Már csak pár perc választ el, hogy sikeres rendezvényszervező lehess! 90%

Rendezvénymenedzsment Online Mesterkurzus

Hamarosan a Tied lesz: 920 perc videós, 326 939 karakter szöveges tartalom és 8,5 óra hanganyag. Ezen kívül Facebook zárt csoport tagság, idehaza nem látott részletes esettanulmányok, rendezvény segédletek, tudáskönyvtár, Rendezvényatlasz és a Rendezvényhelyszín MaximaLISTA kiadvány, valamint a 3+1 részes mesterkurzus.

Amennyiben diák, kisgyermekes édesanya vagy munkanélküli kedvezményt szeretnél igénybe venni:

Ha még nem rendelkezel kedvezményre szóló kupon kóddal, akkor ne rendeld meg a kurzust, előbb töltsd fel a kedvezményre jogosító igazolásodat itt: igazolás feltöltése.

“Az oktató videók előnyei már a tanfolyam elején megmutatkoztak. Az alapoktól kezdődő videók a szakma minden apró részletét bemutatja, jól felépített gondolatmenet lépésről lépésre történő oktatás jellemzi A feladatok jól áttekinthetők kis odafigyeléssel könnyen megoldhatóak. Motiváló, hogy rövid időn belül is, de gyors fejlődést lehet elérni. Nagyon jó a tematika, gyakorlatias példákkal vezet végig a legfontosabb tudnivalókon, érthető magyarázatokkal segíti a megértést és gyorsan lehet sikerélménye még az abszolút kezdőknek is.” Mezei Patrícia

