Maxon vagy rendezvényszervezőként?

MAXON VAGY rendezvény-
szervezőként?

Ugye szeretnél maximális tudással rendelkező, MAXIMALISTA rendezvényszervező lenni? 

Ja, hogy már az is vagy?
Teszteld tudásodat kvízünkben: szakmai hozzáértésed maximális vagy épp csak a minimálisat súrolja, ha a rendezvény berendezés stratégiájáról van szó? Merd kipróbálni a tesztünket, most minden kiderül!

A Maximalista Tesztet NEKED találtam ki!

Miért? 17 éve dolgozom a rendezvényszervező szakmában. Számtalan rendezvényt bonyolítottam le, mind más-más koncepció szerint, különféle ötletek alapján, eltérő berendezési stratégiák mentén.
Sokszor támadtak olyan elképzeléseim, amelyről kiderült, hogy nem lehet kivitelezni a gyakorlatban. Ügyfeleim is előrukkoltak olyan igényekkel, amelyekkel a helyszín egyszerűen nem volt kompatibilis. Az is előfordult ugyanakkor, hogy a helyszín sajátosságai adtak ötletet, mutattak irányt arra vonatkozóan, hogy mi lenne az ideális koncepció.
Az elmúlt évek során ki kellett fejlesztenem egy sajátos gondolkodás- és látásmódot. Emiatt, valamint a megszerzett értékes tapasztalatok birtokában jelenleg már nem nagyon tudnék olyan rendezvényhelyszínt elképzelni, ahol buktatókba ütközhetek. Mindenre fel vagyok készülve, és szeretném, ha Te is hasonlóan felkészült lennél rendezvényszervezőként.

Varga Péter vagyok,

a RendezvényBiblia könyv írója, a Horizont Rendezvényszervező Iroda társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célomnak tekintem azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Kik az ügyfelei?

KKV-k és multinacionális vállalatok, akik már felismerték az élménydús rendezvények erejét:
Samsung Zrt., FANUC, B3 Takarékszövetkezet, FLEX, Freudenberg Group, EDF DÉMÁSZ Zrt., Legrand Zrt., Lindström, Calivita, Corinthia Hotel Budapest és még sokan mások.

“Nagyon szépen köszönöm és egyben szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért, amivel Te is hozzájárultál az év végi partner partink sikeréhez…Remélem, legkésőbb jövő év végén ismét együtt dolgozhatunk.”

Jónás Noémi – Értékesítési Igazgató-helyettes – Art’otel

“Nagyon hálás voltam nektek, amiért ilyen profi módon igazgattatok mindent…többször is ismeretlen terepen topogtam és csak akkor nyugodtam meg igazán, amikor már látszott, hogy nem csak te/ti, hanem az általad választott team is megállja a helyét.”

Kiss Zsolt marketing vezető – Calmit Hungária Kft.

“A Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezetése nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek és munkatársainak a 2011. évi Porcelánnap sikeres megrendezéséhez nyújtott segítségét, színvonalas közreműködését.”

Sebesi Bálint ügyvezető – Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Maximalista teszt

A tesztben található néhány kérdés alapján hamar kiderül, hogy képes vagy-e optimális rendezvény berendezési stratégia megalkotására, kiderül, profin be tudnál-e rendezni egy rendezvényt. Amennyiben a teszt eredménye szerint még van miben fejlődnöd, szívesen megosztom veled 17 évnyi tapasztalatomat.
Fontos! Akárhogy is sikerüljön a teszt, nincs elég jó vagy rossz eredmény. Mindig van hova fejlődni. Egy életen át érdemes tanulni, ez a rendezvényszervezésben is igaz. Ezt ne felejtsd!