Képzés változás

Ahogyan azt már tudjátok, képzésünk célja, hogy a résztvevőknek olyan tudást és készségeket adjunk, amelyekkel sikeres rendezvényszervezőkké válhatnak.

Ennek érdekében a képzésünk részeként kiscsoportos webináriumokat is tartottunk, amelyeken a tanulók a tananyagban elsajátított ismereteiket gyakorolhatták és kérdéseiket feltehették a szakértőink számára.

Az elmúlt időszakban azonban azt tapasztaltuk, hogy a résztvevőink igényei megváltoztak. Sokak számára fontos, hogy saját tempójukban tanulhassanak, ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőben a kiscsoportos webináriumokat megszüntetjük.

A tanfolyam színvonala és minősége azonban nem fog változni. A kurzus továbbra is átfogó és naprakész tudást nyújt majd a rendezvényszervezés minden területéről. Az e-learning rendszer tudàsanyagát folyamatosan bövítjük, hogy a résztvevők minél több hasznos információhoz jussanak.

Tovàbbra is teljeskörű támogatást nyújtunk a tanulóinknak: szeptembertől elektronikus úton tudnak szakertőinkkel konzultálni, amennyiben kérdés merülne fel. Facebook zárt csoportunkban pedig friss szakmai hírek, álláslehetösègek, valamint támogató közösség várja a tanulókat.

Akik egyéni igények szerint szeretnének fejlődni, azok számára személyre szabott mentor programot kínálunk, ahol a résztvevők személyesen konzultálhatnak a szakértőinkkel, és egyènre szabott tanácsokat kaphatnak a fejlődésükhöz.

Az új árral és a képzés újranyitásáról hamarosan jelentkezünk.

Köszönjük a figyelmet!