/, rendezvényszervezés/Guinness Rekordok a rendezvények világából

Guinness Rekordok a rendezvények világából

Lelkes rendezvényszervezőkként fejet hajtunk az olyan különleges rendezvények előtt, mint az alábbiak. Olvasd csak!

Guinness Rekordok a rendezvények világából

1. Sok kicsi sokra megy, azaz kicsiből is lehet óriásira jutni

Tudomásunk szerint Budapesten épült fel a világ legmagasabb, 34,76 méteres LEGO tornya. A monumentális építmény a 46. LEGO Toronyépítési Világrekord nevezetű eseményen tornyosulhatott a magasba, mintegy 6000 gyermek szorgos munkájának köszönhetően. Az egyes darabokat hivatalos dán LEGO építőmesterek helyezték egymásra, és döntöttek ezzel Guinness Rekordot.

2. Nem mindenkinek sikerül 7 kontinensen koncertezni egyetlen év alatt

A fentebb említett attrakciójával 2013-ban a Metallica is beírta magát a Guinness Rekordok Könyvébe.
Az i-re a pontot az antarktiszi „Freeze ’Em All” koncertjük tette fel, melyet a Carlini kutatóállomás 120 tudósának, szerencsés nyerteseknek, valamint 300 pingvinnek volt szerencséje hallani.
Bár nem készültek rekordra, egy szemfüles rajongó fülön csípte a jó hírt, és az együttes tagjai méltó helyet kaptak a Guinness Rekordok Könyvében.

3. Hej, gyere vélem egy pár táncra…

Végre valahára az egyszerre táncoló szenior korú emberek rekordjának felállítására is sor került. Az óbudai Auchan áruháznál 2017. április 29-én, a Tánc Világnapján az egyszerre táncoló 85 év fölöttiek száma 15 fő volt, életkoruk pedig összesen 1376 év.

Az esemény szlogenje Aradszky László híres dalának refrénje, a „Nem csak a húsz éveseké a Világ” volt.

4. Guinness-rekord gazda módra

A helyszín az írországi Trim települése, ahol a mintegy 40 hektárnyi lekaszált füvet 7 perc alatt aprították fel az önjáró silózók. Ehhez a szép teljesítményhez azért kellett 105 önjáró silózó, akik dolguk végeztével 113 pótkocsira rakták fel a lekaszált füvet.
A rendezvény alatt 60 ezer eurónyi adomány gyűlt össze, melyet a szervezők jótékonysági célra fordítottak.

Hasonlóan nagy volumenű rendezvényt szeretnél megvalósítani? Keresd fel a Horizont Rendezvényszervező Irodát, és segítünk!

By |2017-11-15T13:00:48+00:002017. november 15.|Categories: életmód, rendezvényszervezés|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Hello! Örülök, hogy itt vagy és olvasod a cikkemet. Remélem, hasznos információkat olvastál. Varga Péter vagyok, a RendezvényBiblia könyv írója, a Horizont Rendezvényszervező Iroda tulajdonosa. A magas színvonalú céges rendezvények szervezése mellett elkötelezett célomnak tekintem azokat tanítani, akik igazán elhivatottak, hogy minőségi és élménydús rendezvényeket bonyolítsanak le.

Leave A Comment