Így legyen a tiéd 2019 legszínesebb rendezvénye

Új év, új lehetőség arra is, hogy nagyot szóljon az idei rendezvényed. Ehhez évről évre újabb ötletek és új technológiák állnak rendelkezésre. Ami egy évtizede hatalmasat ütött, ma már laposka lehet, mind koncepcióban, mind látványban, ezért mint egy falat kenyér, a szakmabelieknek úgy van szükségük az inspirációra, az újdonságok felkutatására, mindenre, ami kiemel és emlékezetessé tesz. Mi 2019-es fogadalomként megígérjük, hogy blogunkban továbbra is hozzuk a legfrissebb rendezvényes tippeket, és persze számos meglepetésre is készülünk. Te pedig fogadd meg, hogy 2019-ben az év legemlékezetesebb eseményét hozod össze; ehhez most megadjuk a fogódzkodókat is. Sikeres rendezvényekben gazdag 2019-et kívánunk!

Ütős koncepció:
erről már sokat beszéltünk, és 2019-ben fontosabb lesz, mint valaha. A rendezvény nem csupán annyi, hogy embereket összehozunk egy fedél alá, és zenélünk, majd enni adunk nekik. Találj ki egy vezér témát, ami köré a teljes eseményedet szervezed, minden elemében ahhoz illeszkedve. Kerüld a kliséket, légy eredeti! Egy jó koncepció már félsiker ahhoz, hogy az év rendezvénye a tiéd lehessen!

A meglepetés ereje:
nemcsak a gyerekek szeretik a meglepetéseket. Ne árulj el minden részletet előre az esemény meghívójában vagy a beharangozó kommunikációban, hanem engedd, hogy meglepetések érjék vendégeidet. Így biztos lehetsz majd benne, hogy sokáig beszélni fognak róla. Váratlanul módosítsd a programot, legyen meglepetésvendéged, akiről nem beszélsz, vagy ha céges eseményt szervezel, jutalmazd meg az összegyűlt kollégákat váratlanul a kemény munkáért.

Személyre szabott ajándékozás:
Fontos, hogy olyan ajándékokat adj, amelyeket a résztvevők esetleg eltesznek, használják, emlékezhetnek róla a rendezvényedre. Ennek tökéletes módja, ha személyre szabod: lépj túl azon, hogy névre gravírozod a tárgyakat, sokkal eredetibb lehet az ajándék, ha az ajándékozott személyiségéhez illő kis apróságot választasz. Igen, céges szinten is ez működik!

Óra visszaszámlálás:
Várakozás valami fontos dologra? Legyen szó egy megnyitóról vagy új szerződésről, bérelj a rendezvényedre egy visszaszámláló órát, hogy fokozd a feszültséget! Nagyobb rendezvények esetén ezt a visszaszámlálást digitális falra vetítheted, hogy óriási közönség is láthassa.

Gourmet Chef:
Kisebb vállalati rendezvények esetén séfet kérhetsz fel, aki képes egyedi étlapot összeállítani a vendégek preferenciái alapján. Mindenki örül, ha a kedvenc ételét kapja, ráadásul ínyenc módon elkészítve. Idehaza is hatalmas sikerrel futnak egymást követve a szuperséf kereső műsorok a televízióban – innen ihletet merítve látványkonyhával is készülhetsz a rendezvényeden.

VIP sofőrszolgálat:
Gondoskodj a kiemelt vállalati vendégek kényelméről saját sofőrszolgálattal, amely az eseményedre szállítja őket. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít számukra az alkoholfogyasztás terén, nem kell bajlódniuk a parkolással, és az igazi luxus érzését érezhetik.

Elért eredmények:
Emeld ki az elért eredményeket a rendezvényeken, és értékeld, jutalmazd is, akár tanulási lehetőségekkel vagy utazással. Ez motiváló lehet a hallgatóságra nézve, hogy évről évre érdemes hajtaniuk, valamint céged nagyvonalúságáról árulkodik.

Különleges műalkotás:
Az esemény tiszteletére készíttetett műalkotás, festmény, amely akár a márkajelzést tartalmazza, akár az üzleti tevékenységet fogalmazza meg valamilyen módon. Exkluzivitást ad a rendezvényednek, évfordulós eseményre remek választás. A mű az esemény keretében akár árverezésre is bocsátható vagy kisorsolható, amely a meglepetés faktort erősíti.

Még egy kört mindenkinek:
Ingyenes italok mindenkinek! Nem kell magyarázzuk, miért nagy durranás, de az biztos, hogy a résztvevők így 100%-ban az eseményre összpontosíthatnak anélkül, hogy a pénzük miatt kellene aggódniuk. Ha korlátozottabb a büdzséd, akkor egy meghatározott italkeretet is megadhatsz a korlátlan helyett – az is vonzó tud lenni.

Nézz a jövőbe:
Általában a különleges események a múltra tekintenek vissza: levezetik, hogy milyen út vezetett a jelen helyzet eléréséig, és bár ez is fontos, de mi lenne, ha idén a jövőre koncentrálnál, és azt mutatnád be, mennyi potenciál van még a vállalatodban? A kitűzött célokkal, mérföldkövekkel inspirálhatod a résztvevőket, nagy várakozást generálva.

Eseményidő kapszula:
Kérd meg a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal egy személyes tárgyat, vagy fogalmazzanak meg egy jövőbeli célt, vágyat, hogy egy időkapszulába tegyék az esemény egy fő programjaként, melyet a következő évben várakozással nyithattok majd ki.

Egyedi ülőhelyek:
Használj különleges ülőhelyeket, hogy a résztvevőknek egyedülálló élményt adjanak. Ezek lehetnek relaxációs székek, óriási babzsákok vagy akár – ha illik a koncepciódba – gigantikus méretű, felfüggesztett hinták is!

Papírmeghívók:
A digitális meghívók világában különlegesnek hathat egy viaszpecséttel ellátott, tekercselt levél, csodás kalligráfia segítségével készítve, vagy palackposta; – próbál ki itt is régi-új megoldásokat.

Különleges helyszín:
Gondolkodj itt is egyediben, akár látogassatok meg egy versenypályát, és vacsorázzatok az autók között, vagy legyen gokart pályán az idei vállalati rendezvényed. Meglátod, mindenki élvezni fogja, ha elrugaszkodsz a megszokottól. Kérd ki rendezvényszerveződ véleményét a lehetőségekről.
2019-ben is igyekszünk ötleteket szolgáltatni hétről hétre, és a legjobb rendezvényes tanácsokkal szolgálni nektek. Örömmel jelenthetjük, hogy a RendezvényBiblia című könyv is segítségetekre lehet, valamint már Rendezvényhelyszín MaximaListát is bevethetitek a siker érdekében. BUÉK!