A világ TOP 10 rendezvényszervezője

A VILÁG TOP 10 RENDEZVÉNY-
SZERVEZŐJE

A hírességek ikonikus ünnepségei. A legnagyobb vállalatok csillogó, elegáns eseményei. A legismertebb nonprofit szervezetek lenyűgöző jótékonysági estjei. De vajon kik állnak a színfalak mögött? Milyen személyiségjegyekkel és látásmóddal jutottak a szakma csúcsára? Kiknek és milyen jellegű eseményeket álmodtak már meg? Ha motivációra van szükséged a rendezvényszervezéshez, eltanulnál néhány praktikát a legnagyobbaktól, vagy csak kíváncsi vagy ezekre a tehetséges „élményalkotókra”, akkor ezt a TOP 10-es listát neked találták ki. Következzen a világ top 10 rendezvényszervezője.

10. Lisa Vorce

Lisa Vorce kivételes kreativitásával, lelkesedésével és személyes megközelítésével a világ számos pontján gondoskodik az ünnepségek színvonaláról, mivel az új helyszíneket és kultúrákat mindig izgalmas kihívásoknak tekinti. Nem csupán a különböző kultúrákra, hanem az ügyfelekre is szabja az ötletes eseményeket, amelyek „a lelkükhöz szólnak”. Az ő tehetségének és tapasztalatának eredménye például John Legend és Chrissy Teigen, vagy éppen Kate Upton és Justin Verlander ikonikus esküvője.

A világ TOP 10 rendezvényszervezője

fotó: lisavorce.com

9. Bryan Rafanelli

Bryan Rafanelli világhírű rendezvényszervezésének lépcsőfokai az ügyfél álmainak megismeréséből, összehangolásból, majd az álmok valóra váltásából állnak. Akár magánszemélyeknek, nonprofit szervezeteknek, vagy éppen az Egyesült Államok 500 legnagyobb vállalata egyikének szervez, mindig a rendezvény keltette hatást tartja szem előtt. Szenvedélye, hogy egyedi megközelítéssel, aprólékos tervezéssel és részletgazdag kivitelezéssel emlékezetes eseményeket varázsoljon. Bryan és csapata áll többek közt Chelsea Clinton, illetve Allison Williams esküvője, Obama elnök számos Fehérházban tartott díszvacsorája és rendezvénye, valamint a Fehérház 2015-ös és 2016-os karácsonyi díszletei mögött.

A világ TOP 10 rendezvényszervezője

fotó: rafanellievents.com

8. Sasha Souza

Sasha Souzát a Modern Bride magazin az esküvőszervezés egyik „úttörőjének” nevezte, szónokként pedig a világ különböző pontjain megfordult már, hogy a legfelkapottabb trendekről tájékoztassa a nagyérdeműt. Teljes mértékben az ügyfélhez igazított, aprólékos tervezéssel szórakoztató, energikus, színes, vagy éppen megindító, klasszikus, romantikus, meghitt rendezvényeket képes alkotni, legyen az visszafogott vagy nagyszabású. Több száz emlékezetes eseményt szervezett már, például belföldi és külföldi esküvőket, céges vagy adománygyűjtő rendezvényeket, konferenciákat, gálákat és pazar családi rendezvényeket.

A világ TOP 10 rendezvényszervezője

fotó: sashasouzaevents.com

7. David Beahm

A hihetetlenül kreatív és precíz David Beahm és csapata számára kulcsfontosságú a tökéletes hatáskeltés. A rendezvény minden részlete hozzájárul ahhoz, hogy örök emlék maradjon a vendégek számára, és hűen tükrözi az ügyfelet, legyen szó például esküvőről, nászútról, adománygyűjtő estről, gáláról, termékbemutató ünnepségről, nagyszabású születésnapi buliról vagy aranylakodalomról. Olyan ismert nevek álmait váltotta már valóra, mint Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Louis Vuitton, Christian Dior, Victoria’s Secret Beauty és a McDonald’s, de az Egyesült Államok legnagyobb cégeinek és New York leghíresebb nonprofit szervezeteinek is szervezett már ikonikus ünnepségeket. Nem csoda, hogy Beahm felkerült a világ top 10 rendezvényszervezője listára.

