A jó rendezvényszervező titkos tulajdonságai I. – avagy így válassz rendezvényszervezőt

Nem Te szeretnél vesződni a rendezvényszervezés minden nyűgjével-bajával? Rosszul leszel a gondolattól, hogy Neked kellene vég nélkül tervezni-szervezni, intézkedni, tárgyalni, telefonálni? Azért, hogy az álomból ne váljon rémálom, és az eseményed szuperül sikerüljön, válassz rendezvényszervezőt! Megmutatjuk, hogyan!

A jó rendezvényszervező titkos tulajdonságai I. – avagy így válassz rendezvényszervezőt

A jó szakembert onnan ismered meg, hogy mindenben segít, és nem hagy kérdőjeleket

Jó, ha tudod, hogy mit akarsz valójában, de ha nincs is minden lefixálva a fejedben, egy jó szakember akkor is készséggel segít, és rávezet, hogy az igényeid, és a büdzséd alapján hogyan születhet egy fantasztikus rendezvény.
Akkor sem mond nemet a megkeresésedre, ha még csak körvonalakban látod magad előtt, hogy mit is szeretnél. Figyel minden apró részletre, szárnyal a kreativitása, irigylésre méltó a türelme, és minden terhet levesz a válladról.

A jó rendezvényszervező követi a forgatókönyvet, de ha kell, képes improvizálni

Ugye Te is azt szeretnéd, ha a rendezvény napján minden flottul menne? Képzeld el, hogy a helyszín tökéletes, a vendéglátás príma, a fellépők és a szolgáltatók is tudják a dolgukat, ám hirtelen, derült égből villámcsapásként ér a hír, hogy bizony a szólóénekes bennragadt egy közlekedési dugóban, és biztos, hogy már csak akkorra ér be, amikor már takarítanak a helyszínen.
Kérdően nézel a rendezvényszervezőre, aki sejtelmesen elmosolyodik, és már tárcsázza is egy hasonló hangadottságú sztár telefonszámát, akiről tudja, hogy ráér. Te fellélegezhetsz, a vendégek jól szórakoznak, és a forgatókönyv egy kis csavarral ugyan, de megy tovább…

Egy jó rendezvényszervező nem csak tanulta, hanem vágja is a szakmát

A bizonyítvány, mint tudjuk, nem elég. Szükséges még hozzá egy jó adag tehetség, kiváló rendszerező és tervező képesség, plusz egy csomó tapasztalat, mellyel az illető szervező már kitanulta a szakma minden csínját-bínját.
Amikor rendezvényszervezőt keresel, feltétlenül nézd meg a referenciáit, a honlapját, nézd meg, mit tett már le az asztalra.

rendezvényszervező teszt

TESZTELD MAGAD RENDEZVÉNYSZERVEZÉSBŐL!

Képes lennél megszervezni egy élménydús rendezvényt?

Töltsd ki most az ingyenes tesztet, tudd meg hogy mennyire vagy felkészült rendezvényszervezésből!