Lesd el a legprofibb mesterfogásokat sikeres rendezvényszervezők gyakorlati tapasztalataiból okulva, a 3+1 részes Online Mesterkurzus, valamint a hozzá járó Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus demó verziójában!

Mivel leszel gazdagabb a Demó kurzust követően?

A 4 részes videó megnézése után nemcsak magabiztos szakmai tudásra teszel szert, de a regisztrációt követően azonnal eléred a szakmai videókat és a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus DEMÓ verzióját is.

Számszerűsítve, ez azt jelenti, hogy a tiéd lesz:

az előfizetés a 3+1 videóra, melyet azonnal és korlátlan ideig elérhetsz,

az online mesterkurzus teljes hanganyaga, hogy akár utazás közben is tanulhass,

a 3+1 részes online mesterkurzusban található prezik PDF kivonata,

egy tudástesztelő munkafüzet

és hozzáférés a felnőttképzési szerv felé bejelentett Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusunk demó verziójához + 2 db gyakorlatias oktatási videóhoz

Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen olyan szakmai sikerekből inspirálódhatsz, amelyek új távlatokat nyitottak a hazai rendezvényszervezői gyakorlatban!

meggyőztetek, regisztrálók a demó fiókba!

VÉLEMÉNYEK

lecsapok a lehetőségre, jelentkezem!

Varga Péter vagyok,

a MOE Rendezvényakadémia alapítója, a RendezvényBiblia könyv és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány írója, a Horizont Rendezvényszervező Iroda társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célomnak tekintem azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Ahol már találkozhattunk

Kérdésed van? E-mail: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu