A MOE Rendezvényakadémia bemutatja egyedülálló képzését:

ONLINE PROTOKOLL TANFOLYAM
(etikett és viselkedéskultúra képzés)

Ez az a kurzus, amin elsajátíthatsz mindent, amit az értékes üzleti kapcsolatok kiépítéséhez tudnod kell. Tedd magadévá a tudást, amivel nemcsak ötcsillagos első benyomást tehetsz partnereidre, hanem hitelessé tesz, erősebb alapokra emeli az üzleti kapcsolataidat és a tárgyalások kimenetelét is pozitívan befolyásolja.

ONLINE PROTOKOLL TANFOLYAM
(etikett és viselkedéskultúra képzés)

Ez az a kurzus, amin elsajátíthatsz mindent, amit az értékes üzleti kapcsolatok kiépítéséhez tudnod kell. Tedd magadévá a tudást, amivel nemcsak ötcsillagos első benyomást tehetsz partnereidre, hanem hitelessé tesz, erősebb alapokra emeli az üzleti kapcsolataidat és a tárgyalások kimenetelét is pozitívan befolyásolja.

Amit a Protokoll tanfolyamról tudnod kell

 • Az üzleti élet bármely területén tevékenykedsz, olyan tudással kell felvértezned magad, amivel megállod a helyed a nagymenő cápák között is. Nincs ez másként például a rendezvényszervezés piacán sem, hiszen egyrészt neked kell megkötnöd az üzletet a megrendelővel, másrészt a rendezvény stílusától és típusától függően, ott is szükséged lehet az odaillő üzleti protokollra. De az üzleti élet minden területére igaz ez.

 • Éppen ezért ezen az etikett képzésen olyan ismeretekkel ruházunk fel, ami lehetetlenné teszi, hogy elcsússz a legapróbbnak tűnő banánhéjon: megtanítunk arra, hogyan tegyél lenyűgöző első benyomást, hogyan építsd ki a bizalmat és a szakmai hitelességed, valamint olyan módszereket adunk a kezekbe, amelyekkel erős, megbízható, kincset érő üzleti kapcsolatrendszert alakíthatsz ki.

 • Szerencsére ahhoz, hogy ezeket a sikerhez elengedhetetlen tudásanyagot magadba szívd, már nem kell beülnöd egyetlen tanterembe sem. Online videós kurzusunk elvégzéséhez ugyanis csak internetre és egy okos eszközre van szükséged.

Üzleti Protokoll tanfolyam kommunikációs tréning

Ha ezek megvannak, ezután már a saját, személyre szabott tempódban haladhatsz.

Hiszen senki sem születik úgy, hogy kirázza a kisujjából:
a társalgás etikettjét, az illemtant, a vendéglátás protokollját, vagy az üzleti tárgyalásokon elvárt viselkedést.

De az a jó hírünk van, hogy ezek a készségek megtanulhatók, ráadásul egy színvonalas, gyakorlatias online képzés keretében, amit egy 30 éve pályán lévő nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó tart.

Ráadásul további 4 megdönthetetlen érvünk is van
a Protokoll tanfolyam (etikett és viselkedéskultúra képzés) mellett:

Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzés, modern köntösben, gyakorlatias tananyaggal.

Sikeres kurzus teljesítése esetén, államilag elismert tanúsítvánnyal gazdagodsz. 100% garancia a tanúsítvány megszerzésére!

Már a tananyaggal is értéket adunk, hiszen 2 napos képzésnek megfelelő videófelvétel, oktatási segédletek és bónuszok járnak a csomagodhoz.

vásárlás után korlátlan ideig, bármikor hozzáférhetsz az e-learning rendszerhez, így saját ütemedben tudsz tanulni

Neked szól a kurzus, ha…

Ha felsőfokú tanulmányait folytató diák vagy pályakezdő vagy: mert bármilyen üzleti területre vigyen is az utad, mindenhol szükséged lesz azokra a protokoll és illemtan ismeretekre, amelyeket ezen a kurzuson elsajátíthatsz.

