Már csak pár perc választ el, hogy sikeres rendezvényszervező lehess! 90%
 • Választott csomag: EXTRA

 • Csomag ára: 44 900 Ft (a tudásanyag eredeti ára: 120 000 Ft)

 • Helyszín: Elektronikus oktatási felület

 • Ütemezés, időtartam: E-learning, 6 hónap (egyéni tanulással, saját beosztás szerint)

 • Ezt kapod: 1 313 perc videós, 346 451 karakter szöveges tartalom és 8,5 óra hanganyag. Esettanulmányok, rendezvény segédletek, tudáskönyvtár, Rendezvényatlasz és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány, valamint a 3+1 részes mesterkurzus.

 • MOE 30 napos élménygarancia: Garanciát vállalunk a kurzuson tanultakra. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a tandíjat.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Magyar Turisztikai Program Alapítvány támogatásával létrejött MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező képzés ösztöndíjprogramjának tájékoztatóját itt olvashatod.

Az ösztöndíjprogramra való jelentkezés feltételeit pedig itt olvashatod. (regisztrálni is itt tudsz)

Képzésünket elsősorban pályakezdőknek ajánljuk, de a szakmában több éve dolgozóknak is bőven tudunk újat tanítani. Nézd meg diákjaink véleményét ezen az oldalon, szerintünk ez mindent elárul. Kattints ide: https://rendezvenybiblia.hu/moe-rendezvenyakademia-velemenyek/

 • Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni, ún. e-learning felületen. (Videó-, hangzóanyagként és szöveges formátumban)
 • Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig elérhetőek.
 • Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed.
 • Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
 • Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen fogsz részt venni. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a tudásfelmérőkön, részt veszel a kiscsoportos online órákon és teljesíted a vizsgafeladatot, hivatalos, állami, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált tanúsítványt kapsz.
 • A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít.
 • A dokumentumot elektronikus formában, AVDH aláírással ellátva küldjük el e-mailben. Amennyiben eredetiben, szeretnéd megkapni, annak külön költsége van. (erről ügyfélszolgálatunknál érdeklődj)
 • A tanúsítvány munkakör betöltésére nem jogosít.
 • A rendezvényszakmában eltöltött 20 év tapasztalata mondatja velünk, hogy neked nem olyan papírra van szükséged (OKJ vagy szakképesítést igazoló oklevél), amivel semmire sem mész a szakmában. Olyan tudásanyagra van szükséged, amivel 100% gyakorlati tudást szerezhetsz magadnak. A mienk ilyen!
 • Ha most kezdesz dolgozni a rendezvényszervezés világában fontos megértened, hogy nem egy bizonyítvány, oklevél vagy tanúsítvány miatt fognak felvenni egy rendezvényszervezői pozícióra. A pályáztatónak nem az lesz az elsődleges szempont, hogy neked OKJ rendezvényszervező, az új felnőttképzési rendszerben megszerzett tanúsítványt, vagy a felsőoktatásban megszerzett diplomát mutatod be pályázatnál.
 • Tőlünk valódi, a gyakorlatban használható friss szakmai tudást kapsz!
 • A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. (ún. e-learning felületen) Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz.

A részletfizetést az alábbi feltételekkel tudjuk biztosítani:

– két ütemben zajlik

– Az első részletet a jelentkezéstől számítva 3 napon belül (32 000 Ft), a másodikat (32 000 Ft) pedig 45 nap múlva kell kiegyenlítened átutalással.

Részletfizetés esetén az ügyfélszolgálatunknál jelentkezz: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu

 • Igen. Munka és tanulás mellett is elvégezhető a kurzusunk. A tananyag egy zárt oktatási e-learning felületen található, melyet a nap bármely időszakában elérsz. Az online oktatás révén saját időbeosztásod szerint tanulhatsz korlátok nélkül, nem kell utaznod, kényelmesen a kanapéról is tanulhatsz, bármilyen okos eszközről, mindössze internetelérésre van szükséged.
 • Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
 • Képzéseinken mindenki önállóan tanul.
 • A kurzus folyamán tudásfelmérő teszteket kell megoldanod, illetve a képzés végén egy vizsgafeladatot.
 • Minimum 70%-osan kell végezned ezekkel a kurzus végeztével. Csak ekkor kapsz tőlünk államilag engedélyezett tanúsítványt.

Kurzusaink online érhetők el. Oktatási portálunk reszponzív, azaz bármilyen okos eszközről tudsz tanulni, csak internet elérésre lesz szükséged. Legyen ez okostelefon, tablet vagy számítógép.

Nem. A kurzus elvégzése után nem kapsz kredit pontokat. De ha sikeresen elvégzed a kurzust, kapsz hivatalos állami tanúsítványt!

