RENDEZVÉNYSZERVEZŐ MAGÁNÓRÁK

Tanultál már rendezvényszervezést, de úgy érzed hiányosak az ismereteid? Dolgozol már a rendezvényszervező szakmában, de még mindig vannak megválaszolatlan kérdéseid?
Időbeosztásodhoz alkalmazkodva, személyre szabott tanmenet keretében vehetsz most magánórákat öt különböző témában, illetve igény esetén egyéni tanácsot adok egy számodra kihívást jelentő kérdésben.

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ MAGÁNÓRÁK

Tanultál már rendezvényszervezést, de úgy érzed hiányosak az ismereteid? Dolgozol már a rendezvényszervező szakmában, de még mindig vannak megválaszolatlan kérdéseid?
Időbeosztásodhoz alkalmazkodva, személyre szabott tanmenet keretében vehetsz most magánórákat öt különböző témában, illetve igény esetén egyéni tanácsot adok egy számodra kihívást jelentő kérdésben.

Az alábbi magánórák mellett egyéni igényednek megfelelő oktatást is kérhetsz.

Rendezvénymarketing

Szeretnéd tudni hogyan lehet teltházas egy élő, online vagy hibrid rendezvényed? Milyen marketing technikákat érdemes használni a promóció során? Kíváncsi vagy, hogy milyen szolgáltatásokat értékesíthetsz egy rendezvény során? Végigmegyünk az online és offline marketing alapokon, meghatározzuk a célközönséget, megismered melyik korosztálynak milyen médiumokat érdemes kiválasztanod, megtervezzük a tartalmat és kampányokat hozunk létre. Mindemellett megtanítom az online hirdetéskezelést és analitikát. Az oktatás végére biztosan tudni fogod, hogy mit jelent a ROI, CPC, CTR, CTA kifejezések.

3D látványterv- és berendezési rajzok készítése (COVID-19 járványbiztos kialakításokkal)

A látványtervező programok új távlatokat nyitnak meg a rendezvényszervezők életében. Nyűgözd le velük az ügyfeleidet, és spórolj rengeteg időt és energiát. Mivel a ügyfeled, főnököd készen kapja a rendezvény látványtervét, biztosan nem értitek egymást félre. Ha pedig szükséges, az esetleges változtatásokat is meg tudjátok beszélni.

A tervek alapján azonnal, még a tárgyalóasztalnál fogsz tudni válaszolni neki, hogy megvalósítható-e a kért változtatás, és ha nem, képes leszel felvázolni, hogy mi a pontos oka. Megoldási javaslattal is rögtön előállhatsz.

Sajátítsd el a 3D Event Designer szoftver használatát, tanuld meg a rendezvényhelyszínek kialakításának legfontosabb ismérveit! Készíts te is egyszerű és rugalmas látványterveket, és tedd még élvezetesebbé a munkádat!

Kreatív anyagok készítése

Szeretnél hatékony közösségi média posztokat készíteni? Eleged van az unalmas prezentációkból? Kíváncsi vagy hogyan alkalmazhatod a storyboard technikát? Szeretnéd tudni miért van nagy jelentősége a színeknek? Turbózd fel vizuális tartalmaidat! Ezen a magánórán megtanulhatod hogyan kell digitális plakátot, közösségi média posztot, hírlevelet, meghívót vagy prezentációt készíteni. A magánóra keretében megtanítom a Keynote, PowerPoint és/vagy Canva használatát.

Élménydús programok szervezése

Neked is kihívást jelent olyan programot kitalálni, amiről ügyfeleid később csak áradozni fognak? Egyre nehezebb lépést tartani a folyamatosan megújuló trendekkel?

Rendezvényszervező szakemberként tisztában kell lenned azzal, hogy milyen típusú programok illenek a különböző rendezvényekre; ki kell találnod azt a programot, amibe az aktuális rendezvényed vendégei beleszeretnek. Annyira, hogy mindenkinek elmesélik majd. Ez miért jó Neked? Ha legközelebb rendezvényszervezőt keresnek, biztos, hogy a TE számodat fogják elkérni!

Online rendezvények, webinárok szervezése

Szeretnéd meglévő partneri kapcsolataidat megerősíteni? Új ügyfeleket szeretnél szerezni? Növelni szeretnéd céged kommunikációs hatékonyságát?

A virtuális és hibrid esemény az utóbbi időben egyre elterjedtebbé vált, mint gyakorlatilag egyedül járható rendezvényes út a jelenlegi helyzetben. Ennek ellenére nem sok rendezvényszervezőnek van tapasztalata a témában, hiába álltak át legtöbben már a járvány kezdetén erre a megoldásra. Ezen a magánórán olyan tudásanyagot sajátíthatsz el, amivel már akár holnap is el tudsz kezdeni online rendezvényeket szervezni. Képes leszel partneri kapcsolataidat megerősíteni és új ügyfeleket szerezni.

Ki tartja a magánórákat?

Varga Péter több mint 20 éves rendezvényszakmai gyakorlattal az egyik legtapasztaltabb eseményszervező szakember jelenleg Magyarországon.

Elméleti tudását és gyakorlati ismereteit több szakmai kiadványban összegezte már, mint például a RendezvényBiblia, Rendezvényatlasz vagy a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA könyvek. Varga Péter rendezvényszervező ezek mellett a Horizont Group rendezvényszervező ügynökség vezetője, aki a magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett céljának tekinti azokat oktatni, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Vélemények

Az oktatás teljesen személyre szabott, előzetes kérdések és megbeszélések alapján mindenkire egyedi tanmenetet dolgozok ki. Ezáltal minden résztvevő tényleg azt tanulja meg, amiben fejlődnie kell, így időhatékonyan és eredményesen tudunk haladni.

Az egyéni képzések online is elvégezhetőek, csupán egy Zoom vagy Microsoft Teams fiók szükséges hozzá. 

Legyen Varga Péter a VIP oktatód,
egyeztessünk időpontot még ma egy 15 perces ingyenes telefonos konzultációra!