Ha már régóta az üzleti életben tevékenykedsz: mert megtanítjuk neked, hogyan boldogulj magabiztosan a konkurensekkel és partnereiddel, emellett segítünk legyőzni az üzleti etikettel kapcsolatos bizonytalanságaidat. De tőlünk azt is elsajátíthatod, hogyan viselkedhetsz úgy, hogy az ügyfeleidnek ötcsillagos véleménye legyen rólad!

Ha rendezvényszervező szeretnél lenni vagy már annak tanulsz: mert az itt megszerzett üzleti protokolláris és illemtan tudás elengedhetetlen az üzleti életben való boldoguláshoz. Éppen ezért, ha szeretnéd elvégezni vagy már elvégezted a MOE Rendezvényakadémia Rendezvénymenedzsment kurzusát, azt ajánljuk, hogy ezzel a képzéssel tedd igazán komplexé a tudásodat.

Akkor sem érdemes kihagynod ezt az etikett és viselkedéskultúra képzést, ha:

 • szeretnél több és erősebb üzleti kapcsolatot kötni,

 • nem akarod kínos helyzetbe hozni magad egy tárgyaláson,

 • úgy érzed, hogy elavultak a korábbi üzleti protokoll és illemtan ismereteid,

 • cégalapítás előtt állsz és szeretnél mindenre felkészülni,

 • vagy ha égsz a kíváncsiságtól, hogy mit lehet ebben a 2 napos kurzusnak megfelelő kommunikációs tréningen tanulni!

Ezeket fogod megtanulni az online protokoll tanfolyamon:

 • 1. Modul: Illemtan, etikett, protokoll jelentése, jelentősége, alapfogalmak
  Az üzletben életben ma már sokkal kisebb szerep jut a szakértelemnek, mintsem gondolnánk. Nagyobb hangsúlyt kap viszont a másokkal való viselkedésmód, lassan követelménnyé válik a jellemes és illedelmes társas kapcsolatteremtés. Ez azon kulcstényezők egyike, amely versenyelőnyhöz juttatja azokat az üzleti szereplőket, akik birtokában vannak ezeknek a készségeknek.

 • 2. Modul: Első benyomás jelentősége és fontossága
  Az első benyomás kialakulásához már korántsem szükséges valakivel személyesen találkozni, hiszen már számtalan digitális eszköz segítségével is kapcsolatba léphetünk egymással. Ennél fogva az első találkozás előtt már több információt kaphatunk a másik emberről, mint a korábbi hosszas ismerkedés után. Ezzel a ténnyel mindenkinek tisztában kell lenni és saját imázsát ezek alapján kell építenie, személyesen, szóban és írásban is.

 • 3. Modul: A köszönés és annak formalitása. Az üdvözlések nemzetközi gyakorlata, jelentősége
  Egymás üdvözlése az első lépés két ember kapcsolatteremtésében. Ha itt elbukunk, nincs mód, nincs lehetőség továbblépni. Akkor egyszerűen nincs kapcsolat, ami tovább fejlődhetne.

 • 4. Modul: Bemutatás, bemutatkozás
  Egy találkozás és bemutatkozás alkalmával, ha nem értem a másik nevét, még 1x rákérdezek. Ha akkor sem értem, akkor számomra a személy érdektelenné válik, hiszen arra is képtelen, hogy saját magát képviselje, bemutassa. Ezért kell nagy hangsúlyt fektetni a bemutatkozásra.

 • 5. Modul: Kézfogás, kézcsók
  Nem is gondolnánk, hogy milyen jelentősége van a kézfogásunk minőségének abban a tekintetben, hogy milyen érzéseket váltunk ki egy másik emberből. Egy igazi hozzáértő komplett személyiségrajzot képes a másik emberről alkotni egy kézfogás után. Csak ennyire kell komolyan venni ezt a témát.

 • 6. Modul: Tegezés, magázás
  Nem önmagában a tegezéssel van probléma, hanem annak megfelelő alkalmazásával. Ebben a fejezetben megtanuljuk, hogy hogyan tegezhetsz le másokat és hogyan fogadd, ha valaki neked ajánlja fel a tegeződést.

 • 7. Modul: Megszólítások szabálya írásban és szóban – Protokoll megszólítások
  Egy másik személy megszólításakor önmagadról árulsz el sok mindent. Mennyire vagy jólnevelt, mennyire vagy tisztában az udvariassági szabályokkal. Bár a másik érezheti magát kellemetlenül, a megszólítási szabályok helytelen alkalmazása téged minősít.

 • 8. Modul: Társalgás szabályai és annak jelentősége az üzleti életben
  Sokan gondolják úgy, hogy társalogni mindenki tud. Viszont a társalgáshoz értelmi és érzelmi intelligencia is szükséges. Attól, hogy hangok jönnek ki a szánkon, az még nem társalgás, főleg nem üzleti tekintetben.

 • 9. Modul: „Női” udvariasság (alá és fölérendeltség a hivatalai életben)
  Az üzleti életben az alá- és fölérendeltségi viszony mindig feltételez egy nagyfokú empátiát és udvariasságot. Ez nem mindig csak férfi/női viszonyban nyilvánul meg.

 • 10. Modul: Megjelenés, öltözködés. Dress code különböző alkalmakkor
  Megtalálni a saját stílusunkat, olykor élethosszig tartó feladat. Ha nem a divatot követjük, hanem a rangunkhoz, életkorunkhoz és alkatunkhoz illő ruhatárat állítunk össze, soha nem nyúlhatunk mellé.

 • 11. Modul: Üzleti vendég/vendégek, delegációk fogadása, kísérése. Saját ház, idegen ház fogalma
  A vendégek fogadása a protokollban sokszor a megismételhetetlen első jó benyomás kialakulásához tartozik. Ennek elhanyagolása rossz üzenet. Ha itt elrontjuk, nagyon nehéz újra jó mederbe terelni a történéseket.

 • 12. Modul: Névjegykártya protokoll. Jelentősége, típusai, mit írhatunk a névjegykártyára és mit nem.
  Sokan gondolják, hogy a névjegykártyáknak lejárt az ideje. Én ebben nem hiszek. Természetesen fejlődik, átalakul, tárolásuk megváltozik, de a névtáblák és névjegykártyák továbbra is viszik a hírt rólunk, minket helyettesítenek. Komolyan kell venni őket.

 • 13. Modul: Az ajándékozás protokollja. A virág, mint dekoráció, virág, mint ajándék.
  Az ajándék és az ajándékozás egy kiemelten fontos területe az üzleti kommunikációnak és protokollnak. Nagyon kényes téma, mellyel igencsak mellé lehet nyúlni, ugyanakkor nagy sikert is arathatunk vele.

 • 14. Modul: Éttermi protokoll, egy kis gasztronómia
  Vendégül látni valakit nagy felelősség. A vendég jól tartása ősidőktől fontos része volt az emberek életének. A vendég hozza és viszi a híreket, olykor rólunk is. Ha ennek jelentőségét megértjük, jó vendéglátók leszünk.

 • 15. Modul: Rangsorolás szabályai üzleti tárgyaláskor, étkezéssel egybekötött alkalmakkor.
  A rang az üzleti élet nagyon fontos, sőt a legfontosabb irányadó elve. A hivatalos kapcsolattartás, kommunikáció, ültetés, ajándékozás stb. területén minden esetben a rang az útmutató.

 • 16.Modul: Nonverbális kommunikáció ismeretének jelentősége az üzleti életben.
  Kommunikációnk 95%-a nem a szánkon keresztül történik! Ezt a kijelentést komolyan kell venni. De akkor hogyan kommunikálunk? Nonverbálisan, például gesztusokkal és mimikákkal is.