A világ TOP 10 rendezvényszervezője

fotó: davidbeahm.com

6. Randi Lesnick

Randi Lesnick és csapata nem kisebb célkitűzéssel visz véghez minden rendezvényszervezést, mint a „wow-faktor” biztosítása a vendégeknek. A talpraesett, eltökélt és energikus rendezvényszervező mottója, hogy „lehetségessé varázsolja a lehetetlent”. A személyes és vállalati megkeresések mellett a nonprofit szervezetek és a zeneipar neves képviselői is nagy előszeretettel fordulnak hozzá; ő szervezte többek között Taylor Swift bulijait a Speak Now és a Red című lemezeinek megjelenésekor, Shania Twain partyját, Tim McGraw Millennium show szilveszteri buliját és turnéjának afterpartyjait, a CMA Awards afterpartykat, az Egyiptom hercege és A szív bajnokai filmbemutatóját, és több lemezkiadó megnyitóját is. Híres ügyfelei között szerepel még Dolly Parton, a Disney, T-Mobile, Samsung, Pepsi, Sony, MTV, a Grammy Association és még sokan mások.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: randilesnick.com

5. Colin Cowie

Colin Cowie közel 100 országban megfordult már, és bárhol képes inspirációt találni. „5 érzék” megközelítésével olyan élményeket hoz létre, amelyek finoman összehangolják a látványt, hangzást, illatokat, ízeket és anyagokat, így jelentőségteljes, emlékezetes és mágikus események születnek, amelyek az ügyfél személyiségét és stílusát is hűen tükrözik. New York legexkluzívabb rendezvényeinek kivitelezője és Los Angeles vezető celebrendezvény-szervezője többek között fényűző esküvőket, családi ünnepségeket, vállalati rendezvényeket és jótékonysági eseményeket is szervez. Ügyfeleinek hosszú listáján olyan hírességek szerepelnek, mint Eddie Murphy, Elton John, Jennifer Aniston, John Travolta, Tom Cruise, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Oprah, Kim Kardashian, Bruce Willis, Demi Moore és Michael Jordan, jelenleg pedig Meghan Markle születésnapi buliját szervezi.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: www.colincowie.com

4. Marcy Blum

Marcy Blum a rendezvényszervezés és szórakoztatás nemzetközileg ismert és elismert szakértője, aki humorral, remek stílussal és finom újításokkal az elképzelhetetlen megvalósítására törekszik. A különböző ismeretek ötvözésével emlékezetes hangulatot teremt, a művészet és gyakorlatiasság kiemelkedő kombinációja pedig egyedi, elegáns és innovatív rendezvényeket szül. A világ számos pontján szervezett már meg széles skálájú rendezvényeket, amelyen az esküvőktől a céges eseményeken át az ünnepségekig minden szerepel. Ő álmodta meg például Kevin Bacon és Kyra Sedgwick esküvőjét, a Rockefeller család sok ünnepségét, a Comedy Central több marketingeseményét és a legnagyobb amerikai vállalatok jó néhány képviselőjének rendezvényeit.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: marcyblum.com

3. Preston Bailey

A világszerte elismert Preston Bailey egyedi, kimagaslóan kreatív megoldásaival és a legmodernebb rendezvényszervező-eszközökkel a leghétköznapibb terekből is káprázatos környezetet képes kialakítani. Az általa szervezett ünnepségek, vállalati rendezvények és társas események széles skálája mellett hét könyve is árulkodik tehetségéről, melyekből öt bestseller lett, ügyfélkörében pedig számos híresség, uralkodócsalád tagja, vezérigazgató és sportoló is megtalálható. Ügyfélkörébe tartozik Mariah Carey, Liza Minnelli, Eva Longoria, Uma Thurman, Oprah, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, LeBron James és Savannah Brinson, Serena Williams és Alexis Ohanian, az Apple, Coca-Cola, Mercedes Benz, a New York-i Central Park Zoo vagy a londoni Covent Garden, a teljesség igénye nélkül.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: prestonbailey.com

2. Mindy Weiss

Mindy Weiss szerint a találékonyság, szenvedély és megnyugtató kedvesség hozta meg a világsikert a cége számára. Híres kreativitásával egyedi módon képes valóra váltani az elképzelhetetlent, és a világ számos pontján olyan esküvőket, ünnepségeket, társasági eseményeket, vállalati rendezvényeket és jótékonysági gálákat szervez, amelyet az ügyfél teljes mértékben magáénak érezhet. Kliensei között magánszemélyek, vállalatok, nonprofit szervezetek és hírességek is szép számmal akadnak. Ő szervezte például Justin Bieber és Hailey Baldwin, illetve Ellen DeGeneres és Portia de Rossi esküvőjét, Russell és Nina Westbrook lakodalmát és családi ünnepségeit (babaváró bulit vagy éppen születésnapi partykat), valamint a Kardashian család rendezvényeit (születésnapi és karácsonyi ünnepségeket). Weiss méltán kapott dobogós helyet a világ t0p 10 rendezvényszervezője listán.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: mindyweiss.com

1. David Tutera

A Life & Style magazin által „legjobb sztáresküvő-szervezőnek” kikiáltott, világhírű David Tutera és csapata mindig szem előtt tartja, hogy az ügyfelet igazán képviselő „interaktív élmény” jöjjön létre. A részletek tökéletessége és teljes összhangja minden jelenlévőt a hatalmába kerít. Tuterát olyan művészként tartják számon, aki tehetségének, kreativitásának és szenvedélyének köszönhetően külön világokat képes megálmodni, majd csapatával teljes mértékben meg is valósítani azokat. Kifogástalan imidzsével nemcsak követi a trendeket, hanem diktálja is őket. Színes portfóliójából olyan nagy neveknek alkotott már, mint Elton John, Károly herceg, Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Zendaya, a Fehérház, vagy The Rolling Stones.

világ top 10 rendezvényszervezője

fotó: davidtutera.com

E TOP 10 rendezvényszervező példája is mutatja, hogy a szükséges adottságokkal, állandó ismeret- és tapasztalatszerzéssel, egy jó csapattal és kellő odaadással az is megvalósítható, amit korábban elképzelhetetlennek tartottál. Addig is: ha motivációra vagy inspirációra vágysz, esetleg eltanulnál néhány fogást az élvonalbeliektől, követheted őket a közösségi felületeken. Az új perspektívák mindig megtérülnek.

Ha tetszett ez a cikk, akkor ezeket is olvasd el:

Így lehet profi a beltéri rendezvényed2021-02-17T15:20:59+02:00

Amikor rendezvényhelyszíneken gondolkozol, szezontól, időjárástól függetlenül elsőre valószínűleg beltéri rendezvényhelyszínek jutnak az eszedbe. Miért? Mert tudod, hogy a kültériekkel szemben számos azonnali előnyük van, amelyekkel nem vállalsz rizikót a nyakadba. Ez sok esetben valóban így is van, de egy beltéri rendezvényt is tudni kell profin megszervezni. Kattints ide a részletes tudásanyagért!

Milyen végzettség kell egy rendezvényszervezőnek?2023-02-27T10:00:08+02:00

2021. januártól változik a szakképzés, a kormány jelentősen csökkentette a választható szakmák körét, sőt maga az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) is megszűnt.  2020. december 31-el búcsút intettünk az OKJ rendszerének, és ebből adódóan az OKJ-s tanfolyam keretében megszerezhető rendezvényszervező végzettségnek.

Ebben a cikkünkben összeszedtük a legfontosabb információkat a rendezvényszervező képzésekkel, tanfolyamokkal kapcsolatban.

Így szervezz online vagy hibrid rendezvényeket2021-02-27T12:22:06+02:00

Ezzel az ismeretanyaggal az a célunk, hogy egy gyakorlati tudásanyagot állítsunk össze azok számára, akik a jövőben virtuális vagy hibrid rendezvényeket szeretnének szervezni. Kattints ide a részletes tudásanyaghoz.

RENDEZVÉNYBIBLIA

Szeretnéd tudni, hogyan lehet élménydús rendezvényeket szervezni?

#1 magyarországi rendezvényszervező könyv – Közel 3 000 db eladott példány!

-Egyedülálló rendezvényszótárral
-Rengeteg gyakorlati kérdéssorozattal
-Előadói műfajok kategorizálásával
-Kimondottan hasznos gyakorlati segítségekkel és rendezvénytippekkel
-Megtörtént magyarországi rendezvényesetekkel
-Rendezvényszervezési segédletekkel
-szőröstül-bőröstül közel 270 oldalon!