JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

ÉLŐ WORKSHOP – 2021. október 16.

RENDEZVÉNYSZERVEZŐI PROTOKOLL ÉS MÁRKAÉPÍTÉS
1 NAPOS ÁTFOGÓ WORKSHOP

Jelentkezem!

ÉLŐ WORKSHOP – 2021. október 16.

RENDEZVÉNY-
SZERVEZŐI PROTOKOLL ÉS MÁRKAÉPÍTÉS

1 NAPOS ÁTFOGÓ WORKSHOP

Jelentkezem!

Az egynapos workshopon megtanítjuk neked a rendezvényszervezéssel kapcsolatos legfontosabb protokollszabályokat, valamint azt, hogy személyes márkaépítés segítségével hogyan építheted fel magadat és vállalkozásodat.

Szó lesz többek között az üzleti bemutatkozásról, a tegezés-magázás szabályairól, az ajándékozás protokolljáról, az ültetési rendről és a helyes rangsorolásról, dekorációk szabályairól, vagy a helyes étel- és italsor összeállításról, a nemzetközi étkezési szokásokról, a VIP vendégek megfelelő kezeléséről, a személyes márkaépítésről és még nagyon sok mindenről.

Mindez élvezetes, interaktív stílusban, az egyik legfelkészültebb hazai protokollszakértővel.

regisztrálok a képzésre!

NEKED SZÓL A KÉPZÉS, HA

ELVÉGEZTED A RENDEZVÉNYSZERVEZŐ TANFOLYAMUNKAT és szeretnél elmélyülni a protokoll és márkaépítés szabályrendszerében

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS VAGY ESKÜVŐSZERVEZÉS TERÜLETÉN DOLGOZOL, VAGY TERVEZEL ELHELYEZKEDNI, de úgy érzed, hiányosak az ismereteid protokoll és személyes márkaépítés területén, ezért versenyképes tudásra van szükséged

AZ ÜZLETI ÉLETBEN TEVÉKENYKEDSZ, mert biztosak vagyunk benne, hogy neked is tudunk újat mutatni rendezvényes protokoll és márkaépítés terén

ÉRDEKESNEK TALÁLOD A TEMATIKÁT és tudásodat szeretnéd protokolláris és márkaépítési ismeretekkel bővíteni az életben való sikeres boldoguláshoz

A WORKSHOP TERVEZETT TEMATIKÁJA

  • Találkozások, tárgyalások protokollja (Köszönés, bemutatkozás, bemutatás, kézfogás, tegezés, magázás)

  • Meghívók készítésének szabályai. A meghívók vendéglátó és vendég szempontjából

  • Ajándékozás protokollja

  • Dekorációk szabályai rendezvényeken

  • Ültetési rend, rangsorolás
  • Álló, ültetett és ültetett álló rendezvények
  • Étel-, és italsor összeállítás rendezvényeken
  • Nemzetközi étkezési szokások
  • Nők, gyerekek rangsorolása rendezvényen
  • A tolmács helye egy rendezvényen
  • VIP vendég(ek) megfelelő kezelése, fogadása, vendégül látása, hostessek kiválasztása
  • Személyes márkaépítés. Hogyan építsem fel magamat és vállalkozásomat?
Tetszik a tematika, jelentkezem!