Rendezvényszervező állás2020-08-30T19:21:35+02:00

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ CSAPATTÁRS
(főállás, 8 órában)

Gyere és tedd boldoggá az ügyfeleinket!
Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ CSAPATTÁRS
(főállás, 8 órában)

Gyere és tedd boldoggá az ügyfeleinket!
Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Csapatunkba Téged keresünk, ha hatékonyan, igazi lelkesedéssel vagy képes élménydús rendezvényeket szervezni ügyfeleink számára.
Rendezvényszervezőt keresünk, napi 8 órás munkaidőben.

Milyen embert keresünk?

(Szakmailag és emberileg)

Szakmailag ezt szeretnénk

 • legalább 3 éves munkatapasztalattal rendelkezel rendezvényszervezői pozícióban, és képes vagy önállóan nagy projekteket végigvinni
 • nagyon jól kommunikálsz írásban és szóban – képes vagy önállóan megfogalmazni egy komoly pályázati anyagot.

 • jó problémamegoldó vagy, és nem riadsz vissza a stressztől. Gyakran előfordul, hogy rendezvényeinken váratlan szituációkat kell majd megoldanod, melyet felelősségteljes munkavégzésssel és kiváló szervezőkészséggel tudsz csak megtenni.

 • haladó számítógépes ismeretekkel rendelkezel. Napi szinten használjuk az Office alkalmazásokat és belső CRM rendszerünket. Ez utóbbit természetesen megtanítjuk Neked, de élvezd a számítógépen való dolgozást, mert a munka nagy része az irodában zajlik.

 • képben vagy a hazai előadóművészek tekintetében, és nem pislogsz tátott szájjal, amikor valaki megkérdezi, milyen zenei fellépőt ajánlanál a rendezvényére.

 • angol nyelvismeret – óriási előny, hiszen vannak olyan ügyfelek, akikkel csak így fogsz tudni kommunikálni.

 • előnyt jelent, ha rendelkezel saját gépjárművel és jogosítvánnyal

 • a gondoskodó, humánus személyiség és a fejlődni, tanulni vágyó attitűd alapfeltétel!

 • előnyt jelent, ha elvégezted a MOE Rendezvényakadémia Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzusát – rendezvényszervező tanfolyam

Emberileg ezek NEM jellemzőek Rád

 • nincs benned elhivatottság és motiválatlan vagy – ha szerinted a rendezvények egysíkú, sablonos tömegrendezvények. Nem fogunk óránként ellenőrizni, szóval a Te felellőséged az, hogy amit vállalsz, az elkészüljön. Pont határidőre, pont úgy, ahogy megbeszéltük.

 • olyan típus vagy, aki mindenkinél mindent jobban tud és azt gondolod, nincs hova fejlődnöd

 • döntésképtelenség: ha túl sokáig vacillálsz ahelyett, hogy kérdeznél, vagy mérlegelve helyesen döntenél bizonyos kérdésekben…

 • nem tudjuk megtűrni a félreérthető, sunyi kommunikációt: ha Te tudod, hogy valami nincs rendben, de csak azért, mert mi nem kérdezzük, Te nem szólsz róla, az nem oké nálunk.

 • nincs benned semmilyen hajlandóság, hogy csapatmunkában dolgozz. A magányos farkasokat nem szeretjük. Mi sok esetben besegítünk egymásnak, hogy hatékonyan menjen a munka.

 • ha hétvégén vagy este inkább söröznél a haverokkal, mert a legtöbb rendezvényt bizony ekkor tartják. Olyan csapattársat keresünk, aki esetenként este, illetve hétvégén is dolgozni tud.

Mi lesz majd a feladatod napi szinten, rendezvényszervező csapattársként?

65%

Az időd 65%-ban bizony az irodában fogsz csücsülni. Sokan nem is gondolnák, hogy a rendezvényszervezők idejük nagy részét a számítógép előtt, telefon mellett töltik. Szóval az időd nagy részét a rendezvény- és programszervezési feladatok rész- és teljeskörű ellátása, előadóművészekkel való kapcsolattartása fogja kitenni. Emellett nyilvántartási és adminisztrációs feladatok ellátását is el kell majd végezned egy-egy rendezvény kapcsán.

20%

Az időd 20%-ban személyesen, vagy valamilyen kommunikációs csatornán keresztül az ügyféltárgyalások lebonyolítása, értékesítés támogatása, prezentáció készítés lesz a feladatod.

15%

Az időd 15%-ban (mely nem kőbe vésett) személyesen kell jelen lenned a rendezvényeken este és bizony akár hétvégén is. Itt mindig az alkalomhoz illő ruhát kell majd felvenned, és a rendezvény elejétől a végéig ott kell lenned. Még akkor is, ha ez az időpont hajnalra esik.

Mit kaphatsz az eredményes munkádért cserébe?

Ez vár Rád:

 • kellemes munkahelyi és családias légkör

 • szakmai kihívás, komoly/nagy vállalati rendezvények szervezése

 • stabil, kialakult munkakörnyezet és partnerkapcsolatok

 • folyamatos fejlődési lehetőség

 • céges laptop, telefon, ingyen kávé és tea

 • önképzésre való idő biztosítása

ISMERJ MEG MINKET!

A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célunknak tekintjük azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

0
év szakmai tapasztalat
0
sikeres rendezvényen túl
0
arcra csaltunk mosolyt
0
bögre teát ittunk meg

Egy kis ízelítő elégedett ügyfeleink rendezvényeiből

LEGFRISSEBB BLOGBEJEGYZÉSEINK

Bor és illem

Bor és illem Az utóbbi években hazánkban is megfelelő rangot kap a BOR, [...]

Nézz körül a legfőbb megjelenési formáink között (kattints a logókra):

Itt találsz meg minket:

Irodánk a MOM Park közelében található. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Kattints a képre és már láthatod is hogy jutsz el hozzánk!

Jelentkezz nyitott rendezvényszervezői pozíciónkra az alábbi űrlap kitöltésével!

Jelenleg nincs szabad pozíciónk, de jelentkezésedet leadhatod:

Go to Top