10 mód az ipad okos használatára az eseményeden

Nem nyugszunk, hogy a lehető legélménydúsabb eseményt szervezhessük, hiszen szakmailag is ez a trend, valamint a rendezvényekre meghívott vendégek is egyre növekvő elvárásokkal érkeznek. Az újdonságokra való kiéhezettség 2019-ben tovább fog növekedni, ezért most 2018 év végén gyorsan nézzünk át 10 újabb lehetőséget arra, miként lehet felturbózni a rendezvényt. Ezúttal az ipad használat kreatív lehetőségeit böngésszük át, hogy extra interakciót, extra lojalitást érhess el a rendezvényeden.

1. Ipad fal:

Ami nem más, mint falként összeépített ipad-ek összessége, amely lehetővé teszi egymással szinkronizált videótartalmak megjelenítését. Látványos megoldás, sokféle ötlet megvalósítására alkalmas, konferenciák, kereskedelmi bemutatókhoz ideális ötlet. Puzzleszerűen is alkalmazhatod, például emblémád kivetítésére.

2. Giant ipad:

Az óriás iTab egy 42 „-os érintőképernyő, amely pontosan úgy néz ki, mint egy hatalmas ipad vagy iphone. Ez lehet a tökéletes eszköz például egyes alkalmazások bemutatóihoz, tréningekhez, játékokhoz. Mindent ugyanúgy tudsz vele csinálni, csak hatalmas méretben, ezért ez azok számára igazán okos megoldás, akik nem aprózzák el, hanem nagyban gondolkodnak. ;)

3. Regisztráció ipaddel:

A papíralapú regisztráció legyen végre a múlté! Ipad használatával gyorsan, gördülékenyen csekkolhatod be a vendégeidet egy okos eseményregisztrációs app segítségével, amely megkönnyíti számodra a munkát, de ami még fontosabb: hogy nagyon „pro” hatást kelt a vendégek számára.

4. Promóciós eszközök ipaden:

Szemet gyönyörködtető alkalmazásokon, ipad prezentációkon mutathatod be a helyszínen terméked, szolgáltatásod előnyeit érintőképernyőn. Hagyd el a nyomtatott reklámújságokat, brosúráidat tálald ipaden a meghívottaknak.

5. Mobil értékesítési pontok ipaden:

Az értékesítés sosem volt ilyen egyszerű, ipad sale rendszerekkel bárhol megoldható a mobil fizetés. Egyszerűen az érintőképernyőn vagy szkenneren keresztül felveszed a tételt, majd mágneskártya-olvasót használsz a hitelkártyás fizetések elfogadásához.

6. Dinamikus, interaktív prezentációk:

A bemutatókat dinamikus élményekké alakíthatod ipadek segítségével: dia-megosztással, interaktív lekérdezések és felmérések beépítésével. A hallgató párhuzamosan böngészhet ipaden a prezentált témával kapcsolatban, azonnal visszajelzéseket küldhet, mely hatékonyabbá teszi számodra az esemény utáni elemzést és értékelést.

7. Zöld rendezvény ipadekkel: 

Nem csupán a rendezvényeken bemutatásra kerülő brosúrákat, hanem a teljes rendezvénykommunikációt elkészítheted ipadre, környezetkímélő hozzáállással. Szükségtelen a térképeket, ajánlókat, a teljes marketing anyagot printelt állapotban előállítanod. Hogy miként lehet még zöldebb a rendezvényed, arról fogunk írni részletesen itt a blogon, hamarosan.

8. Padcaster videóállomás: 

Vond be a meghívottakat, hogy beszéljenek élményeikről, tapasztalataikról egy rövid kis videóban, melyet Padcasterrel készítesz el, amely egy all-in-one videó állomás. A kisvideókat bevetheted promóciós célra. A Padcastert bármire is használod, garantáltan növeled vele a rendezvény élményt.

9. Nyomtatás ipadekkel: 

Vezeték nélküli mobil nyomtatók hozzátelepítésével ipad-edről kitűzőket nyomtathatsz a konferencia résztvevői számára, vagy kinyomtathatsz megrendeléseket, bizonylatokat, nyugtát, ha mobil fizetésről van szó, de akár gyors névjegykártyákat is printelhetsz a kapcsolatbővítésre.

10. Gamifikáció: 

Vond be a résztvevőidet ipad-en keresztül közösségi gamifikációba a rendezvényeden. Keressék meg az állomásokat, oldjanak meg egy rejtélyt, válaszoljanak meg kérdéseket ajándékért. Légy kreatív, az mindig hálás dolog! Ehhez letölthetsz alkalmazásokat vagy készíthetsz saját játékot is, sőt, nagy ívű eseménynél szponzorokat is felkérhetsz, hogy támogassák ipad játék-ötletedet.

Láthatod tehát, hogy az ipad is egy újszerű és még számos funkció kiaknázására váró eszköz, amely bevethető a rendezvényeden! További hasznos tippekre vagy kíváncsi? Akkor tarts velünk hétről hétre itt a blogon, vagy rendeld meg RendezvényBiblia című könyvemet, amely a rendezvényszervezés alapjait tartalmazza.