Karácsonyi ajándékutalvány megrendelési és felhasználási feltételek

Milyen tananyagainkra tudsz ajándékutalványt vásárolni?

Rendezvényszervező tanfolyam, Rendezvényszervezői protokoll workshop videócsomag, Üzleti Kommunikáció és Viselkedéskultúra képzés

Milyen összegben tudsz ajándékkártyát, utalványt vásárolni?

Tetszőleges összegben. Nem muszáj a kurzus teljes összegét odaajándékoznod. Ha valamelyik szerettedet mondjuk a Rendezvényszervező tanfolyam 50%-ával szeretnéd megajándékozni, akkor arra is van lehetőség.

Mi a menete az ajándékutalvány vásárlásának és beváltásnak?

1. Ügyfélszolgálatunknak jelzed, hogy tananyagot szeretnél ajándékozni.
2. Kiválasztod melyik képzésünket, tananyagunkat választottad ki.
3. Meghatározod az összeget és az ajándékozott nevét.
4. Kiállítunk egy díjbekérőt, melyet átutalással kell kiegyenlítened.
5. A fizetést követően kiállítunk egy szép ajándékkártyát, melyet e-mailen, PDF formátumban küldünk el a számodra.
6. Az ajándékutalványra egy egyedi kuponkód kerül rá, melyet az ajándékozott fog tudni beváltani az adott képzés megrendelési oldalán található megrendelési űrlapunkon.
7. A megrendelési űrlapon a kuponkód mezőbe kell beírni az egyedi kuponkódot.
8. Amennyiben teljes összeget ajándékoztál, abban az esetben a fizetési módnál az átutalást kell választani. Ha a kurzusnak nem a teljes összegét adtad ajándékba, akkor tetszőleges fizetési módot lehet választani, melyet a kuponkód beváltója, az ajándékozott fog kiegyenlíteni a teljes összegre.

Meddig lehet felhasználni az utalvány?

A kuponkódot 6 hónapig lehet felhasználni a kurzus megrendelési oldalán található megrendelési űrlapján. Így az ajándékozott önmaga tud jelentkezni a tanfolyamunkra.

A kártyán feltüntetett összeg kupon formájában levásárolható a névértéken egyszeri alkalommal. A kártya készpénzre nem váltható, és annak összegéből készpénzt visszatérítése nem lehetséges. A névértéken felüli rendelési összeget a rendelést leadó téríti.

Fontos tudnod, hogy ha nem Te jelentkezel a kurzusra, akkor ne a megrendelési űrlapon vásárold meg a képzést, tananyagot (még akkor sem, ha a teljes összeget ajándékoznád), mert a rendszerünk hozzád fogja kötni a képzést, ergo téged minősít hallgatónak!

Amennyiben ajándékutalványt szeretnél vásárolni, vagy kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérlek írj az ügyfélszolgálatunk e-mail címére (ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu) és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Ajándékkártya minták