 • 17. Modul: Telefonálás protokollja (mobil és vezetékes)
  A fejlett világban gyakorlatilag mindenki rendelkezik telefonnal, olykor kettővel, hárommal is. Mégis azt kell megállapítani, hogy rengeteg hiányosság van annak kezelésében, a szabályok betartásában és a helyes, telefonon történő kommunikációban.

 • 18. Modul: Meghívók megfelelő értelmezése, küldő és fogadó oldalról.
  A meghívók elkészítése és azok helyes olvasata még mindig problémát okoz meghívó és meghívott oldaláról egyaránt. Ezeket egyszer és mindenkorra rendbe kell tenni.

 • 19. Modul: Online kommunikáció – Netikett
  A helyes kommunikáció nemcsak élőszóban, hanem online formában is igen fontos. Nehézség, hogy ezt eddig nem tanították, csak belecsöppentünk a technikai lehetőségek széles tárházába. Most mellékeljük a házirendet is.

Képzésünket elvégezve ötcsillagos első benyomást tehetsz partnereidre és munkatársaidra, hitelessé tesz, erősebb alapokra emeli az üzleti kapcsolataidat

 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésben veszel részt, és ha sikeresen elvégzed a kurzusunkat, tanúsítvánnyal jutalmazzuk a kemény munkád.

 • Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz korlátok nélkül, nem kell utaznod, kényelmesen a kanapéról is tanulhatsz, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged. Az összes oktatási anyagunkat (videók, PDF dokumentumok) a zárt online tagsági rendszerünkben fogod elérni, ún. e-learning felületen.

 • Az üzleti etikett, illemtan a társalgás művészete és a vendéglátás szabályai számos buktatót rejtenek magukban. Ha nem zárkózol fel belőlük időben, egyre nagyobb lesz a lemaradásod.

 • Garanciát vállalunk a kurzuson tanultakra. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a tandíjat. Hogy miért? Mert biztosak vagyunk benne, hogy az itt megszerzett tudás valódi, használható, gyakorlatba átépíthető, számodra pénzkeresetet jelentő lesz!

 • 100%-os garancia a tanúsítvány megszerzésére. Az egyéni tanulás és a fejlett oktatási platformunk révén számos alkalommal ismételhetők azon moduljaink, amik nehézséget okoznak, így mindenki sikeresen végezheti el a protokoll (etikett) képzésünket.

online protokoll tanfolyam

Képzés megnevezése: Üzleti Protokoll Online Mesterkurzus
Felnőttképzést végző cég: RendezvényBiblia Kft.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számunk: B/2020/005404

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

Ki lesz a kalauzod a protokoll és etikett útvesztőjében?

Tudjuk, hogy tanulni csak kiváló, tapasztalt szakemberektől lehet, akik napról napra ott vannak az üzleti élet sűrűjében. Éppen ezért az Üzleti Protokoll Online Tanfolyam is egy olyan kiváló szakember tartja, akiknek a neve fogalomnak számít a szakmában.

Itt az ideje, hogy Te is megismerd a viselkedéskultúra képzés oktatóját, Micski Mariannát!

Üzleti Protokoll tanfolyam kommunikációs tréning

MARIANNA, nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó. A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja, emellett executive business coachként különösen fontosnak tartja a helyesen megválasztott és alkalmazott illem, etikett, valamint protokoll szabályok betartását az üzleti, vállalati, illetve a magánélet területén egyaránt. Vallja, hogy csak jól átgondolt és alkalmazott, helyes viselkedési és kommunikációs stílus vezethet minket sikerre.

