A jó rendezvényszervező titkos tulajdonságai I. – avagy így válassz rendezvényszervezőt

Nem Te szeretnél vesződni a rendezvényszervezés minden nyűgjével-bajával? Rosszul leszel a gondolattól, hogy Neked kellene vég nélkül tervezni-szervezni, intézkedni, tárgyalni, telefonálni? Azért, hogy az álomból ne váljon rémálom, és az eseményed szuperül sikerüljön, válassz rendezvényszervezőt! Megmutatjuk, hogyan!

A jó rendezvényszervező titkos tulajdonságai

A jó szakembert onnan ismered meg, hogy mindenben segít, és nem hagy kérdőjeleket

Jó, ha tudod, hogy mit akarsz valójában, de ha nincs is minden lefixálva a fejedben, egy jó szakember akkor is készséggel segít, és rávezet, hogy az igényeid, és a büdzséd alapján hogyan születhet egy fantasztikus rendezvény.
Akkor sem mond nemet a megkeresésedre, ha még csak körvonalakban látod magad előtt, hogy mit is szeretnél. Figyel minden apró részletre, szárnyal a kreativitása, irigylésre méltó a türelme, és minden terhet levesz a válladról.

A jó rendezvényszervező követi a forgatókönyvet, de ha kell, képes improvizálni

Ugye Te is azt szeretnéd, ha a rendezvény napján minden flottul menne? Képzeld el, hogy a helyszín tökéletes, a vendéglátás príma, a fellépők és a szolgáltatók is tudják a dolgukat, ám hirtelen, derült égből villámcsapásként ér a hír, hogy bizony a szólóénekes bennragadt egy közlekedési dugóban, és biztos, hogy már csak akkorra ér be, amikor már takarítanak a helyszínen.
Kérdően nézel a rendezvényszervezőre, aki sejtelmesen elmosolyodik, és már tárcsázza is egy hasonló hangadottságú sztár telefonszámát, akiről tudja, hogy ráér. Te fellélegezhetsz, a vendégek jól szórakoznak, és a forgatókönyv egy kis csavarral ugyan, de megy tovább…

Egy jó rendezvényszervező nem csak tanulta, hanem vágja is a szakmát

A bizonyítvány, mint tudjuk, nem elég. Szükséges még hozzá egy jó adag tehetség, kiváló rendszerező és tervező képesség, plusz egy csomó tapasztalat, mellyel az illető szervező már kitanulta a szakma minden csínját-bínját.
Amikor rendezvényszervezőt keresel, feltétlenül nézd meg a referenciáit, a honlapját, nézd meg, mit tett már le az asztalra.

TESZTELD MAGAD RENDEZVÉNYSZERVEZÉSBŐL!

Képes lennél megszervezni egy élménydús rendezvényt?

Töltsd ki most az ingyenes tesztet, tudd meg hogy mennyire vagy felkészült rendezvényszervezésből!