JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

ÜZLETI PROTOKOLL A GYAKORLATBAN,
AVAGY HOGYAN TÉGY ÖTCSILLAGOS BENYOMÁST A KÖRNYEZETEDRE!
Online webinár regisztráció

Miről szól az előadás?

Üzleti protokoll alapfogalmak tisztázása, és az első benyomás témakörei: üdvözlés, megszólítás, tegezés, magázás, (írásban és szóban) bemutatás, bemutatkozás és megjelenés, öltözködés.1

Az előadás időpontja:

2021. március 03. (szerda) – 10:00 óra

Előadó:

Micski Marianna, Nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja.

Mit mondanak mások Mariann előadásáról?

Az előadás részletei:

Elsajátíthatod a viselkedéskultúra és üzleti kommunikáció alapjait. Azokba a témákba nyersz betekintést, melyek az első benyomás témaköréhez tartoznak.

Érdemes eljönnöd, ha egy alapozó kurzust szeretnél elvégezni, melyben tisztázásra kerülnek az alapfogalmak és átbeszélésre, érintésre kerülnek azok a területek, melyek a leggyakrabban előforduló nehézségek az üzleti kommunikáció és protokoll témakörben.

Jobban rá fogsz látni az összefüggésekre és el tudsz majd igazodni a bonyolultnak tűnő üzleti protokoll szabályok útvesztőjében.

Kiknek javasoljuk?

Azok számára javasoljuk a webinárra való jelentkezést, akik fejleszteni szeretnék magukat az üzleti életben, hivatalban tevékenykednek vagy akár egyetemisták és az útjukat keresik.

REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

Amennyiben a jövőben szeretnél hasonló eseményen részt venni, iratkozz fel hírlevelünkre:

Kérdésed van? Segítünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Később visszanézhető az előadás? Igen, az előadás 1 hétig visszanézhető lesz.
  • Megvásárolható felvételről az előadás? Nem, csak online élőben elérhető a tudásanyag. Az előadás tervezetten lesz még máskor is.
  • Késhetek az előadásról? Pár percet igen, de többet ne nagyon, mert az előadást megzavarod, ha később csatlakozol.
  • Mobiltelefonról vagy asztali számítógépről csatlakozzak? Lehetőség szerint számítógépről, mert az okostelefon kijelzője, még akkor is ha modern és új, túl kicsit ahhoz, hogy lásd az előadást rendesen.
  • Milyen technikai feltételei vannak az előadás megtekintésének? Zoom online alkalmazás letöltése, gyors internet (kb. 150-300 Mbit/s).

Honnan ismerheted Micski Mariannát?

Nemzetközi protokoll szakértő és üzleti kommunikációs tanácsadó, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja. 

A TV2 és az RTL klub protokoll és kommunikációs szakértőjeként és executive business coachként különösen fontosnak tartja a helyesen megválasztott és alkalmazott illem, etikett, valamint protokoll szabályok betartását az üzleti, vállalati, illetve a magánélet területén egyaránt. Vallja, hogy csak jól átgondolt és alkalmazott, helyes viselkedési és kommunikációs stílus vezethet minket sikerre.

Ahol már találkozhattunk

Kérdésed van? E-mail: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu