Kitaláltam, mit ajándékozz idén karácsonyra

Kitaláltam, mit ajándékozz idén karácsonyra

Üdvözöllek.

Ezt a napokban láttam:

„Warren Buffett – amerikai részvénybefektető és üzletember, a Forbes 2008-as listája alapján a világ legvagyonosabb embere – szerint napi 500 oldal olvasása a siker kulcsa. Mert így működik a tudás. Felhalmozódik, mint a kamatos kamat. Nem vélekedik erről másként Bill Gates sem, aki évente 50 könyvet olvas el…”

Ez a pár sor adta az ötletet ahhoz, hogy a közelgő ünnepek alkalmából ajánljak Neked valami más, a szokásostól eltérő ajándékötletet a partnereidnek.

Egy újabb logózott bögre, még egy üveg drága bor a polcra vagy egy gravírozott toll? Biztosan ezt szeretnéd idén is ajándékba adni ügyfeleidnek, amikor a siker kulcsát is odaajándékozhatod, ahogy Warren Buffett is gondolja?

Bill Gates is RendezvényBiblia könyvet vásárolt tavaly karácsonyra :)

Az üzleti életben éppen olyan alapvetés, mint a civil szférában, hogy igyekezz kitalálni az ajándékozott fél gondolatát, kívánságát, mi az, amire vágyhat, ami hasznos lehet a számára, amelyből ő is láthatja, hogy valóban időt fordítottál arra, hogy örömöt szerezz neki, hogy meglepd, és ne csupán letudd a karácsonyi partnerajándékozást egy sablonos megoldással.

Az olvasás lehetőséget kínál újféle gondolkodásmódoknak, új ötleteknek és különféle forrásokból származó sokrétű tudásnak a megszerzésére.

Úgy gondolom, hogy szakértő munkatársaimmal az elmúlt évek során több olyan hasznos szakmai kiadványt készítettünk el, amelyek mindegyike méltó lehet arra, hogy ügyfeleid számára karácsonyi vagy év végi ajándékként átadhasd őket.

Miért gondolom, hogy szakmai könyvet ajándékozni jó ötlet?

 • Mert ha kicsit is ismered a partnered/ügyfeled érdeklődési körét, tevékenységét, akkor biztosan eltalálhatod az ízlését.

 • Mert a karácsonyi ünnepek alkalmat kínálnak partnereidnek arra, hogy a jövő évet új ismeretek birtokában kezdhessék, amelyhez szintén hasznos lehet egy jó szakmai könyv.

 • Mert írhatsz mellé (de semmiképpen sem bele a könyvbe) egy személyre szóló üzentet, melyben alátámasztod könyv-választásodat, miért ajánlod éppen ezt a megajándékozottnak.

 • Mert jó áron juthatsz hozzájuk, és kényelmesen, online is megvásárolhatod valamennyit.

 • Mert férfiszemmel van egy praktikus szempont is a könyvvásárlás mellett: egyszerű formája miatt talán ezt a legkönnyebb becsomagolni. :)

A könyvajándékozás egyik titka azonban az, hogy soha ne a Te kedvenc könyvedet add mindenkinek, aki szerepel az ajándéklistádon. Gondold végig, kinek milyen kiadvány lenne a legmegfelelőbb, és aszerint dönts, akár mindenkinek teljesen mást választva. Mi is végiggondoltuk a lehetőségeket, amelyek közül most választhatsz partneri ajándékot:

Könyv:

Varga Péter: RendezvényBiblia

Legyen éppen cégvezető, HR területen dolgozó vagy rendezvényszervezést tanuló diák, szerintem ez a könyv hasznos ajándék lehet számára.

 • A Rendezvénybiblia egy igazi Szent Grál a rendezvényszervezésben. Példátlan szakzsargongyűjteményt tartalmaz 55 kifejezéssel, mely oldalakat legszívesebben megcsókolná az olvasó a boldogságtól. Már csak emiatt is megéri megvenni.
 • Minden témakörben olyan kérdéseket gyűjtöttünk össze, amelyek felhívják a figyelmet azokra a szituációkra, amikre nem mindenki gondol elsőre, ha rendezvényekről van szó. Ha ezeknek csak a felét fel tudja használni a partnered/ügyfeled, már jócskán megérte ezt a kiadványt ajándékoznod számára.
 • Nemcsak elméleti témákat dolgoz fel a könyv, hanem számos kézzelfogható tanácsot és támogatást ad, melyeket valóban sikerrel használhat fel saját területén a megajándékozottad.

Értékesebb, hosszabb távra szóló ajándékok

Gondolj bele, milyen örömöt szereznél vele, ha a tudás lehetőségét adnád ajándékba. A megajándékozottadnak nem kell költenie arra, hogy képezze magát, mert a Te vendéged lesz a tanulás lehetőségére! Szerintem ez igazán nagyvonalú dolog, és biztosan életre szóló meglepetés.

A MOE Rendezvényakadémián egy helyen sajátítható el minden értékes tudás, amire egy profi rendezvényszervezőnek a gyakorlatban szüksége lehet. Az egyes képzések külön-külön is megállják a helyüket, de egymást kiegészítve olyan komplex tudásanyagra lehet szert tenni, amilyennel ma Magyarországon rendkívül kevés rendezvényszervező rendelkezik.

Hadd soroljam fel neked, hogy mik azok, amiket nagyon érdemes lenne megvenned partnerednek vagy magadnak, és most “elvégre Karácsony van” címszóval könnyebben kijelölheted rá a befeketetni valót:

 1. Rendezvényszervező tanfolyam online kurzus
  Ahol megtanulható, hogyan kell profi rendezvényt szervezni
 2. Üzleti Kommunikáció és Viselkedéskultúra Online képzés
  Ezen a kurzuson az üzleti kapcsolatépítés és kapcsolattartás mesterévé lehet válni. Megtanítjuk, hogyan kell magabiztosan boldogulni az üzleti életben, és mik az alapvető szabályok
 3. Rendezvényszervezői protokoll workshop videócsomag
  Segítségével a rendezvényszervezéssel kapcsolatos legfontosabb protokollszabályokat lehet megtanulni

Ha pedig szerinted is hasznosak lehetnek a fenti képzések, szívesen szereznél örömet velük karácsonyra, de bizonytalan vagy, melyiket válaszd, vannak számodra ajándékkártyáink, melyeket névre szólóan kiállítunk, hogy átadhasd vagy a fa alá tehesd.


Itt választhatsz ajándékkártyát a MOE rendezvénykadémia kurzusaihoz. 

Idén ajándékozd ügyfeleidnek és partnereidnek a siker kulcsát (könyveink és kiadványaink) vagy a tudás lehetőségét (képzéseink). Keress bennünket bizalommal!