Őszi rendezvényhez őszi hangulat dukál

„Az ősz a kedvenc évszakom. Szeretem, amikor a levelek vörösbe és narancsba fordulnak. Gyönyörű látványt nyújtanak a holdfényben, és elképesztő változáson esnek át. A tavaszi és a nyári zöldellés csak árnyéka a fák igazi valójának, ez a buja színvilág igazi csoda, és minden áldott évben bekövetkezik, amikor az éjszakák egyre hidegebbek lesznek. Mintha ezekkel a tüzes színekkel kárpótolnák, hogy eltűnik a meleg.” J. R. Ward

Őszi rendezvényhez őszi hangulat dukál

Kezdenek csípősek lenne a reggelek, hullani a falevelek, és még korábban is sötétedik. Az emberek fényre és melegségre vágynak. Lássuk, hogyan valósíthatod ezt meg egy őszi rendezvényen.

Őszi termésekkel nem foghatsz mellé

Ha teheted, az őszi leveleket, ágakat, bogyókat és egyéb terméseket építsd be a rendezvényi eszköztáradba. Kerülhet belőlük a pódiumra, a svédasztalra, a résztvevők asztalára. Ha még inkább szeretnéd fokozni a hatást, ezüstös, aranyló, bronzos csillogású kiegészítőkkel is alkalmazhatsz.

Csak rajtad áll, hogy rusztikus, vagy modern hátteret biztosítasz-e a rendezvényednek. Kereshetsz izgalmas dizájner tárgyakat is, melyek harsány színükkel hirdetik az új évszak színpompáját.

Ezek a termések és növények a legnépszerűbbek: natúr kukorica, színes falevelek, gesztenye, makk, mogyoró, héjas mandula, dió, bogyós ágak, bojtorján, árvalányhaj, őszi virágok, szárított dísztök, mákgubó, sütőtök, csipkebogyó, fakéreg, moha.
Egyéb kellékek: üvegváza, gyertya, damil, úszógyertya, kövek, borospoharak, fújható festék (arany, bordó, ezüst, bronz, fehér), fahéj, bársony anyag.

TIPP:

  • a termések ne legyenek romlandóak
  • befújhatjuk őket színes festékkel (egyszerre három színnél többet ne használjunk)
  • várhatjuk a vendégeket az ajtóra tett őszi díszbe öltözött koszorúval
  • tökből többfélét is variálhatsz: a narancssárga változaton kívül létezik ezüstszürke héjú, világossárga, fehér, és csíkos is. Egy biztos: vidám színfolt lesz, akárhová kerül.

Őszi mámor -dekorációs design slágerek

Csapatépítő rendezvényeken, esti vacsorákon előkerülhetnek a jobbnál jobb borok.
Esti rendezvényeken bevetheted az üvegpoharak csillogását és a gyertya sejtelmes fényét, mely meghitt, nyugodt hangulatot varázsol.

Tipp: a kerekasztal beszélgetések kezdeti feszültségét nagyszerűen oldja a gyertyafény. Mondjuk bársonyszékeken ülve…

Fűszerezd bátran az őszi design erejével rendezvényeidet, meglátod, a résztvevők, vendégek milyen elégedettek lesznek majd.

Bontakoztasd ki bátran a kreativitásodat!