ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÉS VISELKEDÉSKULTÚRA KURZUS
15 NAPOS DEMÓ FIÓK – KÖLTSÉGMENTES REGISZTRÁCIÓ

ÜZLETI PROTOKOLL KURZUS – ETIKETT ÉS VISELKEDÉSKULTÚRA TRÉNING
15 NAPOS DEMÓ FIÓK – REGISZTRÁCIÓ KÖLTSÉGMENTES

Ezeket a modulokat éred el a demó fiókban:

  • 1. Modul: Illemtan, etikett, protokoll jelentése, jelentősége, alapfogalmak
    Az üzletben életben ma már sokkal kisebb szerep jut a szakértelemnek, mintsem gondolnánk. Nagyobb hangsúlyt kap viszont a másokkal való viselkedésmód, lassan követelménnyé válik a jellemes és illedelmes társas kapcsolatteremtés. Ez azon kulcstényezők egyike, amely versenyelőnyhöz juttatja azokat az üzleti szereplőket, akik birtokában vannak ezeknek a készségeknek.

  • 2. Modul: Első benyomás jelentősége és fontossága
    Az első benyomás kialakulásához már korántsem szükséges valakivel személyesen találkozni, hiszen már számtalan digitális eszköz segítségével is kapcsolatba léphetünk egymással. Ennél fogva az első találkozás előtt már több információt kaphatunk a másik emberről, mint a korábbi hosszas ismerkedés után. Ezzel a ténnyel mindenkinek tisztában kell lenni és saját imázsát ezek alapján kell építenie, személyesen, szóban és írásban is.

  • 3. Modul: A köszönés és annak formalitása. Az üdvözlések nemzetközi gyakorlata, jelentősége
    Egymás üdvözlése az első lépés két ember kapcsolatteremtésében. Ha itt elbukunk, nincs mód, nincs lehetőség továbblépni. Akkor egyszerűen nincs kapcsolat, ami tovább fejlődhetne.

  • Az Üzleti Kommunikáció és Viselkedéskultúra Online képzés demó fiókja és a hozzá kapcsolódó elektronikus tananyagok a regisztrációt követő 15 napig érhetők el. 15 nap után automatikusan megszűnik a hozzáférésed.

Less bele a Magyarországon egyedülálló Üzleti Kommunikáció és Viselkedéskultúra Online Mesterkurzus demó verziójába. 

Honnan ismerheted Micski Mariannát?

Nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja. 

A TV2 és az RTL klub protokoll és kommunikációs szakértőjeként és executive business coachként különösen fontosnak tartja a helyesen megválasztott és alkalmazott illem, etikett, valamint protokoll szabályok betartását az üzleti, vállalati, illetve a magánélet területén egyaránt. Vallja, hogy csak jól átgondolt és alkalmazott, helyes viselkedési és kommunikációs stílus vezethet minket sikerre.

Ahol már találkozhattunk

Kérdésed van? E-mail: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu