MICSKI MARIANN MÉDIA MEGJELENÉSEI

A WHO nagyköveteként érkezett Magyarországra a dán hercegné

Megérkezett Magyarországra a dán Mária hercegné, aki többek között a kifogástalan stílusáról híres. A Mokkában meséltem arról, hogy miben hasonlít egymásra Mária és Katalin hercegné, és hogy ma már a közösségi oldalaknak a létrehozása is kötelező a királyi családokban. Azt is elárultam, hogy a dán hercegné a WHO nagyköveteként érkezett Magyarországra, ahol a fogadtatása a protokollnak megfelelően történt.

Tudj meg mindent az esküvői etikettről!

A FEM3 Café adásában segítettem eligazodni az esküvői etikett szabályaiban. A házaspárnak nagyon fontos odafigyelni a vendégek igényeire, leginkább az ételsor összeállításakor kell figyelembe venni több szempontot. Nem érdemes túl extrém menüt összeállítani, olyan ételre van szükség, amit mindenki el tud fogyasztani. Azt is elárultam, hogy a családtagokat mindenképp illik meghívni az esküvőre, ültetéskor figyelembe kell venni, hogy kit, kivel ültet a pár egy asztalhoz.

Miért ekkora botrány Harry herceg és Meghan hercegné kilépése a palotából?

Az RTL Klub műsorában szerepeltem

Harry herceg ˝megfenyegette˝ II. Erzsébet királynőt?

Mozgalmas év előtt áll a brit királyi család, ugyanis 2018 áprilisában megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, májusban pedig Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Arról, hogy az eljegyzést megelőzően milyen konfliktus volt Harry és a királynő között, erről beszélgettünk a Mokkában.

Karácsonyi protokoll: ˝Az ünnep legyen ünnepies˝

A karácsony mindenekelőtt a családi szeretetről és az összetartozásról szól, de jó tisztában lenni néhány illemszabállyal. A FEM3 Café vendége voltam

ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÉS VISELKEDÉSKULTÚRA TANFOLYAM
15 NAPOS DEMÓ FIÓK (KÖLTSÉGMENTES REGISZTRÁCIÓ)

Less bele a Magyarországon egyedülálló Üzleti Protokoll Online Mesterkurzus demó verziójába. (költségmentes)

Üzleti Protokoll tanfolyam kommunikációs tréning