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a kurzus, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a kurzus, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát! Fontos tudni, hogy amennyiben már elvégezted a képzést, vagyis elértél az utolsó modul végére és/vagy megkaptad az tanúsítványod, nincs lehetőséged érvényesíteni a garanciát.

Bankkártyával vagy átutalással. A pénz beérkezését követően kapsz hozzáférést az oktatási anyagainkhoz.

Ahogy a korábbiakban is, gyakorlati munkalehetőséget biztosítunk diákjaink számára, hogy valós rendezvényeken szerezzenek szakmai gyakorlatot.
A Horizont Group ügynökségünk által szervezett eseményeken van lehetőség gyakorlatot, egy-egy munkát szerezni. Mivel mindenkit sajnos mi sem tudunk fogadni a saját rendezvényeinken, ezért pályázat útján lehet ezeket az időszakosan elérhető helyeket elérni.
A pályázatokat mindig egyénileg bíráljuk el, az éppen aktuálisan elérhető rendezvények jellegét tekintve.
És természetesen ezekre a gyakorlati helyekre csak a rendezvényszervező képzésen részt vevő diákjaink pályázhatnak. Szerintünk ez így fair…már csak ezért is megéri nálunk tanulni!
 • Egy 120 órás online képzésen veszel részt. A képzés óraszáma a tananyaggal és a szükséges tanulási idővel együtt számolva. A képzést tanulóink átlagos 3-4 hónap alatt végzik el. (a képzés hivatalos óraszáma 50 óra)
 • A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. (ún. e-learning felületen) Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz.
 • Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, amikor neked kényelmes!
 • A zárt oktatási rendszerünkhöz korlátlan ideig kapsz hozzáférést.
 • Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan időtartamig a rendelkezésedre áll.
 • Érettségi nélkül is jelentkezhetsz. A kurzusra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele.
 • Korhatár megkötésünk sincs. Akár hány éves is légy, várunk szeretettel a képzésünkön. Viszont amennyiben kiskorú vagy (18 év alatti), abban az esetben szükség lesz a törvényes képviselőd (Anyukád, Apukád stb.) jóváhagyására.
 • A kurzus kifizetését követően hallgatói, felnőttképzési szerződést kell kötnünk. Ennek részleteiről a jelentkezésed után fogunk tájékoztatni.

A tanfolyam elvégzése nincs időkorláthoz kötve. Akkor fejezed be a képzést, amikor időd engedi!

A tanúsítvány megszerzéséről:

 • tanúsítványt csak azok kapnak, akik sikeresen elkészítik a képzés végén található próbafeladatot és minimum 70% összesített eredményt érnek el az e-learning felületünkön.

Haladásod közben folyamatosan adunk neked tudásfelmérő feladatokat, amiket minimum 50% és 70%-os eredménnyel kell megoldanod. A kurzus elvégzéséről állami tanúsítványt csak akkor adunk, ha az összesített eredményed eléri a 70%-ot.

Vizsgadíj nincsen. A kurzus ára minden költséget tartalmaz!

A válaszunk igen! Amennyiben szeretnéd megtanulni hogyan lehet profin megszervezni egy vállalati rendezvényt, hiányosak a gyakorlatban megszerezhető ismereteid, többnyire csak elméletet tanultál, nem tudod hogyan kell online vagy hibrid eseményt szervezni, kíváncsi vagy az európai színvonalú rendezvények megszervezésének menetére, akkor mindenképpen nálunk a helyed! 20 éves ügynökségi tapasztalatát adjuk át neked ebben a képzésben.

Jelen jogszabályok szerint igen! Ahhoz, hogy ma Magyarországon rendezvényszervező céged legyen, nem szükséges semmilyen OKJ-s vagy más végzettség.

Egyes tevékenységek hatósági engedélyhez vagy szakvégzettséghez kötöttek (pl.: orvos, ügyvéd, építészeti területek, vagy dohánytermesztés), de a rendezvényszervezés nem tartozik ezek közé.

Nem. A képzéseinken minden magyar nyelven érhető el. Egy-két angol nyelvű kifejezéssel találkozhatsz, de azokat mind elmagyarázzuk.

Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken! :)

Amennyiben szeretnél kurzust ajándékozni családtagod, ismerősöd számára, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu

Tananyagunk nagy része csak online formában érhető el. A választott csomagodnak megfelelő időtartamig online felületen keresztül hozzáférhetsz a tananyagokhoz. De a tanulásodhoz jegyzetet és különböző extra segédleteket adunk, melyeket a zárt online oktatási felületről tudsz majd letölteni.

Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.