TOP 11 alkalmazás rendezvények szervezéséhez

Ha megszerzed az alábbi 11 alkalmazást, nyugodtan járhatsz-kelhetsz, sőt mi több, nyugodtan is alhatsz. A leghúzósabb helyzetekben sem jössz majd zavarba a rendezvényszervezés során. TOP 11 alkalmazás rendezvények szervezéséhez.

alkalmazás rendezvények szervezéséhez

1. Prezi – középpontban az ötletek

A Prezi virtuális vászna előtted is nyitva áll. Érdekfeszítő, és izgalmas prezentációkat varázsolhatsz vele a nagyérdemű elé.
Fedezd fel, ha fel szeretnéd dobni az előadásaidat, és fejlesztenéd a kommunikációdat. A Prezi bárhol elérhető, és szerkeszthető. Ráadásul ízig-vérig magyar.

 

2.Evernote –az elefántos jegyzetkezelő app

Méltán népszerű, hiszen bármikor készíthetsz vele kézi és média jegyzeteket, csekklistát, tárolhatod és rendszerezheted rajta a dokumentumaidat, és persze, azzal osztod meg őket, akivel csak szeretnéd.
Szívből ajánljuk, mert nagyon sokat lendíthet a közösségi munkádon.

 

3.Bizzabo – a modern tervezőknek

Az egyik kedvencünk, mert afféle mindent tudó, komplex rendezvényszervező alkalmazás. Kialakíthatod vele a rendezvény weboldalát, kezelheted vele a jegyeket, összeállíthatod az eseményeket. A sikeres rendezvény végzetével pedig akár riportokat is exportálhatsz bele. A CRM alapú alkalmazás szuper közösségépítő funkcióval is rendelkezik.

 

 

alkalmazás rendezvények szervezéséhez

4.Bubble level (Androidra) & Grid Cam (iPhone-hoz)

Egy vérbeli rendezvényszervezőnek mindig legyen vízmérték applikáció a tarsolyában. Fut rajta a klasszikus buborékos vízmérték is, de az igazi kúlság az benne, hogy kamerán keresztül megmérheted vele a térbeli tárgyak szögét. Abszolút nélkülözhetetlen kis találmány.

5.HeyTell – ha otthon hagytad a walkie-talkie-d

Olyan okostelefonos adó-vevő, mely ugyan igényli az internet-hozzáférést, és hívás közben nem tudod használni, de kimenthet a rázós helyzetekből.

6. Adattároló felhő – minden esetre

Ha még nem ismered a Dropbox és Google Drive alkalmazásokat, ideje szoros barátságba kerülnöd velük, hiszen velük asztali számítógépen és okos eszközön is el tudod érni a fájljaidat, legyél bárhol. Extra: bizonyos adatmennyiségig ingyenes.

7. Buffer – a közösségi oldalak királyainak és királynőinek

Spórolj időt, és akár 5-6 közösségi oldalra is posztold ugyanazt a tartalmat atomgyorsan, ugyanabban az időben. Időzítheted is. Remekül együttműködik a Facebook-al, Instagrammal, Twitterrel, Pinteresttel, Google+-al, Linkedinel.

8. SmartEvents – felhő alapú alkalmazás rendezvények komplex menedzselésére és támogatására

Ne csak azért használd, mert magyar, hanem azért is, mert személyre szabható friss információkat tudsz küldeni vele a szervezők, kiállítók, szponzorok, és résztvevők részére.
Egy kis plusz: interaktív térkép funkció, mellyel azonnali üzeneteket tudsz küldeni, és értékelhető is a rendezvény.

9. EasilyDo- személyi asszisztens extrákkal

Szabad a választás, hogy milyen feladattal bízod meg, de egy biztos, remek alkalmazás. Könnyedén össze tudod kapcsolni számos online szolgáltatással (levelező programok, Facebook, Youtube, Dropbox, Evernote, naptárak, navigációval). Egy igazi kincs!

10. SimpleMind – indulhat a brainstorming bárhol és bármikor

Ha megszáll az ihlet, a Simple Mind segítségével felvázolhatod az ötleteidet, szerkesztheted, rendezheted, és még képet is párosíthatsz hozzájuk: természetesen mindezt felhő alapon is megteheted. Az ötlettérkép még hatékonyabbá tesz. Ugye, hogy szükséged van rá?

alkalmazás rendezvények szervezéséhez

11. WPS Office – az okos eszközökre szabott dokumentumszerkesztő-, és kezelő

Van élet az asztali számítógépen túl: ezt bizonyítja a számos fájlkiterjesztést támogató WPS Office, mely Google Drive és Dropbox fiókkal is összekapcsolható. Alapeszköz a hatékony rendezvényszervezők számára.

ÚJ KIADVÁNY: RENDEZVÉNYATLASZ

Utazás a legfontosabb rendezvényes témák körül

5 990 Ft helyett MOST 3 990 Ft + szállítási költségért a Tied lehet!

A Rendezvényatlasz három fő állomás mentén haladva vezet be a kreatív, élménydús, egyedi, nívós eseményszervezés világába:
– rendezvényszervezéssel kapcsolatos általános témák (I)
– a rendezvénypromóció kérdései (II)
– hasznos, gyakorlatorientált rendezvénytippek (III)
Ha bejárod ezt a három állomást, az utazásod végére képes leszel megreformálni a hazai rendezvényszervezést, és ÚJÍTÓ ötleteiddel, gondolataiddal sikeres, élménygazdag rendezvényeket szervezni!