Rendezvényszervező teszt2018-10-23T16:10:43+00:00

Őszintén, Te képes lennél megszervezni egy élménydús rendezvényt?

Őszintén, Te képes lennél megszervezni egy élménydús rendezvényt?

Töltsd ki most az ingyenes tesztet, tudd meg hogy mennyire vagy felkészült rendezvényszervezésből!

Íme a rendezvényszervezési teszted!

A tesztet azért találtam ki, mert sokan azt gondolják, hogy a rendezvényszervezés egy nagyon könnyű szakma. Szerintem a rendezvényszervezés olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá, de igazán jól csak kevesen csinálják.

Hetente keresnek meg különböző szakmai kérdésekkel, véleményezéssel kapcsolatban: Hogyan érdemes nekikezdeni, hogyan lesz egy rendezvény élményekkel teli, vagy mi éppen a jelenleg leginkább menő rendezvényprogram?

Ebben az általános rendezvényszervezési tesztben felmérheted az aktuális kompetenciádat. Kíváncsi vagy rá? Akkor fuss neki!

Varga Péter vagyok,

a RendezvényBiblia könyv írója, a Horizont Rendezvényszervező Iroda társtulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célomnak tekintem azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Kik az ügyfelei?

KKV-k és multinacionális vállalatok, akik már felismerték az élménydús rendezvények erejét:
Samsung Zrt., B3 Takarékszövetkezet, FLEX, Freudenberg Group, EDF DÉMÁSZ Zrt., Legrand Zrt., Lindström, Calivita, Corinthia Hotel Budapest és még sokan mások.

“Nagyon szépen köszönöm és egyben szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért, amivel Te is hozzájárultál az év végi partner partink sikeréhez…Remélem, legkésőbb jövő év végén ismét együtt dolgozhatunk.”

Jónás Noémi – Értékesítési Igazgató-helyettes – Art’otel

“Nagyon hálás voltam nektek, amiért ilyen profi módon igazgattatok mindent…többször is ismeretlen terepen topogtam és csak akkor nyugodtam meg igazán, amikor már látszott, hogy nem csak te/ti, hanem az általad választott team is megállja a helyét.”

Kiss Zsolt marketing vezető – Calmit Hungária Kft.

“A Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezetése nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek és munkatársainak a 2011. évi Porcelánnap sikeres megrendezéséhez nyújtott segítségét, színvonalas közreműködését.”

Sebesi Bálint ügyvezető – Villeroy & Boch Magyarország Kft.

Szóval készen állsz megtudni, mennyire vagy jó rendezvényszervezésből?

Szóval készen állsz megtudni, mennyire vagy jó rendezvényszervezésből?