DIZÁJN ALAPOK ÉS PREZI KÉSZÍTÉS CANVA SZOFTVERBEN MINIKURZUS

186 PERCES KÉPZÉS    A KÉPZÉS ÁRA: 9 900 Ft   ONLINE KÉPZÉS   ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS   NEM ADUNK TANÚSÍTVÁNYT

DIZÁJN ALAPOK ÉS PREZI KÉSZÍTÉS CANVA SZOFTVERBEN MINIKURZUS

186 PERCES KÉPZÉS

A KÉPZÉS ÁRA: 9 900 Ft

ONLINE KÉPZÉS

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS

NEM ADUNK TANÚSÍTVÁNYT

Ebben a kurzusban elsajátíthatod a vizuális eszközök kiválasztásának szabályait. Alapelveket, mint a kontraszt, a színek, a betűtípusok, a képek vagy az ábrahasználat. Megtanítjuk a Canva szoftver használatának alapjait. Hogyan készíthetsz korszerű, modern prezentációt egyszerűen. Gyakorlati tippeket trükköket kapsz a Canva szoftver használatához.

Ebben a minikurzusban:

  • 186 perces videó tartalom

  • Canva szoftver használata

  • gyakorlatban alkalmazható dizájn trükkök

A minikurzusban található videók

Dizájn alapok I-II-III-IV

47:30 perc  4 lecke

Így szerezz ingyen képeket

 08:25 perc   1 lecke

Kép hátterének eltávolítása

 04:45 perc   1 lecke

Színek meghatározása

 04:19 perc   1 lecke

Színkerék- és sémák használata

 06:41 perc   1 lecke

Canva ismertető és használata I-II-III-IV-V-VI-VII

 84:22 perc   7 lecke

Dizájn trükkök I-II-III-IV-V

 39:28 perc   5 lecke

Kinek szól a képzés?

Legyél végzős diák, marketing/HR menedzser, esküvőszervező, vállalati rendezvényekért felelős személy, olyan kreatívot, prezentációt kell tudnod készíteni, ami biztosan elnyeri a megbízód vagy főnököd elismerését.

Ez alapvetően egy kezdő tanfolyam, melyet azoknak ajánlunk, akik most ismerkednek a  dizájn alapokkal, prezi készítéssel, és még nem rendelkeznek kellő magabiztosággal, ugyanakkor a képzésen sok olyan gyakorlati tanács is elhangzik, mely már tapasztaltabb prezentáció készítő rutinnal rendelkező eseményszervezőknek is mondani fog újdonságot.

Rendezvényszervező tanfolyamunkra jelentkező diákok ajándékba megkapják ezt a minikurzust! Inkább a rendezvényszervező tanfolyamunkra jelentkeznél? Akkor kattints ide!

varga péter rendezvényszervező tanfolyam

Ki tartja a képzés?

Varga Péter több mint 20 éves rendezvényszakmai gyakorlattal az egyik legtapasztaltabb eseményszervező szakember jelenleg Magyarországon.

Elméleti tudását és gyakorlati ismereteit több szakmai kiadványban összegezte már, mint például a RendezvényBiblia, Rendezvényatlasz vagy a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA könyvek. Varga Péter rendezvényszervező ezek mellett a Horizont Group rendezvényszervező ügynökség vezetője, aki a magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett céljának tekinti azokat oktatni, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

varga péter rendezvényszervező tanfolyam

Diákok véleménye

Megrendelés

Gyakran ismételt kérdések

Nem, az egyszeri fizetéses szolgáltatás.

Sajnos nem. A megrendelést azért építjük bankkártyára, mert neked és nekünk is ez a kényelmes – és ez a legmodernebb megoldás.

A képzés megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz a videókhoz. A videókat az e-learning felületünkön éred el.

A régi képzési rendszerünk szerinti ALAP vagy EXTRA képzéssel rendelkezők kivételével a Dizájn alapok és prezi készítés Canva-ban oktatási modulunk része a rendezvényszervező tanfolyamunknak!

Ezen kurzusunknál nem adunk tanúsítványt.

Közvetlenül a fizetési szolgáltatónknak (ez jelenleg a Barion). A bankkártyaadataid a mi szerverünkre nem jutnak el, mi nem is látjuk azokat – a rendszerünk ún. tokenekkel és kulcsokkal tud beazonosítani téged. A fizetési szolgáltatónk megköveteli, hogy a szolgáltatások árát előre rögzítsük és ellenőriztessük velük, csak utána adnak „zöld jelzést”. Ez azt jelenti, hogy nem is tudnánk más összeget terhelni, mint amire engedélyt adsz (sem magasabbat, sem alacsonyabbat).

Kurzuson nagyon szívesen látjuk a kezdő rendezvényszervezőket is. Sőt, ha most ismerkedsz a rendezvényszervezéssel vagy csak a tanulás kezdeti fázisában vagy, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy jelentkezz erre a minikurzusra!

Képzés részvételhez internetkapcsolatra képes számítógépre/laptopra vagy okos eszközre van szüksége a résztvevőnek.

A tréninghez nem kell előképzettség. Viszont alapvető számítógépes ismeretekre szükséged lesz. A saját számítógépedet készség szinten használd. Ezen a képzésen nem lesz lehetőség az alapoktól indulni. Ha nem tudod hogyan kell megnyitni vagy elmenteni egy fájlt, vagy nem tudsz e-mailt küldeni saját számítógépedről, akkor ez a képzés nem neked szól. Előbb sajátítsd el készség szinten ezeket az ismereteket és várunk szeretettel a tréningünkön.

Minden tanfolyamunkat szívesen rászabjuk a cégedre, tevékenységedre is. Gyakran járunk ki nagyobb cégekhez, ahol a rendezvényekért felelős csapatnak adjuk le a kért anyagot.

Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

A MOE Rendezvényakadémia, azaz a RendezvényBiblia Kft. egy 2017-ben alapított kiadó, felnőttképzési, oktatási cég, amely a tudását folyamatosan és intenzíven megosztja a piaccal. Az első kiadványunkat 2017-ben dobtuk a piacra, mely jelenleg is az egyik legtöbbet keresett rendezvényszervező könyv. Mostanra már több száz rendezvényszervező és esküvőszervező fejlődik velünk közösen – a legelső diákjaink közül sokan még mindig velünk vannak!

Ha bármi kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat[kukac]rendezvenybiblia.hu címre! Örömmel válaszolunk!