kiadvány. Tökéletes segítőtárs, hogy kollégáid, ügyfeleid elégedettek legyenek a munkáddal.”

Várvölgyi Petra – Üzletág vezető – AMEX Global Business Travel Magyarország Kft.

„Nagyon örültem, amikor tudomást szereztem róla, hogy egy hiánypótló könyvet tarthatok hamarosan a kezemben. A kiadvány olvasása során Péter rendkívül szerteágazó, képet és tudást ad a rendezvényhelyszínekről, és a fortélyokról, az olvasók kezébe példákkal illusztrálva. A könyvet ajánlanám azoknak akik érdeklődnek, vagy most ismerkednek a rendezvényszervezéssel, és azoknak is akik már régóta foglalkoznak vele. Biztos vagyok benne, hogy mindenki elsajátíthat valami újat belőle, vagy még jobban megerősítheti tudását! Megtalálhatók a több éves személyes tapasztalatokon alapuló, sikeresen lebonyolított rendezvények, bevált receptjeinek az alkotóelemei, amivel Ön gyorsan, saját ötleteivel kiegészítve nagy biztonsággal nyugodtan hátradőlve megszervezheti, és lebonyolíthatja elkövetkezendő sikeres rendezvényeit!”

Balázs László – ügyvezető igazgató – Led-Art Kft.

„A jelenlegi kiadvány méltó kiegészítése a szerző korábbi RendezvényBiblia című könyvének: ugyanaz a stílus jellemzi, továbbá a modern gondolkodás, és a helyszínek berendezése terén megjelenő újszerű megoldások. Aki szereti a rendezvényszervezésben az újdonságokat és kreatív megoldásokra törekszik, annak jó alapot nyújt ez a könyv, legyen szó bárkiről, aki ebben a szakmában dolgozik, vagy dolgozni fog.
Rendezvényszervezéssel kapcsolatos tárgyak oktatásához nagyon jó, mert az elméleti részek mellé gyakorlati példákat tartalmaz és ami fontos, hogy naprakész!”

Gondos Borbála – mb. tanszékvezető – EDUTUS Egyetem, Turizmus Tanszék

„Tökéletes alapanyaga egy kiváló minőségű rendezvénynek!”

Juhász Tamás

„Igazából nem tudok semmi olyat írni, amit hiányolta volna a könyvből. Véleményem szerint a Rendezvény Biblia és a kiadvány egy remekmű. Sajnos én még nem vagyok rendezvényszervező, de ez a legnagyobb álmom, hogy egy nap azzá váljak, ezzel foglalkozhassam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet.”

Nyika Renáta

MEGRENDELÉS

Rendezvényhelyszín MaximaLISTA e-book (PDF)
– Minden részletre kiterjedő csekklista bónusz doksi (PDF)

br. 3 490 Ft

(5% ÁFÁ-val)

Csak bankkártyával tudsz fizetni!
Fizetési után azonnal elküldjük neked az elektronikus kiadványt.

MI NEM CSAK TANÍTJUK, HANEM CSINÁLJUK IS!
A BEFOGADÓ ÉLMÉNYT VÁR EL.

Minden esemény sikerét akkor biztosíthatjuk, ha megértjük, hogy nem egyszerűen rendezvényszervezésre van szükség. A befogadó ugyanis élményt vár el. Ezt felismerve született meg stratégiánk, melynek célja, hogy felhasználói élményt nyújtson a megrendelők számára. Akár egy nagy konferenciáról, gálaeseményről, termékismertetésről, divatbemutatóról, kiállításról legyen szó, mi fantáziával töltjük fel, szakértelemmel bonyolítjuk, élménnyé szervezzük azt. Ez a hitvallásunk. Az alábbi képek közelmúltbeli rendezvényeinkről készültek.

KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

a kiadvánnyal, megrendeléssel kapcsolatban

Ha felmerült benned még bármilyen kérdés…

Előfordulhat, hogy még bizonytalan vagy a vásárlásban, vagy valamit szeretnél megtudni. Ez egy teljesen természetes folyamat vásárlás előtt. Felmerülhet olyan kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel válaszolunk neked.