RENDEZVÉNYSZERVEZŐ TANFOLYAM
30 NAPOS DEMÓ FIÓK

RENDEZVÉNY-
SZERVEZŐ TANFOLYAM
30 NAPOS DEMÓ FIÓK

De mit is tartalmaz a demó kurzus?
Megtanítjuk neked, hogy:

  • milyen típusú rendezvényeket szervezz,

  • milyen programokat érdemes választanod egy sikeres rendezvényhez,

  • hogyan turbózd fel a rendezvényedet extra látványelemekkel, érdekes technológiákkal, egyedi fejlesztésekkel,

  • hogyan teheted vonzóan kreatívvá az eseményedet.

  • Extra szolgáltatásként pedig hozzáférést kapsz a felnőttképzési szerv felé bejelentett Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus demó verziójához, valamint két további videóhoz (1. Hogyan legyél sikeres rendezvényszervező? + 2. Hogyan szervezz élménydús céges rendezvényprogramot?) Ezzel 12 db további videóhoz, 1 db hangoskönyv fejezethez, összesen 183 percnyi értékes tudáshoz férsz hozzá, ami egyébként csak a zárt tagsági rendszerünkben lenne számodra elérhető.

  • A 3+1 Részes Mesterkurzus és a kapcsolódó elektronikus tananyagok a regisztrációt követő 30 napig érhetők el. 30 nap után automatikusan megszűnik a hozzáférésed.

Lesd el a legprofibb mesterfogásokat sikeres rendezvényszervezők gyakorlati tapasztalataiból okulva, a 3+1 részes Online Mesterkurzus, valamint a hozzá járó Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus demó verziójában!

Mivel leszel gazdagabb a Demó kurzust követően?

A 4 részes videó megnézése után nemcsak magabiztos szakmai tudásra teszel szert, de a regisztrációt követően azonnal eléred a szakmai videókat és a Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus DEMÓ verzióját is.

Számszerűsítve, ez azt jelenti, hogy a tiéd lesz:

az előfizetés a 3+1 videóra, melyet azonnal és korlátlan ideig elérhetsz,

az online mesterkurzus teljes hanganyaga, hogy akár utazás közben is tanulhass,

a 3+1 részes online mesterkurzusban található prezik PDF kivonata,

egy tudástesztelő munkafüzet

és hozzáférés a felnőttképzési szerv felé bejelentett Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusunk demó verziójához + 2 db gyakorlatias oktatási videóhoz

Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen olyan szakmai sikerekből inspirálódhatsz, amelyek új távlatokat nyitottak a hazai rendezvényszervezői gyakorlatban!

meggyőztetek, regisztrálók a demó fiókba!

VÉLEMÉNYEK

lecsapok a lehetőségre, jelentkezem!

Varga Péter vagyok,

a MOE Rendezvényakadémia alapítója, a RendezvényBiblia könyv és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány írója, a Horizont Rendezvényszervező Iroda társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célomnak tekintem azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Ahol már találkozhattunk

Kérdésed van? E-mail: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu