Külföldi címre szeretnéd kiszállíttatni a könyvet?

Megoldjuk! Töltsd ki a megrendelési adataidat a lenti űrlap segítségével és már küldöm is a könyvedet!

A külföldre való kiszállítás költsége bruttó 3 900 Ft

A következő országokból tudsz jelenleg könyvet rendelni:

Ausztria, Belgium, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

Fizetés: külföldi szállítási címre csak bankkártyás fizetési lehetőséged van!

Miért jársz jól, ha most megrendeled a könyvet?

  • Magyarországi rendezvényeseteket olvashatsz

  • Egyedülálló rendezvényszótárat mazsolázhatsz

  • Rendezvénysegédleteket használhatsz

  • Kérdéssorozatokat kapsz

  • Bónusz #1: 5 legjobb rendezvénysegédlet (docx, xls)

  • Bónusz #2: A Titok – Mit gondolnak a rendezvényes szakmabeliek? (PDF)

GYIK

Az internetes bankkártyás fizetés teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb, mintha a Spar-ban, vagy a DM-ben fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (RendezvényBiblia Kft.) leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak a bankkártyás fizetési központba, ami a Barion Payment Zrt. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat, vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Hogyne! Rendelésed leadása után 10-15 percen belül fogod megkapni tőlem e-mailen a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Annyira biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog a könyvem, hogy 15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha nem tetszik a könyv, akkor nincs más dolgod, mint visszaküldeni és szó nélkül visszafizetem az árát!