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

A kurzus részvételi díja fizethető egy összegben, illetve két egyenlő részletben. Részletfizetés esetén megrendeléskor szükséges kifizetned a kurzus árának 50%-át, majd online hozzáférést kapsz a tagsági rendszerünk egy korlátozott részéhez. (Az első részlet kifizetésével 4 modulhoz, az összes bónuszhoz és a segédletekhez lesz hozzáférésed.) Így azonnal elkezdheted a tanulást. Miután a fennmaradó 50%-ot is kifizetted, feloldjuk a zárolt modulokat és hozzáférsz a teljes kurzushoz. A megrendeléstől számítva 30 nap áll rendelkezésedre a második részlet kiegyenlítésére. Kurzusainkat kifizetheted bankkártyával vagy átutalással/banki befizetéssel. (Az első és második részlet fizetési módja meg kell, hogy egyezzen. Amennyiben az első részletet átutalással fizetted, a második részletet is azzal szükséges kiegyenlítened.) További részletek a fizetésről.
Igen. Ezen kurzus csak online érhető el, nem oktatjuk tanteremben. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra. Tanulásod alatt mindvégig melletted maradunk, nem engedjük el a kezed. Ha tanulás közben bármilyen kérdésed lenne, azt a zárt oktatási rendszerünkön keresztül felteheted, melyre igen rövid időn belül válaszol oktatónk vagy munkatársunk. A kurzus megvásárlásával hozzáférést kapsz a Facebook zárt csoporthoz, ahol egy támogató közösség vár, ahol hasznos információkat, extra szakmai tudásanyagokat fogsz tőlünk kapni.  Ebben az exkluzív csoportban rendezvényszakmai ötletek, tippek, tapasztalatok cserélnek majd gazdát. Szakértőinktől folyamatosan számíthatsz bónusz tartalmakra, lesz havonta jelentkező LIVE kérdezz-felelek rovat. Segítünk felmerülő szakmai problémáid megoldásában, az elindulásban vagy az újrakezdésben, konkrét karrier tippekkel is ellátunk, vagy akár elhelyezkedésben is segítségedre lehetünk.
Nem. Ez nem OKJ képzés. Viszont államilag engedélyezett (régi nevén: akkreditált) képzésen fogsz részt venni. Engedélyszámmal rendelkező, gyakorlatias államilag elfogadott képzésről van szó. Amennyiben minimum 70%-os eredményt érsz el a kvízeken, tanúsítványt kapsz. Milyen végzettség kell egy rendezvényszervezőnek és hol kapja meg? Kattints ide a szakmai cikkünk elolvasásához!
Kurzusunk nem időponthoz kötött. Nincsen fix kezdő időpont és befejezési határidő. Videó anyagainkat bármikor elindíthatod, megállíthatod és újranézheted. Tudásanyagunk korlátlan ideig rendelkezésre áll. Ergo folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra. A MOE Rendezvényakadémia tanfolyamai 100%-ig online képzések. Ez azt jelenti, hogy nem oktatunk tanteremben vagy más külsős helyszínen. Az összes oktatási anyagunkat a zárt tagsági rendszerünkben fogod elérni. Így amikor megrendeled és kifizeted a kurzus árát, azonnal hozzákezdhetsz a tanuláshoz. Remek ugye? Haladásodat pedig saját időbeosztásodhoz igazíthatod. Onnan és akkor tanulhatsz, amikor neked kényelmes!
Nem. A kurzus elvégzése után nem kapsz kredit pontokat. De ha sikeresen elvégzed a kurzust, kapsz hivatalos, államilag engedélyezett tanúsítványt!
Kurzusaink online érhetők el. Oktatási portálunk reszponzív, azaz bármilyen okos eszközről tudsz tanulni, csak internet elérésre lesz szükséged. Legyen ez okostelefon, tablet vagy számítógép.
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a kurzus, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a kurzus, akkor nincs más dolgod, mint jelezni nekünk és szó nélkül visszafizetjük az árát! Fontos tudni, hogy amennyiben már elvégezted a képzést, vagyis elértél az utolsó modul végére és/vagy megkaptad az okleveled, nincs lehetőséged érvényesíteni a garanciát.
Képzéseinken mindenki önállóan tanul. Alapvetően nem adunk ki elkészítendő feladatokat, de a kurzus folyamán teszteket kell megoldanod. Minimum 70%-osan kell végezned a tesztünkkel a kurzus végeztével. Csak ekkor kapsz tőlünk államilag engedélyezett tanúsítványt.
Érettségi nélkül is jelentkezhetsz. A kurzusra való jelentkezésnek nincs tanulmányi előfeltétele. Korhatár megkötésünk sincs. Akár hány éves is légy, várunk szeretettel a képzésünkön. Viszont amennyiben kiskorú vagy (18 év alatti), abban az esetben szükség lesz a törvényes képviselőd (Anyukád, Apukád stb.) jóváhagyására. A kurzus kifizetését követően hallgatói, felnőttképzési szerződést kell kötnünk. Ennek részleteiről a jelentkezésed után fogunk tájékoztatni.
Nem. A képzéseinken minden magyar nyelven érhető el. Egy-két angol nyelvű kifejezéssel találkozhatsz, de azokat mind megmagyarázzuk.
Igen. A Föld bármely pontján is légy, várunk szeretettel képzéseinken! 🙂 Amennyiben külföldön élő, nem magyar állampolgár vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu Sajnos rád más feltételek vonatkoznak.
Amennyiben szeretnél kurzust ajándékozni családtagod, ismerősöd számára, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail címen: ugyfelszolgalat@rendezvenybiblia.hu
Nem. Online felületen viszont bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz.
A tanfolyam elvégzése nincs időkorláthoz kötve. Ott és akkor tanulsz, ahol és amikor neked kényelmes. Olyan ütemben haladsz, ahogy te szeretnél. Ha 6 hónap alatt végzed el a kurzust, akkor 6 hónap. Azért reméljük ennél jóval gyorsabban sajátítod el a tudásanyagot. 🙂 Klasszikus értelemben vett vizsga nincsen (ezért vizsgadíj sincsen), de haladásod közben folyamatosan adunk neked kvízeket, amiket minimum 70%-os eredménnyel kell megoldanod. A kurzus elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt csak akkor adunk, ha az összesített eredményed eléri a 70%-ot. Vizsgadíj nincsen. A kurzus ára minden költséget tartalmaz!