De beszéljenek itt is a számok:

0 év
protokoll tapasztalat áll a háta mögött
0 média
megjelenésen van túl
0
vett részt Mariann élő képzésein
0 helyen
volt jelen Mariann protokoll tanácsadóként

KUKKANTS BELE A TANANYAGUNKBA

Ezt kapod a Protokoll tanfolyamon

A 19 modul tanananyagán kívül az alábbi extrákkal kedveskedünk neked:

Egy exkluzív belépő a MOE Rendezvényakadémia zártkörű Facebook csoportjába,

és olyan értékes rendezvénysegédletek, amik igencsak jó szolgálatot tehetnek neked (például protokoll csekklisták és ültetési minták).

De a csomagodhoz még ezek a bónuszok is járnak:

kommunikációs tréning

TÁRGYALÁSTECHNIKAI MODUL:

mert az üzleti élet bármely területén hátrányba kerülhetsz, ha nem vagy tisztában az alapokkal.

A bónuszod értéke: 4 990 Ft

kommunikációs tréning

SZEMÉLYISÉGTÍPUS ISMERET MODUL:

mert nincs két egyforma ügyfél vagy megrendelő, ezért nem árt, ha ismered az egyes személyiségtípusokat és tudod, hogyan hathatsz rájuk.

A bónuszod értéke: 4 990 Ft

A KURZUS ÁRÁT BEFIZETVE, ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, HOGY BÁRMIKOR ÚJRANÉZHESD A VIDEÓKAT, GYAKOROLJ, ELMÉLKEDJ A TANULTAKON. 

Extra bónuszt is adunk, ha most kezded a protokoll, etikett tanfolyamot! Mivel tanulni holtig kell, szokták mondani, és az üzleti protokollból is lehetnek változások, ezért a kurzusban található tudásanyagokat bővíthetjük, fejleszthetjük. Ezen új tudásanyagok megtekintéséért további költséget nem számítunk fel, kvázi a későbbiekben készülő kiegészítő, frissített vagy javított tananyagokat ingyen megtekintheted.

TE VÁSÁROLSZ, MI ÜLTETÜNK EGY FÁT!

MINDEN VÁSÁRLÁS UTÁN 1 000 FT-TAL TÁMOGATJUK A FÁK ÜLTETÉSÉT.

Magyarországi nonprofit szervezet segítségével
minden vásárlás után adományozni fogunk 1 000 Ft-ot faültetésre.

Rendeld meg a Protokoll tanfolyamot – most 59% kedvezménnyel!
A MOE Rendezvényakadémia Üzleti Protokoll Online Mesterkurzusának, összesen 95 000 Ft értékű tudásanyaga MOST 59%-os kedvezménnyel, csupán:

39 000 Ft-ért lehet a tiéd!

Üzleti Protokoll Online Mesterkurzus ára és tartalma

39 000 Ft
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • bankkártyával és átutalással fizethetsz
 • felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzés
 • sikeresen végzett tanulóként tanúsítványt kapsz
 • 541 perc videós tartalom
 • korlátlan ideig tartó hozzáférés az elektronikus oktatási felülethez
 • minden későbbi frissítés ingyenes
 • ajándék tárgyalástechnikai modul
 • ajándék személyiségtípus ismeret modul
 • Facebook zárt csoport
 • számlát adunk, elszámolható

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Igen. Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben.

Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra.

Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed.

Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.

A kurzus megvásárlásával hozzáférést kapsz a Facebook zárt csoporthoz, ahol egy támogató közösség vár, ahol hasznos információkat, extra szakmai tudásanyagokat fogsz tőlünk kapni.  Ebben az exkluzív csoportban rendezvényszakmai ötletek, tippek, tapasztalatok cserélnek majd gazdát. Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra, lesz havonta jelentkező LIVE kérdezz-felelek rovat. Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben, konkrét karrier tippekkel is ellátunk, vagy akár elhelyezkedésben is segítségedre lehetünk.

Nem. Ez nem OKJ képzés. Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen fogsz részt venni. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a kvízeken, tanúsítványt kapsz.

Kurzusunk nem időponthoz kötött. Nincsen fix kezdő időpont és befejezési határidő.

Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra.

A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye?

Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, a