Már csak pár perc választ el, hogy sikeres rendezvényszervező lehess! 90%

Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus (ALAP csomag – 90 napos hozzáférés)

Hamarosan a Tied lesz: 1 313 perc videós, 346 451 karakter szöveges tartalom és 8,5 óra hanganyag. Ezen kívül idehaza nem látott részletes esettanulmányok, rendezvény segédletek, tudáskönyvtár, Rendezvényatlasz és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány, valamint a 3+1 részes mesterkurzus.

“Az oktató videók előnyei már a tanfolyam elején megmutatkoztak. Az alapoktól kezdődő videók a szakma minden apró részletét bemutatja, jól felépített gondolatmenet lépésről lépésre történő oktatás jellemzi A feladatok jól áttekinthetők kis odafigyeléssel könnyen megoldhatóak. Motiváló, hogy rövid időn belül is, de gyors fejlődést lehet elérni. Nagyon jó a tematika, gyakorlatias példákkal vezet végig a legfontosabb tudnivalókon, érthető magyarázatokkal segíti a megértést és gyorsan lehet sikerélménye még az abszolút kezdőknek is.” Mezei Patrícia

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

A kurzus részvételi díját csak egy összegben tudod kiegyenlíteni.
Igen. Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk a választott csomagodnak megfelelő időtartamig rendelkezésedre áll.  Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
Felnőttképzési államigazgatási szerv felé bejelentett képzésen fogsz részt venni. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a kvízeken, hivatalos, állami, a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált tanúsítványt kapsz. A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem jogosít. A rendezvényszakmában eltöltött 20 év tapasztalata mondatja velünk, hogy neked nem olyan papírra van szükséged (OKJ vagy szakképesítést igazoló oklevél), amivel semmire sem mész a szakmában. Olyan tudásanyagra van szükséged, amivel 100% gyakorlati tudást szerezhetsz magadnak. A mienk ilyen! Milyen végzettség kell egy rendezvényszervezőnek és hol kapja meg? Kattints ide a szakmai cikkünk elolvasásához!
A PRO csomag kivételével egyik kurzusunk sem időponthoz kötött. Befejezési határidőd a választott csomagodnak megfelelően 90 nap (ALAP CSOMAG) 180 nap (EXTRA csomag) vagy tetszőleges (PRO csomag) időtartamú lehet. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk a csomagodnak megfelelő időtartamig a rendelkezésedre áll. A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye? Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, amikor neked kényelmes! Ha éppen nem tudsz a PRO csomagunkra jelentkezni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj annak indulásáról!
Nem. A kurzus elvégzése után nem kapsz kredit pontokat. De ha sikeresen elvégzed a kurzust, kapsz hivatalos állami tanúsítványt!
Kurzusaink online érhetők el. Oktatási portálunk reszponzív, azaz bármilyen okos eszközről tudsz tanulni, csak internet elérésre lesz szükséged. Legyen ez okostelefon, tablet vagy számítógép.
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a kurzus, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a kurzus, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát! Fontos tudni, hogy amennyiben már elvégezted a képzést, vagyis elértél az utolsó modul végére és/vagy megkaptad az tanúsítványod, nincs lehetőséged érvényesíteni a garanciát.
Képzéseinken mindenki önállóan tanul. Alapvetően nem adunk ki elkészítendő feladatokat, de a kurzus folyamán teszteket kell megoldanod. Minimum 70%-osan kell végezned a tesztünkkel a kurzus végeztével. Csak ekkor kapsz tőlünk államilag engedélyezett tanúsítványt.
Érettségi nélkül is jelentkezhetsz. A kurzusra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele. Korhatár megkötésünk sincs. Akár hány éves is légy, várunk szeretettel a képzésünkön. Viszont amennyiben kiskorú vagy (18 év alatti), abban az esetben szükség lesz a törvényes képviselőd (Anyukád, Apukád stb.) jóváhagyására. A kurzus kifizetését követően hallgatói, felnőttképzési szerződést kell kötnünk. Ennek részleteiről a jelentkezésed után fogunk tájékoztatni.
Nem. A képzéseinken minden magyar nyelven érhető el. Egy-két angol nyelvű kifejezéssel találkozhatsz, de azokat mind megmagyarázzuk.
Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken! 🙂 Amennyiben külföldön élő, nem magyar állampolgár vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu Sajnos rád más feltételek vonatkoznak.
Amennyiben szeretnél kurzust ajándékozni családtagod, ismerősöd számára, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu
Nem. A választott csomagodnak megfelelő időtartamig online felületen keresztül hozzáférhetsz.
A tanfolyam elvégzése a választott csomagodnak megfelelően időkorláthoz kötött: ALAP csomag esetén 90 nap, EXTRA csomag esetén 180 nap, PRO csomag esetén korlátlan idő áll a rendelkezésedre, hogy befejezd a kurzust. Klasszikus értelemben vett vizsga nincsen (ezért vizsgadíj sincsen), de haladásod közben folyamatosan adunk neked kvízeket, amiket minimum 70%-os eredménnyel kell megoldanod. A kurzus elvégzéséről állami tanúsítványt csak akkor adunk, ha az összesített eredményed eléri a 70%-ot. Vizsgadíj nincsen. A kurzus ára minden költséget tartalmaz!
A zárt oktatási rendszerünkhöz való hozzáférésed a választott csomagodtól függ: PRO csomag esetén korlátlan ideig kapsz hozzáférést. EXTRA csomag esetén 180 napig van hozzáférésed az oktatási rendszerünkhöz. ALAP csomag esetén pedig 90 nap áll a rendelkezésedre, hogy elvégezd a kurzusunkat. A zárt tagsági rendszerhez való hozzáférés egyúttal meghatározza azt is, hogy mennyi időd van elvégezni a kurzust. Az ALAP és EXTRA csomag esetén 90 és 180 nap áll a rendelkezésedre, hogy befejezd és sikeresen teljesítsd a kurzust. Utána nem áll módunkban tanúsítványt kiállítani a számodra.
Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk.
Bankkártyával vagy átutalással.