Magyar Turisztikai Program Alapítvány támogatásával létrejött
MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező képzés
ösztöndíjprogramjának regisztrációs oldala

Az ösztöndíjprogramra való jelentkezés feltételei:

  • Az ösztöndíjprogram jelentkezési időszaka: 2022. szeptember 01-től 2023. augusztus 31. (az induló csoportok és a szabad helyek figyelembevételével*)
  • Pályázható férőhelyek száma: Az ösztöndíjprogramon belül maximum 50 fő férőhelyet tudunk biztosítani olyan jelentkezőinknek, akiknek anyagi helyzete nem engedi meg a tandíj kifizetését és a rendezvényszektorban kívánnak elhelyezkedni. Kérjük akkor jelentkezz, ha lelkiismeretesen, legjobb tudásod szerint vennél részt a MOE Rendezvényakadémia képzésén. 2022. szeptember 01. és 2023. augusztus 31. között induló csoportokba osztjuk be a sikeresen pályázókat. Egy csoportba maximum 6 fő ösztöndíjast tudunk elhelyezni. Hogy melyik csoportba kerülhetsz be, erről a sikeres pályázat után értesítünk.
  • Melyik csoportba kapcsolódhatsz be: jelenleg az májusi csoportba van lehetőség ösztöndíjasként részt venned
  • Tanulmányi előfeltétel: Diplomások vagy a felsőoktatásban tanulók számára, minimum alapfokú nyelvvizsgával rendelkező 30 év alatti magyar fiatalok számára
  • Szükséges dokumentumok a pályázathoz: Önéletrajz, motivációs levél. Diákigazolvány/diploma, nyelvvizsga bizonyítvány másolata. Igazolás, hogy az utolsó lezárt félév  tanulmányi eredményeid átlaga eléri a minimum 3,5-ös átlagot (elektronikus tanulmányi rendszerből). Felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára tanulmányi eredmény igazolására nincs szükség.
  • Jelentkezés módja: Pályázni kizárólag ezen az oldalon található űrlapon keresztül lehet.
  • Az ösztöndíj összege: A program keretén belül elnyerhető támogatási összeg bruttó 98 000 Ft. A nyertes pályázók számára nem kell befizetni a rendezvényszervező képzés díját, mely megegyezik az ösztöndíj összegével.
  • A pályázatok elbírálása: Szabad helyek és a csoportok indulásának függvényében* a pályázati feltételeknek megfelelő összes pályázó ösztöndíjat kap. A pályázati eljárás első szakaszában a képzésben részt vevő személy pályázati anyagot bocsát a felnőttképző és az Alapítvány rendelkezésére. A pályázati eljárás második szakaszában a képzésben részt vevő személy a felnőttképző által szervezett szóbeli interjún vesz részt, melynek során a felnőttképző meggyőződik arról, hogy a képzésben részt vevő személy jogosult-e a támogatás szerinti ösztöndíj igénybevételére, valamint, hogy a támogatott képzési területen elért eredményei, valamint szakmai tapasztalata alapján az ösztöndíj igénybevételére érdemes-e. A pályázat eredményéről e-mailben értesítjük a jelentkezőket.
  • Szerződéses feltételek: Kérjük figyelmesen olvasd el ezen az oldalon található támogatási szerződésünket és csak abban az esetben jelentkezz, ha vállalni tudod az abban foglaltakat!

*A képzésről és az induló csoportokról bővebb információt itt lehet találni: